2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 19. huhtikuuta 2021

Vellihousujen väkivaltajaosto suojelee flunssalta

Rikollissyndikaatti nimeltä "Suomen poliisi" on jälleen esitellyt sitä, miten heikäläiset ovat lopultakin vain kiristys- ja painostusorganisaatio:
Nämä natsaaviin kurahaalareihin sonnustautuneet öykkärit tulevat ennen pitkää kopittamaan myös sinut, arvoisa lukija.

Jokainen on kuullut se litanian, jonka ydinkohdat vapaasti mukaeltuna: "Ensin ne kopittivat mielenosoittajat, ja minä hurrasin. Lopulta ne veivät minut tuhoamisleirille, eikä ollut enää ketään joka puolustaisi." Tämä litania on olemassa ihan syystä.

...mutta ihmisethän todella eivät opi historiasta yhtikäs mitään. Meitä on tyhmistetty niin raivoisasti, että ajattelu ei kerta kaikkiaan suju. Tämän ovat osoittaneet lukuisat idioottinarratiivia puskevat eksperttispesialistit, joiden kuvitellaan olevan kovinkin fiksuja – ja heidän valetieteellistä fasismiaan ylläpitäville suojelurahankerääjillehän on olemassa ÄO-yläraja. Pollekouluun ei yksinkertaisesti oteta liian älykkäitä hakijoita.

...Ei niin että sinne terävämmät haluaisikaan. Juuri tietyssä intelligenssin spektrissä koetaan jotenkin normaalina toisten ihmisten kyttääminen. Tämän takia kyttiä sanotaan kytiksi: he kyttäävät. Koska kyttääminen on kyttien mielestä normaalia toimintaa.

Moni näistä kyttäävistä paskalakeista kuvittelee palvelevansa yleistä hyvää. Myös kansasta suuri osa kuvittelee, että tämä väkivaltakoalitio on olemassa normaalien ihmisten suojelemista varten.

Univormut ovat epäinhimillistämisen instrumentti. Ne luovat vastakkainasettelun, jossa kostyymipellet julistavat sodan kaikkia muita vastaan.

Myös maski on univormu. 

Eliittinä itsensä näkevät pitävät poliiseja omina hyökkäyskoirinaan – ja syystä: sitä varten poliisi ja armeija on olemassa. Univormulla erotetaan hyökkääjät ja hyökättävät. Poliisi on lähtökohtaisesti kansan vihollinen.  Kuten kaikki univormut.
Jenkkien laittomalla kidutusleirillä on jo vuosia käytetty maskeja juuri siihen mihin niitä nykyäänkin käytetään: alistamiseen.

Ei kommentteja: