2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

The next false flag

Jaahans, täällä pedataan tällaista:

Etelä-Korean puolustusvoimat: Pohjois-Korea ampui useita laukauksia rajavartiopistettä kohti – Etelä-Korea vastasi tulitukseen

Ensin jauhetaan päivästä toiseen perätöntä huhua Kim Jong Unin kuolemasta, ja nyt tämä. Toki samaan aikaan raportoidaan myös "vankilamellakasta" Venezuelassa – ja kaikki nämä "tiedot" tulevat käytännössä Viiskulmasta.

USSA liikuttaa joukkojaan joka puolella maailmaa: kaikki maat joissa ei vielä ole Oy Yhdysvallat Ab:n tukikohtia, toimivat kuin tyhjiö ilmalle; se täyttyy luonnonlainomaisesti USSAn joukoilla – niillä samoilla, joiden veteraanit tappavat itsensä 20 päivävauhdilla koska eivät kestä tekojensa seurauksia.

Kaikki sporadiset tapahtumat ympäri maailman, joista Suomen meedia intoutuu raportoimaan, petaa "väliintuloa" yhdeltä ja samalta entiteetiltä, joka hengaa WashDC:ssä, mutta ei ole osa Yhdysvaltoja – eikä todellakaan itse riskeeraa henkeänsä aseellisissa konflikteissa.

Ja kun koronahuijaukselta hupenee happi, täytyy kehitellä jotain muuta välillä. Saas nähdä mitä se joku muu on. Kill-Bill Gates O'Hell veikkaa, että "pandemia II" olisi bioterrori-isku – ja koska hän itse ohjaa nämä plandemialarppaukset, hän on myös osunut hämmentävän usein (eli koko ajan) oikeaan. "Tulen aiheuttamaan myös sen toisen pandemia-aallon – Oho, tulin aiheuttaneeksi juurikin sen mitä ennustin tapahtuvaksi! Olenpa pätevä!"

Ei kommentteja: