2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Oletko kakkarikollinen?

Valtion mielestä saatat olla:

Eihän mökkisi huussi ole laiton? Laki sanoo yksiselitteisesti, millainen käymäläratkaisun pitää olla

Sarjarikollisten päämaja. Täällä saattaa olla rikos käynnissä juuri tällä hetkellä. Toivottavasti valtiolla on joku helposti muistettava ilmiantopuhelin, jolle naapurin voi käräyttää jos epäilee kauheita kakkarikoksia.
Kakkaaminen on vaarallista. Just sä voit aiheuttaa sen ilmastojutskan kakkaamalla väärin.
Laittomaksi tämä saavihuussi muuttuu silloin, jos saavin pohjaan on puhkaistu reikiä ja nesteet valuvat suoraan maahan.
Koska kakka on vaarallista. Ja pissa kanssa. Nämä just sun valmistamat myrkyt pitää... säilyttää? Ja sitten käsitellä, jotta se ei vaan ikinä joudu kosketuksiin luonnon kanssa – koska luonnolla ei ole mitään keinoja käsitellä näitä kemiallisia massatuhoaseita.
"Suomen laki kertoo yksiselitteisesti, miten käymäläjätteen kanssa pitää toimia. Kuivakäymälän ja kompostin on oltava tiiviillä pohjalla. Nestettä ei saa valua maahan. Mökkiläisten on hyvä muistaa myös se, että käsittelemätöntä käymäläjätettä ei saa haudata maahan. Vessan jätesaavia ei saa missään nimessä tyhjentää suoraan maakuoppaan, vaan se pitää kompostoida", Biolanin kuivakäymälöiden tuoteasiantuntija Katja Havukainen muistuttaa tiedotteessa.
Ihan vaan uteliaisuudesta: paljonkos Biolan onkaan netonnut näillä idioottimaisilla asetuksilla, joilla valtio on luonut rahavirtaa tyhjästä? Hir-veen tärkeetä mikromanagerointia tämäkin taas.

Ei kommentteja: