2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 8. toukokuuta 2020

Vitamiinit vs. ninjapeptidit

Hissuksiin hiivitään kohti itsestäänselviä tuloksia:

Kaksi tutkimusta löysi yhteyden d-vitamiinin puutteen ja koronakuolleisuuden välillä – D-vitamiini voi hillitä vaarallisia sytokiinimyrskyjä

Vielä kun huomattaisiin – paitsi todeta sama c-vitamiinilla – kyseenalaistaa tuo "koronakuolleisuus" niin alettaisiin olla oikeilla jäljillä.
Aiemmissa tutkimuksissa on havaittu yhteys alhaisten d-vitamiinitasojen ja vakavien hengitystietulehdusten välillä.
...ja covid-1984 on juurikin tuon oireklusterin fantisoitu katalysaattori ["vakava hengitystietulehdus" = Serious Acute Respiratory Syndrome = SARS(-CoV-2)]...
D-vitamiini vaikuttaa tulehdusta vastaan taistelevien valkosolujen toimintaan ja estää niitä vapauttamasta liikaa sytokiineja ja synnyttämästä niin sanottua sytokiinimyrskyä. Sytokiinimyrskyssä immuunijärjestelmä käy ikään kuin ”ylikierroksilla”, ja tämä saa immuunijärjestelmän käytännössä hyökkäämään itseään vastaan.
"Elimistön hyökkääminen itseään vastaan" on sitten hiukan kiistanalainen väittämä. Totta on se, että kaikki se kemikaalikuorma, jolle itsemme altistamme, saattaa sotkea elimistön niin että autoimmuunireaktio ampuu tosiaan yli – mutta todennäköisesti ongelmaksi tuo muodostuu vasta sitten kun yritetään estää kehon luonnollista toimintaa (mitä kaikki "hoito" käytännössä on).
Koronavirus on aiheuttanut paljon kuolemia esimerkiksi Italiassa ja Espanjassa, ja tutkimuksen mukaan niissä maissa d-vitamiinitasot ovat keskimäärin alhaisempia kuin suurimmassa osassa pohjoisen Euroopan maita, missä kuolleisuus on ollut alhaisempaa. Pohjois-Euroopassa ihmisten d-vitamiinitasot ovat korkeampia keskimäärin kuin eteläisessä Euroopassa, osin d-vitamiinilisien käyttämisen ansiosta.
Luulen, että tässä niputetaan hoitolaitosten vanhukset koko väestön kuvaajiksi Etelä-Euroopan kohdalla. Suurin osa "koronakuolemista"™han on tapahtunut nimenomaan hoitolaitoksissa, joissa vanhukset todnäk pidetään enimmän aikaa sisällä. D-vitamiinin pääasiallinen lähde on aurinko, joten jos mukaan laskettaisiin ne etelän ihmiset, jotka eivät ole tähän ninjavirukseen sairastuneet, huomattaisiin että tasot olisivat korkeammalla kuin täällä pohjoisessa.

Lisäksi, kun esim. tupakointi laskee C-vitamiinitasoja, on oletettavissa että ilmansaasteet tekevät saman – ja "koronakuolemien" taajuus on melko lailla sidoksissa nimenomaan huonoon ilmanlaatuun. Mutta allopaattiseen tapaan edetään taas yksi vitamiini kerrallaan...
Tutkimuksessa ei ollut tutkittu yksittäisten potilaiden d-vitamiinitasoja ja verrattu niitä todennäköisyyteen kuolla. Tutkijat myös varoittavat, että vaikka keskimääräisen d-vitamiinitason ja kuolleisuuden välillä on korrelaatio, se ei välttämättä tarkoita sitä, että asioiden välillä on syy-seuraussuhde.
Tämä korrelaatio/kausaatio -klausuuli jos huomattaisiin ottaa huomioon myös silloin kun näytteissä ollaan näkevinään körönää heti kun sieltä sattuu jotain irto-RNAta (tai eksosomeja) löytymään... Saattettaisiin päästä tästä kollektiivisesta hallusinaatiosta ulos ja poistettaisiin psykoottiset karanteenit™ + kuonokopat välittömästi pois käytöstä. Samalla potkittaisiin yhteiskunnan rikkojat ulos asemistaan sekä vastuuseen kansanmurhan yrityksestä.
Backman korostaa, että aihe kaipaa jatkotutkimuksia ja että d-vitamiinia ei kannata käyttää liikaa, koska sillä on negatiivisia sivuvaikutuksia. Ei ole myöskään tietoa siitä, mikä määrä d-vitamiinia auttaa parhaiten estämään koronataudin vakavia sivuvaikutuksia. D-vitamiinin puutteesta on kuitenkin haittaa terveydelle.
Ruokaviraston suositusten mukaan d-vitamiinin suositeltava päivittäinen saanti on 10 μg/päivä niin lapsille kuin aikuisille.
Tämä on kaikki pitkälti kukkua. Ruokaviraston päiväsuositukset suunnilleen kaikkien vitamiinien/mineraalien suhteen kannattaa vähintäänkin tuplata. Ja kun allopaatit puhuvat luonnollisten ravinteiden tarpeesta "lisätutkimuksille", he valehtelevat ja raskaasti. Siinä puhuu lääketeollisuuden teurastajantakkiin pukeutunut kauppamies. Kuten oletettavasti tässäkin:
Yksisilmäistä nippelitriviaa joka-aamuisen aivopesun lomassa

Ryhdyitkö tankkaamaan vitamiineja koronan pelossa? Ota nämä asiat huomioon

Ämpäritelkkarin aamuturinoissa on näemmä ollut vaihteeksi "asiantuntijoita". Katsotaas mitä tällä kertaa on ymmärretty väärin:
Tutkimuksissa on saatu vihiä siitä, että suuret C-vitamiiniannokset voisivat auttaa covid-19-taudista kärsiviä potilaita, kun taas matalat D-vitamiinitasot on yhdistetty kohonneeseen riskiin kuolla koronavirukseen. Voiko siis itsensä suojata taudilta vitamiinilisiä syömällä?
Voi – mutta mitenkäs mä luulen, että spesialistit onnistuvat jollain ajatusjonglörismillä kääntämään asian päälaelleen?
Koronapandemian aikana on syytä huomata, että todistusaineisto vitamiinilisien tehosta covid-19-tautia vastaan on niukkaa.
Jep jep. Mitenkään ei huomata sitä sokeaa pistettä, että cövid-1984 on täysin todentamaton hypoteesi – ja sen sijaan jälleen höpistään tätä "ei riittävää tutkimusnäyttöä" -mantraa, jota käytetään vain luonnontuotteista – ja silloinkin virheellisesti. Kaksoisstandardit kirkuvat tässä keskustelussa aivan koko ajan.
Vuonna 2018 ilmestyneessä laajassa meta-analyysissa selvisi, etteivät monivitamiinit ehkäise sydän- ja verisuonitauteja vaan voivat jopa heikentää terveyttä, jos ihminen luottaa sokeasti niiden tehoon.
Jos ihminen luottaa sokeasti minkä hyvänsä tehoon, se tosiaan voi jopa heikentää terveyttä - mutta vitamiineilla se on todella vaikeaa. "Sydän- ja verisuonitauteihin" sitten taas vaikuttavat todella monet tekijät – kärkijoukoissa statiinit ja rasvan vähyys heikentäjinä. Tämä ei ole ainoa terveyden alue, jossa allopatia on nimenomaan pääsyyllinen oireisiin.
Jos epäilee, ettei saa riittävästi ravintoaineita syömästään ruoasta, voi niitä toki napsia purkista. Ainesosaluetteloiden kanssa on syytä olla tarkkana, jottei vitamiineja ja kivennäisaineita tule tankanneeksi liikaa. Esimerkiksi yksi monivitamiinitabletti sisältää päivän annoksen A-, D-, E-, C- ja B-ryhmän vitamiineja.
Tuo on vale. Tässä jälleen annetaan yhdenkoon ohjeita ihmisille – ottamatta lainkaan huomioon että jokaisen kropasta löytyy ihan uniikki yhdistelmä ravinteita. Lisäksi tabujen päiväannokset ovat ehdottomia minimiannoksia, joita ilman elimistö ei toimi. Meidän ravintomme on köyhtynyt viimeiset sata vuotta ekspontentiaalista tahtia, ja samaan aikaan kemikaalikuorma on kasvanut yhtä lailla logaritmisesti. Juuri kenenkään keho ei enää toimi niin kuin pitäisi.

Innolla odotan, milloin K2-vitamiini [koagulaatiovitamiinin aktivaattori] otetaan yksittäisenä ihmepillerinä "käsittelyyn". Sitähän periaatteessa saadaan naudanlihasta – mutta koska naudat nykyään syötetään (GM-)soija/maissi-papanoilla luonnollisten rehujen sijaan, ne eivät enää valmista sitä meidän ihmisten saantiin asti. Joten D-vitamiini ei imeydy siinä määrin kuin K2:n kanssa yhteistyössä imeytyisi. 

Kuten myös moni tietää, muttei noteeraa: statiinithan eivät mahdu K-vitamiinin kanssa samaan kroppaan – mikä iloisesti unohdetaan silloin kun jätetään sivuoireet huomiotta (ja siis edistetään hidasta liukua kohti hautaa tätäkin kautta).

Nyrkkisääntö: aina kun joku "asiantuntijaksi" julistautunut avaa suunsa meediassa, kannattaa tehdä juuri päin vastoin kun mitä tämä maksettu agentti suosittelee. Ja noin yleensäkin fiksumpaa kuin spesialistien kuuntelu on ottaa asioista itse selvää. 

Ei kommentteja: