2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Äärikonformistien kauhistelua

Mitään spinnausta havaittavissa?:

Tuhannet osallistuivat protesteihin Saksassa – katso kuvat kirjavasta joukosta, johon mahtui salaliittoteoreetikoita, ääriajattelijoita ja rokotevastaisia

Salaliittoteoreetikoita? Ääriajattelijoita? Rokotevastaisia [eli "-denialisteja" kenties]? Vai mahdollisesti ihmisiä, jotka haluavat pitää kiinni ihmisoikeuksista – joita tallotaan "koronarajoituksilla"™ fantasiaviiruksen nimissä?
Poliisi teki Berliinissä noin 200 pidätystä, kun protestien yhteydessä syntyi kahakoita. Pohjois-Saksassa sijaitsevassa Hampurissa salaliittoteoreetikot ottivat yhteen liikkumisrajoituksia vastustavien mielenosoittajien kanssa.
...Täh? "Salaliittoteoreetikot ottivat yhteen liikkumisrajoituksia vastustavien mielenosoittajien kanssa"? Nyt haluaisin nähdä vähän tarkempia specsejä tästä tapahtumasta. Kaikki ovat saman asian takia liikkeellä, mutta yksi joukko rupeaa kahinoimaan... minkä takia? Mikä on se salaliittoteoria, joka tässä saa toimimaan järjenvastaisesti?
Aiemmissa protesteissa on ollut mukana salaliittoteoreetikkojen ja rokotevastaisten ihmisten lisäksi myös esimerkiksi juutalaisvastaisia tahoja.
Melkoista rinnastelua harrastaa tämä anonyymi toimittaja. Leimakirveet heiluvat ämpärimedian toimituksessa, koska ihmiset vastustavat byrokraattien mielivaltaisia päätöksiä. Huomataan melko selvästi, kenen puolella tämä meedia on.
Mielenosoittajien agenda on ollut varsin sekava. Protestoijat ovat vastustaneet liikkumisrajoitusten lisäksi muun muassa koronarokotetta, joka on vasta kehitteillä.
...Ja pääppätoimittajan ongelma tämän suhteen on mikä? Se, että ihmiset eivät halua ryhtyä kokeellisen rokotteen koe-eläimiksi? Ehkä tämä toimittaja on niin tyhmä, että kuvittelee rokotekehittelyn olevan altruistisella pohjalla? Hänen mielestään lääketeollisuuden rahastusmallissa ei ole mitään vikaa, vaikka se onkin rikkonut kokonaisia yhteiskuntia peruuttamattomasti? 
Käskyntottelija-stasi kierrättää omaa hiilidioksidirikasta hengitysilmaansa mikrobeja keräävän kuonokopan avulla.
...Ehkä tämän "toimittajan" mielestä mielenosoituksia saisi järjestää vain, jos jokainen osallistuja on täsmälleen samaa mieltä kaikkien muiden mielenosoittajien kanssa – ja se mielipide olisi sama kuin valtaapitävien byrokraattien? Loistavaa journalismia, jälleen kerran.

Ei kommentteja: