2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 5. toukokuuta 2020

Satu kuonokopasta

Tätä idiotismin määrää:

Yle selvitti: Kasvomaskit pakollisia jo yli 50 maassa – määräykset perustuvat tutkimusnäyttöön, mutta Suomessa suositusta ei toistaiseksi tule

Eivätkä perustu! Perkele, nyt pistetään siellä ylessäkin aivot takaisin kalloon ja katsotaan mitä tutkimusnäyttö niistä helvetin kuonokopista sanoo: lääkärin maski estää kirurgia kuolaamasta potilaan leikkaushaavaan. 

Erikseen tehdyissä testeissä ei havaittu "tartuttavuuden" suhteen muuta eroa maskin ja maskittomuuden välillä kuin että maskin ulkopuolelle kertyi viraalista matskua (siis yskittäessä maski naamalla) – mikä tarkoittaa sitä, että se tulee päätymään käsiin jos ei lisäapplikaationa käytetä pakkopaitaa.

Maskit siis eivät estä "viruksia" kulkemasta, mutta ne kylläkin hankaloittavat hengitystä – mikä siis nostaa kortisolia – mikä laskee immuunitasoa – mikä altistaa sairastumiselle.
Suomi tekee tieteellisen selvityksen kasvomaskien käytöstä. Koko kansan suosituksia ei liene luvassa ainakaan ennen kesäkuun loppua.
Kesäkuun lopussa sopii olla koko tämä jupakka unholassa jo – mutta mielellään niin, että pakkovallan käyttö torpataan jatkossa kansalaisten toimesta heti. (Tokikaan tämä ei tule pääsemään unohduksen valtaan, koska meedia on investoinut aivan liikaa tähän paniikkipornoon – eikä ihmisten valveutuneisuus ihan hirveän korkealla tasolla näytä olevan [joskin kiitettävän vähän niitä maskeja tuolla liikenteessä on tarvinnut katsella, eikä niistä täysin naurettavista {jälleen: hyödyttömistä} turvaväleistäkään ole kauheasti piitattu...].)
Stressitasoja nostamassa
Koko koronaepidemian ajan Suomessa on puhuttu kasvomaskeista. Pitäisikö myös tavallisten ihmisten käyttää niitä?
Ei. Todellakaan.
Suomi ei ole tähän mennessä suositellut kasvomaskien yleistä käyttöä.
Sentään jotain positiivista. Fasistivaltiossa eletään, ja maata johtavat rikolliset, mutta edes tältä idioottimaisuudelta on vielä säästytty.
Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) on perustellut kantaansa sillä, että kasvomaskeista voi olla jopa haittaa.
Niin. Eikä mitään "voi olla"; niistä on nimenomaan vain ja ainoastaan haittaa.
–Teemme nyt tieteellisen selvityksen siitä, mikä maskien käytön vaikuttavuus on, sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kirsi Varhila sanoo Ylelle.
...eli siis tendenssitutkimuksen: jos aiemmat tulokset eivät kelpaa, teetetään uusi veronmaksajien rahoilla, jotta voidaan myydä niille veronmaksajille sitten haitallisia tuotteita.
– Riittävää näyttöä (kasvomaskien hyödyistä) ei ole, Varhila sanoo.
Ei ole, ei. Haitoista sitten taas on. Älkää nyt saatana venkoilko enempää; tämä koko farssi on todella vaivaannuttavaa seurattavaa ollut koko kevään jo muutenkin.
Kasvomaskien hyödystä on jo ennestään tutkimusnäyttöä.
Mitä vittua? Eikä ole! Paitsi jos olet kirurgi, ja haluat olla kuolaamatta leikkaushaavaan.
Ylen keräämien tietojen mukaan jo yli 50:ssä maassa valtiojohto edellyttää kasvomaskien käyttöä.
...ja kuten ollaan nähty, valtiojohto ympäri maailman on tehnyt tooo.ooodella järkeviä päätöksiä monta kuukautta putkeen.
[Saksan] Tiedeakatemian mukaan suu-nenäsuoja estää viruksen leviämistä ennen kaikkea siksi, että pisaratartunnat vähenevät.
Tähän liittyykin hauska anekdootti: joku saksalainen tyyppi, en nyt muista nimeä kuka, mutta alan spesialisti kuitenkin, tarjosi 100000 euron palkkiota sille, joka onnistuu tarjoamaan hänelle pitävät todisteet virusten olemassaolosta. Kukaan ei kyennyt, mutta yksi haastoi hänet oikeuteen, koska mielestään oli asian todistanut.

Korkein oikeus käytti alan asiantuntijoita, jotka sattuivat olemaan Robert Koch -instituutista. Kochin postulaatti on metodi, jota seuraamalla virus saataisiin kiistattomasti todennettua (jos olisi olemassa), mutta tätä protokollaa ei ole koskaan seurattu. Joten Saksan korkein oikeus joutui toteamaan, että edes tuhkarokkoa ei oltu todistettu viruksen aiheuttamaksi. Yhtäkään virusta ei ole. Koskaan.
– Mutta on ihan selvää, että tämä koronavirus on ennen kaikkea pisara- tai aerosolitarttuva. Silloin sen leviämistä ehkäistään tehokkaasti maskien käytöllä, apulaisprofessori Sironen sanoo.
Mikä on selvää: kukaan näistä apulaisyli-ihmisistä ei tiedä yhtään mistä puhuvat. He nojaavat koko painollaan lapselliseen hypoteesiin, jota ei ole koskaan pystytty todistamaan missään määrin uskottavaksi. Kuten todettua: tämä on uskonto. Tämä on kultti, joka haluaa hallita ihmisiä.
– Virus pysähtyy hengityssuojaimeen, se ei pääse siitä läpi kumpaankaan suuntaan, Sironen sanoo.
Kuten Sirosen pitäisi tajuta: jos "viruksen" "havaitsemiseksi" tarvitaan elektronimikroskooppi, sitä ei huokoinen materiaali pidättele. Oletus on tuplasti pielessä, mutta se näyttää olevan trendinä nykyään.

Ja tässä kohtaa en ole edes puolivälissä juttua, jossa jatketaan samaa satuilua ties kuinka monen aasin suulla. Toisinaan meinaa usko loppua ihmiseen.

2 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Ihan omaksi opikseni kysyisin blogistilta, mikä hänen käsityksensä mukaan sitten aiheuttaa (esimerkiksi) tuhkarokkona tunnetun rokkotaudin, ellei aiheuttajaa, siis kyseistä paramyksovirusta ole edes olemassa? Tämä tarttuva tauti oireineen ja mahdollisine jälkitauteineen kuitenkin tunnetaan verraten hyvin, ja tautia vastustamaan on käytetty varsin menestyksellisesti rokotetta.

kasbach kirjoitti...

Lyhyt vastaus: en tiedä. Mutta jos virusta ei voida pitävästi osoittaa syylliseksi, kannattaisi varmaan katsoa mikä sairastuneita yhdistää – ja mikä erottaa niitä jotka eivät sairastu. Virusten suhteen ongelma on se, että ilman hypoteesin varmistamista on syöksytty toimimaan ikään kuin tiedettäisiin mitä tehdään. Silloin korrelaatiosta tehdään kausaatio, ja se korrelaatio todennäköisesti haetaan vaikka väkisin – niin kuin nyt covidin kanssa.

Rokotteissa sitten ongelma on nimenomaan adjuvantit, joihin tuupataan kaikenmoista elimistölle sopimatonta (ja niihin kuuluu vielä salaiset ainesosat, joita liikesalaisuuden nimissä ei kerrota). Sieltä on riippumattomissa tutkimuksissa löytynyt kaikkia mahdollisia raskasmetalleja, formaldehydiä, abortoitujen sikiöiden soluja – ja lisäksi matskut viljellään eläinsoluissa. Nämä "virukset" sinällään eivät aiheuta vastareaktiota, mikä jo sinällään kyseenalaistaa koko proseduurin perustan.

Eli: onko "tarttuva tauti" lopultakaan tarttuva, vai yhdistääkö epidemian uhreja jotkin muut altisteet? Tai, jos kyseessä todella on tarttuva tauti, mutta syntipukki on väärä... mikä tartunnan lopulta aiheuttaa? Viruksia ei tosiaan ole onnistuttu osoittamaan syypäiksi – vaikka toisin koko ajan väitetäänkin.