2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Tappohoitoa ja sen siunailua

YLE lietsoo vielä vähän lisää:

Koronavirus on kohottanut ihmisten stressitasoa ja stressi taas heikentää vastustuskykyä – "Älä stressaa" -kehotus ei kuitenkaan auta

Kevyt noidankehä: ensin meedia laukaisee tyhjästä paniikin, jolle ei ole mitään perustetta – ja kertoo sitten, miten tämä meedian aiheuttama stressi lisää alttiutta sairastua tälle mielikuvitusvirukselle, joka ehkä nippa nappa on olemassa, muttei aiheuta kuin ehkä murto-osan oireista joita sen piikkiin kirjoitellaan.

Kuviohan menee suurin piirtein näin: jokaiselta, jolla on joskus ollut flunssa, on löydettävissä koronavirusmarkkereita kropasta (riippuen täysin epäluotettavan testin fiilareista). Se ei kuitenkaan tarkoita, että ihminen olisi kipeä, tai edes "kantaja". 

Vuoteen 1984 (sic!) saakka suhtauduttiin aisoissa pysyttelevään, labiiliin taudinaiheuttajaan niin, että "Hyvä, immuunijärjestelmä pitää sen kurissa; olette siis terve". Sittemmin suhtautuminen käännettiin päälaelleen, ja ruvettiin jahtaamaan pöpöjä haulikolla.

Nytkin koronan viimeisintä, labrassa valmistettua versiota (jos viruksesta on olemassa patentti, se ei ole luonnollinen; mitään luonnollista ei voida patentoida – ja covid-19:stä siis on patentti olemassa) yritetään tappaa viruslääkkeillä – jotka on valmistettu aivan eri tyypin viruksille, eivätkä siis edes lähtökohtaisesti voi toimia.

Nämä viruslääkkeet (varsinkin rimavir) aiheuttavat anemiaa, eli punasoluvajetta – mikä aiheuttaa mm. päänsärkyä ja hengitysongelmia, koska happi ei kulkeudu soluihin. Hengitysongelmia yritetään vuorostaan korjata ventilaattorilla – mikä on täsmälleen väärä tapa toimia; sillä tapetaan potilas tunkemalla paineilmaa keuhkoihin, jotka eivät kykene irrottamaan happea, koska se ominaisuus on tuhottu lääkkeillä, jotka eivät toimi koronaan, joka on alunperinkin diagnosoitu väärin, koska kaikki mahdolliset flunssan oireet ja vasta-aineet lasketaan covid-19 -mallin koronaksi, vaikka aiheuttajana voi olla ihan yhtä hyvin rino- tai influenssavirus, tai vaikkapa pneumokokki – ja koronaa siis on olemassa ainakin seitsemää sorttia viimeisten kahdeksankymmenen vuoden ajalta.

Tässä muuten mielenkiintoinen tilasto keuhkokuumeesta:
Taianomaisesti keuhkokuume vähenee kun tyhjästä ilmaantunut ihmevirus tulee valtaamaan kaikkien muiden tautien huudit. EDIT: yllättäin kuva katosi "johonkin" – ja nyt sitä ei löydy enää mistään. Jännä. Taas kerran. Ja kun ei tajunnut ottaa juuri tuosta kuvakaappausta, lisätään vertauskuvallisempi kuva, joka jotenkin kertoo paljon enemmän kuin mitä mainoksen tekijät ehkä olisivat halunneet:

Ihmiset siis – jälleen kerran, tässäkin yhteydessä – tapetaan "hoidolla". Tämähän on vallitseva käytäntö ollut viimeistään -70-luvulta lähtien, perusteettoman ja valheellisen rasvakammon lietsonnan alkuhämäristä. Potilaat kuolevat hoitoihin, eivät tauteihin. Moinen toiminta on joskus kulkenut puoskaroinnin nimellä, mutta teurastajantakkeihin sonnustautuneet spesialistit puhuvat nykyään ihan eri kieltä – koska heille on hallusinoitu täysin eri todellisuus kuin se, jota he ovat katsovinaan.

Ei kommentteja: