2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 4. joulukuuta 2020

45 cycles – eli milloin on aika suuttua?

Koskapa Suomen koronapaniikkitiedotuksessa ei koskaan vaivauduta kertomaan, millä vahvistuksella "varmistetut" tulokset saadaan, piti asiasta ottaa itse selvää. Terrorin ja Hysterian laitos on vedellyt aiheesta webinaarin, jossa kyllä selitetään kivasti miten testaaminen tehdään – muttei edelleenkään vahvistuksen määrää, tietenkään.


Kuten tiedämme, taudin kuin taudin pitäisi näkyä jo 24-kertaisessa vahvistuksessa – mikä ei ole ihme, koska kuten kuvastakin nähdään, yksi vahvistuskierros on tuplaus, ja tuplaus on siitä häkellyttävä konsepti, että jo tuo 24 sykliä on itse asiassa x224, eli 16777216-kertainen vahvistus. Mutta mitä vahvistusta Suomessa käytetään?

Onko testitulos luotettava?

  • Suomessa käytössä olevan WHO:n suositteleman Corman et al., 2019 in-house PCR-testin herkkyys on julkaisun mukaan 95%

Terrorin ja Hyväksikäytön laitos on vastaavinaan kysymykseensä – muttei tee niin. PCR-testin kohdalla ongelmaksi tiedetään hyvin nimenomaan liiallinen herkkyys – joten "95%" (mitä tuolla sitten ollaankaan tarkoittavinaan) osoittaa juurikin luotettavuudesta poispäin.

Ja kun asiaa ei millään saada kakaistua, pitää etsiskellä tuo Corman et al., 2019 in-house PCR.

Thermal cycling was performed at 55 °C for 10 min for reverse transcription, followed by 95 °C for 3 min and then 45 cycles of 95 °C for 15 s, 58 °C for 30 s.

45 cycles. x245 = 35184372088832-kertainen vahvistus! On ihan yleisesti tiedossa, että tuolla kertoimella saadut tulokset ovat silkkaa kukkua

...Itse asiassa koko PCR-testaus on kukkua. Jo kokeen kehittäjä ihan itse sanoi monen monta kertaa, että sitä ei voi käyttää diagnosointiin. Tämä jätetään jatkuvassa hysterisoinnissa kuitenkin aktiivisesti huomiotta. Miksiköhän?

Tämä Terrorin ja Hysterian laitoksen viittaama "luotettava" testi on osoitettu täydelliseksi huuhaaksi parinkymmenen oikean tieteentekijän toimin:

External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results.

...vaan mitäpä tuosta. Jatketaan ihmeessä niiden "varmistettujen tapausten" listaamista päivästä toiseen – vaikka "koronaa" ei ole siis edelleenkään ikinä todennettu.

Ja tokihan jokainen on jo tietoinen siitä, että tulossa olevien rokotteiden ei ole edes suunniteltu ehkäisevän sen enempää "sairastumista" kuin "leviämistäkään"?

Will covid-19 vaccines save lives? Current trials aren’t designed to tell us

Mihin nämä rokotetestit on suunniteltu? Menemään läpi. Tuottamaan rahaa.

Tämä kaikki on yhtä suurta kusetusta. Valtiopetos. Maanpetos. Rikos ihmisyyttä vastaan.

Milloin on aika ruveta suuttumaan?

Ei kommentteja: