2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 19. maaliskuuta 2021

Tuottaa jatkuvasti voimakasta

 Jaahans. Yrjö "En tajua mistä puhun" Kokkonen jauhaa taas idioottikonsepteista:

Tutkimus: Merilevän lisääminen lehmien rehuun lähes lopettaa niiden röyhtäilyn – ilmastopäästöt vähenevät

Kuten me normaalit ihmiset tiedämme: hiilidioksidi ei lämmitä ilmastoa, ja toisekseen ihmisen vaikutus siihen on olematon.

Tyhmä nauta, ja eläinkokeiden uhri

Jos lehmä lopettaa röyhtäilyn, sen ruoansulatuselimistö toimii väärin. Tämä johtunee siitä, että lehmä ei ole merieläin. Lehmä syö ruohoa; ei levää. Tosin lehmien ruokavalio on rikottu jo aikaa sitten syöttämällä soijaa ja maissia – jotka molemmat ovat geenimanipuloitua matskua, ja kaikkea muuta kuin hyväksi lehmälle (puhumattakaa loppusyöjästä, eli ihmisesta).

Maito- ja lihatilojen lehmät ovat merkittävä ilmastopäästöjen aiheuttaja, sillä niiden ruoansulatus tuottaa jatkuvasti voimakasta kasvihuonekaasua, metaania.

Kuten todettua, Yrjöllä ei ole mitään käsitystä siitä, mistä puhuu. Metaani on ehkä kolmanneksi suurin "kasvihuonekaasu". Toiseksi suurin on se elämälle välttämätön hiilidioksidi, ja mikä on ylivoimaisesti suurin? ˙ʎɹʎöɥᴉsǝΛ

Kaksi jälkimmäistä syntyy valtaosin merissä, eli siellä missä merilevä asuu. Ja kuten elävästi kaikki muistamme:

Kasvihuonekaasut toimivat kasvihuonekaasuina vain kasvihuoneissa.

Yrjöä ei kuitenkaan tosiasiat ole koskaan kiinnostaneet; hän on siitä outo heppu, ja siksi sopiva "toimittajaksi" – koska "toimittajat" valikoituvat hommaansa hyvin pitkälti herkkäuskoisuutensa vuoksi. Toimittajisto koostuu ihmisistä, joiden maailmankuvaa on mahdollisimman helppo muokata haluttuun suuntaan. Kulttiainesta.

Paras tulos saatiin Asparagopsis taxiformis -merilevällä, 

Taxiformis? ...kuulostaa melkein taksidermialta heti kättelyssä. "Se on hyvä että palsamoidaan lehmät elävältä ja pysäytetään niiden elimistö." Kuinka ollakaan, kun ajattelin tsekata pikaisesti wikipediasta josko sanojen etymologia selviäisi, vastaan tuli sivu, jossa nimenomaan loppukaneettina märehditään juurikin tätä Yrjön rummuttamaa asiaa. Tämä on siis mainospuffi, jälleen kerran.

Todellisiin ongelmiin keskittyminen on liian hankalaa, joten keskitytään ihmeessä lehmien röyhtäilyyn – kuorossa.

Ratkaisuksi ilmastopäästöihin on usein esitetty karjatalouden tuotteiden käytön vähentämistä - mikä tulisi tappamaan planeetan eroosiolla. Merilevätutkimus osoittaa, että on olemassa toinenkin vaihtoehto, eli lehmien ruuansulatuksen tuottamien päästöjen vähentäminen – mikä on sekin idiotismia, mutta idiotismihan on ilmastointiskientologien piireissä ihan oletusarvoista toimintaa.

Missähän kohtaa meediosto peruuttamattomasti keikahti harhaiseen psykoosiin, jossa perusasioiden hahmottaminen on käynyt mahdottomaksi? ...Vai onko se aina elänyt tuolla huurujen maailmassa?

Meediostohan on olemassa ihmisten mielipiteiden muokkaamista varten. Kun muokataan mielipiteet, saadaan muokattua toiminta. ...Ja toiminnanmuokkauksella saadaan tehtyä pätäkkää: ruvetaan yhtäkkiä myymään tuulimyllyjä ja aurinkopaneeleja vaikkapa. Teknologia on ollut tiedossa ties kuinka pitkään, mutta jostain syystä sitä ei ole aiemmin käytetty – kun on haluttu myydä jotain muuta.

Harmi että meedioston uhrit, eli suuri yleisö, on vielä enemmän kuutamolla kuin nämä fanaattiset jihad-evankelioijat, jotka on valikoitu kertomaan miten maailma pitää nähdä – kun suuri yleisö on kasvatettu kuvittelemaan, että tämä jatkuva parkuminen milloin mistäkin on "objektiivista tiedonvälitystä".

Ei kommentteja: