2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

"Eivät ole lisänneet"

Ihan jänskättää! Mitenkähän koronaporttolassa tänään valehdellaan suoraan päin naamaa?:

THL: Koronarokotteet eivät ole lisänneet verisuonitukoksia

Jahans; tälleen. Katsotaanko otsikon muotoilua?

Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomat kertoo, miten Terrorin ja Hyväksikäytön laitos on vilkaissut kaikkia maailman "koronarokotteita", ja todennut että yksikään niistä ei ole aiheuttanut verisuonitukoksia.

Ihan kaikkialla ei olla vissiin muistettu kysyä, mitä Terrorin ja Hyväksikäytön laitos (tai Fimea!) on asioista mieltä (ja mielipidetieteestähän tässä on tosiaan kyse).

Tälle "artikkelillehan" ei olisi mitään aihetta, jos ulkomailla ei olisi todettu, että AstraZenecan "koronarokote" todellakin aiheuttaa verisuonitukoksia – mutta jostain syystä... Kappas, tämä Iltahysteriasanomien artikkelin kirjoittaja on nimeltään STT.

Niin, jostain syystä Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomat siis siteeraa STTtä siitä, mitä Terrorin ja Hysterisoinnin laitos on katsonut asiakseen ehkä sanoa. 

Jokatap: jutussa niputetaan jostain syystä kaikki "koronarokotteet"™ yhteen. AstraZenecan sisältämät aineet on (jossain määrin) jotain ihan muuta kuin kaikissa muissa, ja tämän ihmelitkunhan on tiedetty aiheuttavan kuolemaa ja vammauttamista jo heti ensimmäisestä koevaiheesta lähtien – ja kellekään ei muisteta millään kertoa, että nämä "rokotukset" ovat nyt kolmas vaihe. Että tällä litkulla ei ole myyntilupaa, koska sen tutkimukset jatkuvat edelleen, ja jokainen rokotuksen ottanut on koekaniini.

Tokihan kaikki "koronarokotteet" tulevat aiheuttamaan aivan järkyttävän määrän kuolemaa, vammauttamista ja sairastelua – mikä tullaan sysäämään jonkun ihmekoronavariantin piikkiin (sic!), ja touhu sen kuin yltyy kun tuohonkin mielikuvitusvirukseen ainoaksi ratkaisuksi tullaan näkemään öljyn- ja metallinjalostuksessa syntyvien kuona-aineiden injektointi kroppaan, vaikka ne eivät todellakaan kuulu sinne.

Joku hollantilainen rokotustieteen tohtori lykkäsi äskettäin infosfääriin avoimen kirjeen, jossa ennusti miljoonien kuolevan, jos tätä rokotuskampanjaa ei keskeytetä ja heti. Kyseessä on siis rokotustieteen tohtori, joka on työskennellyt sekä Kill-Bill & Mel Gates O'Hell -säätiölle, että Gaville ynnä muille rokotuspuoskarien konglomeraateille ihan siellä johtotehtävissä – ja hänen mielestään tässä on nyt joukkotuhonta menossa. ...Hänen logiikallaan vahingossa

Hänen logiikallaan ongelma on se, että massarokottaminen "pandemian" aikana tekee "viruksesta" vain vaarallisemman. Hänelle on ilmeisesti käsittämättömäksi jäävä ajatus se, että tätäkään "virusta" ei ole koskaan isoloitu – eikä siis myöskään osoitettu sen aiheuttavan mitään – joten tuleva massatuhonta johtuu vain ja ainoastaan rokotteista, jotka ovat myrkkyjä. Ja ehkä 5Gstä. "Rokotteiden" ja säteilyn yhteisvaikutuksesta, mutta varsinkin "rokotteista".

Se on jännää, miten allopaattien hyvin viallisen dogman sisälläkin päästään monilla eri argumenttilinjoilla täsmälleen samaan lopputulokseen: "rokotteet" tulevat tuhoamaan elämiä aivan gigalomaanisella skaalalla. Käytännössä näillä myrkyillä laukaistaan immuunijärjestelmä hyökkäämään itseään vastaan. Kroppa toimii ihan eri tavalla kuin miten sen pitäisi. Yksi tapa sabotoida elimistön toimintaa on veren hyytyminen suoneen. 

Ne ovat myrkkyjä kaikki.

Olemme nähneet monia tapoja, joilla kutkin "rokotteet" rikkovat ihmisiä ...mutta Terrorin ja Hyväksikäytön laitoksen tehtävänähän on metallin- ja öljynjalostuksessa syntyvien kuona-aineiden myynti. Tämä kaikki on täysin laitonta. Rikollista. Jo pelkästään lääkemarkkinointilaista löytyy ties kuinka monta kohtaa joita tässä touhussa rikotaan, mutta yksi niistä on tietystikin tämä:

Myynninedistämistoiminta ei saa olla epäasiallista eikä sen laatuista, että sen voidaan katsoa vaarantavan väestön luottamusta lääkkeiden määräämisen, käytön tai luovutuksen riippumattomuuteen. 

Huomattakoon, miten tässäkin näkyy lääketehtailijoiden kändenjälki: ongelmaksi katsotaan "väestön luottamuksen vaarantuminen" – eikä suinkaan tahallinen joukkotuhonta... Jokatap: Terrorin ja Hysterian laitos harrastaa myynninedistämistä valehtelemalla ihmisille – verorahoilla. Meneillään on valtiopetos, maanpetos, ja rikos ihmisyyttä vastaan.