2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Näennäisiä näköeroja

Mainoskoronapornoteeveen hysterisointihaastattelu:

Tutkijatohtorin mukaan Hetemäen raportissa esitetyt koronaviruksen etenemismallit ovat liian optimistisia: "Ei ole mitään todistusaineistoa, että näin suuri osa olisi saanut jo tartunnan"

Itse asiassa "tartunnan saaneiden" määrä on katsontatavasta riippuen joko 0, tai sitten "jokainen", tai "jotain siltä väliltä". Luvulla ei ole merkitystä, koska (yhtäkään) virusta ei koskaan ole tunnistettu – saati että niiden yhteyttä tauteihin olisi. 
Yksi monista vakiokoronahaastateltavista. Tumppi näyttäisi olevan jotain, jota ulkomailla kutsutaan nimellä "controlled opposition".
Hallitus ei ole kertonut, mihin skenaarioon se päätöksissään nojaa.
Ei tietenkään ole. Eihän skenaarioissakaan kerrota mitkä ovat lähtöoletukset missäkin kohtaa, joten suurpiirteisellä fasismilla jatketaan... 
Eilen ilmoitettujen, asteittaisten purkutoimien perusteella suunta lienee kuitenkin kohti vähittäistä rajoitusten purkamista.
Vallasta on niin vaikea luopua. Vampirismi on ilmeisen huumaavaa.
– Hetemäen raportissahan ei kerrota arviota siitä, kuinka moni suomalainen tähän mennessä on saanut koronavirustartunnan.
Vastaushan on siis jossain öbaut 0-5000000 välillä – ja kysymys täysin vailla merkitystä. 
Malleissa oletetaan, että vähintään seitsemän prosenttia suomalaisista on saanut jo tartunnan.  
Edelleen: tällä ei ole mitään merkitystä. Jokaiselta on löydettävissä koska tahansa irto-rna:ta, joka voidaan tulkita "virukseksi", ja koska näitä ninjamikrobeja ei osata erottaa toisistaan (eikä eksosomeista), prosentit ovat silkkaa usvassa haahuilua.
– Tämä kuulostaa villin korkealta luvulta, ja ei ole mitään todistusaineistoa, että näin suuri osa olisi saanut jo tartunnan.
"Ei ole mitään todistusaineistoa." Toi on niii.iiin totta.
Aivelo arvioi, että todellisuudessa ainoastaan noin prosentti Suomen väestöstä olisi sairastanut koronaviruksen.
Mikä tahansa arvaus on yhtä hyvä kuin mikä tahansa muukin. Minä veikkaan kolmea. En prosenttia, vaan kantajaa (kpl). Koko maailmassa. Olen tehnyt mallinnoksen ekselillä, ja sen muut skenaariot tuottivat miinustuloksia – yhteen sisältyi kaikki maailman koskaan eläneet ihmiset, mikä ehkä selittää sen miinuksen (tai sitten virus on jälleen mutatoitunut, ja... "I see dead people").
Aivelon mukaan tällä hetkellä on vaikea arvioida, nouseeko tartuntojen määrät, kun rajoituksia puretaan.
Onhan se – jos siis haluaa uskoa tähän ninjavirukseen. Silloin on täysin mahdoton arvata milloin se iskee, koska ninjat liikkuvat täysin äänettä pimeydessä. 
– Puretaanko tässä rajoituksia vai onko tämä rajoitusten uudelleen suuntaamista. Meillä ei ole minkäänlaista tietoa siitä, kuinka tehokasta tällä hetkellä Suomessa on tämä testaaminen, jäljitys ja eristäminen, toteaa Aivelo.
Ei ole minkäälaista tietoa, ei. Testaaminen on pielessä, jäljitys on pielessä, eristäminen on pielessä... Se neljäs vaihe, eliminointi, ilmeisesti toimii, koskapa Turde ei sitä mainitse? Mutta mitä ollaan eliminoimassa: ihmisiä vai "tautia"?

...Ei kun se olikin "hoitoa" se neljäs kohta. Käytännössä sama asia, mutta julkisen konnotaationsa puolesta oman itsensä inversio – niin kuin moni vipstaaki tässä maailmassa tuppaa olemaan.

Ei kommentteja: