2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 18. toukokuuta 2020

Tää on ihan vaaratonta, pöljä

Tämähän ei ole yhtään asenteellista:

Salaliittohörhöt pääsivät laatimaan virallista 5g-raporttia – näin siinä sitten kävi

Laitetaanpa tähän alkuun ihan virallinen tutkimus aiheesta:

Adverse health effects of 5G mobile networking technology under real-life conditions

Highlights

Identifies wide-spectrum of adverse health effects of non-ionizing non-visible radiation.

Most laboratory experiments were not designed to identify the more severe adverse effects reflective of real-life conditions.

Many experiments do not include the real-life pulsing and modulation of the carrier signal.

Vast majority of experiments do not account for synergistic adverse effects of other toxic stimuli with wireless radiation.

5G mobile networking technology will affect not only the skin and eyes, but will have adverse systemic effects as well.
 Eli: mitäpä TiVillä on salaliittorhörhöilystä kerrottavaa?
Parhaillaan eri puolilla maailmaa on 5g-siirtymä hyvässä vauhdissa, eikä se suju ilman kohua. Ensin puhuttiin säteilyhaitoista, sittemmin keksittiin epäillä 5g:n itse asiassa olleen syypää koronakriisiin.
5G:n on epäilty olevan osasyyllinen, siinä kuin ilmansaasteetkin. "Koronakriisi"™ sitten taas on hallitusten mielipuolinen ylireaktio flunssakauteen. Mutta jatketaan ihmeessä tätä hörhöilyn kartoittamista:
5g:n tuloon on haluttu ottaa kantaa myös paikallistasolla.
...niin kuin pitäisikin – tämä kun on yksi monista asioista, joita juntataan läpi huolimatta siitä, että terveyshaitoista vaietaan hyvin aktiivisesti – myös lehdistön melskaamisella. 
BBC kirjoittaa, että englantilainen Glastonburyn kaupunki päätti delegoida kaupungin kannan sorvaamisen paikallisesta väestä koostuvalle ryhmälle. Ryhmän raportin perusteella kaupunki päätyi vaatimaan hallitukselta selvitystä 5g:n vaaroista.
...niin kuin pitäisikin. Teleyhtiöt eivät halua asiaa tutkia, koska sellainen hidastaa bisnestä – ja parhaimmillaan pysäyttää koko "kehityksen".
Kuinka näin kävi? BBC kirjoittaa, että salaliittoteoreetikkojen väitetään onnistuneet valloittamaan ryhmän. Raportin henki kääntyi entistä 5g-kriittisemmäksi, kun osa ryhmän jäsenistä erosi touhuun tuskastuttuaan.
Brittien totuusministeriön – jonka koko toiminta perustuu taajuuksien täyttämiseen – mielipide on siis yllättäin se, että "Ei siitä mitään haittaa voi olla". Toki, jos asia olisi noin yksioikoinen, ei olisi varmaan vaikea tuottaa tutkimuksia, joissa oikeasti mitataan oikeita asioita?
”Koko homma oli täysin puolueellista alusta alkaen. Tiede jäi salaliittoteorioiden ja kuulopuheiden jalkoihin”, ryhmän jättänyt Mark Swann sanoo
Tiede. Swannin Markki ei vissiin näe puolueellisena sitä, että rakennetaan uutta, testaamatonta tekniikkaa kysymättä keneltäkään mitään?
Liityin ryhmään hyvässä uskossa ja odotin ottavani osaa järkevään keskusteluun. Ikävä kyllä koko homma muuttui järjettömäksi pantomiimiksi, jota johtivat salaliittoteoreetikot ja skeptikot”, perustelee eroaan David Swain.
Swainin Taavilla on ongelma: hän pitää skeptistä ajattelua pantomiimina.
Swann on koulutukseltaan fyysikko, Swain on liikemies. 
Wau. Heti luotan molempiin.
Muut ryhmän pölyt jaloistaan karistaneet olivat ilmailu- ja puolustusalalla uran tehnyt eläköitynyt insinööri ja lääketeollisuudessa työskentelevä molekyylibiologi.
Lääketeollisuudessa? Siinä, joka on aiheuttanut tämän kaikkea tieteellisyyttä karttavan koronapanikoinnin? Ja sotainsinööri? Luottamukseni sen kuin nousee näden mielipiteiden suhteen.
Ryhmän puheenjohtaja Jon Cousins kiistää jyrkästi, että lähtökohdat työskentelylle olisivat olleet vinoutuneet. Näin siitä huolimatta, että ryhmän kuulemat asiantuntijat valitsi mies, joka on ponnekkaasti kamppaillut mobiiliverkkojen säteilyä vastaan jo vuosia.
Ettäkö että sellainen ihminen, joka ei halua vaarantaa yleistä terveyttä, ettäkö hänkö on sitten hankkinut asiantuntijalausuntoja? Nämä asiantuntijat eivät vissiin olleen oikeanlaisia asiantuntijoita tunteakseen asiansa?
Niinpä yksi kuulluista oli eläköitynyt amerikkalaisprofessori Martin Pall, jonka mielestä ihmiskunta tulee steriiliksi, ellei mobiiliverkkoja suljeta kahdessa vuodessa. Toinen ”asiantuntija” puhui ”elektromagneettisesta stressistä” ja kauppaa verkkosivuillaan ”tunneparantamista” sekä kukkia lääkkeeksi.
Jos "toimittajalta" on jäänyt huomaamatta, lapsenhankinta on käynyt vuosi vuodelta hankalammaksi. Miksiköhän? Se ei varmaankaan voi millään johtua mistään?
Asiantuntijana kuultiin myös itsekin ryhmässä jäsenenä ollutta Roy Procteria. Hän on henkiparantaja, joka sanoo, että “sairaita taloja” voi parantaa taikavarvulla. Procter myös esitteli taikavarvun käyttöä esityksessään. Hän toi ryhmän raportissa esiin koronaviruksen ja 5g:n yhteyden. Lisäksi hän suositteli, että kaupunginvaltuusto hankkiutuisi eroon kaikista wlan-verkoista.
Wlan-verkot kuuluvat nekin ihan samaan sarjaan, jonka terveysvaikutusten tutkiminen on melkoisen vähissä – noin virallisesti siis. Tässä jutussa tehdään sitä, mitä telefirmat on tehneet läpi koko historiansa: mustamaalataan kaikkia, jotka ovat rahankeruun tiellä.
TiVin käyttämä kuvituskuva, joka ei liity itse asiaan millään lailla
Taktiikka on vanha ja perinteikäs: pyritään tekemään kysymyksiä esittävät naurunalaisiksi – jolloin ne, jotka eivät jaksa turhan pitkälle funtsia, ummistavat korvansa itse asialle. Tämä strategiahan on toiminut jo vuosisatoja – minkä johdosta meillä on myös niinkin ääliömäisiä ratkaisuja (fantisoituihin ongelmiin) kuin tuulimyllyt, nopeusvalvontakamerat, statiinit ja kemoterapia. Mutta näillä mennään aina vaan.

Ei kommentteja: