2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 1. toukokuuta 2020

Tuplamaagisia vapputaikoja

Ilmastointiskientologien perverssi ja taikauskoinen maailmankuva ei jätä meitä muita ikinä rauhaan:

Ohisalon mukaan elvytystoimet voivat torjua ilmastonmuutosta – suosittaa liputusta korona-ajan työntekijöiden kunniaksi

Tämä Ohisalo on vissiin joku ministeri vai? En tiedä; aivan sama ketä siellä mäellä rellestää. Mitäs, Ohisalo, voisko liputtaa myöskin niille, joilta tällä koronafasismilla [korodomor] on viety toimeentulo ja tulevaisuuden toivo? Vähän voitaisiin ainakin viirejä heiluttaa, koska se lohduttaisi kovasti.
Jostain syystä kuvituksena on ördääviä skoudeja vissiin.
Koronakriisin vuoksi käynnistettävät elvytystoimet voivat auttaa myös ilmastokriisin torjunnassa, sanoi vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo vappupuheessaan.
Aijjaa? Kuuleppa Maria. Ei. 1) "Koronakriisi" on fasistiseksi äityneen "hallituksen" aiheuttama talouden ja ihmisyyden alasajo. 2) "Elvytystoimet" aiheuttavat pelkkää tuhoa. 3) "Ilmastokriisi" on keksitty konsepti, jolla ei ole mitään vastinetta reaalitodellisuudessa. 4) Larppaaminen toisten ihmisten elämillä on psykopatiaa. 
Ohisalo kertoi esimerkkinä, että energiaremontit auttavat ihmisiä pienentämään lämmityskuluja ja osallistumaan ilmastotalkoisiin niin kerrostaloissa, rivitaloissa kuin omakotitaloissa.
Jännästi nämäkin "talkoot" on jotain, johon osallistutaan kaikkea muuta kuin vapaaehtoisesti, ja maksetaan osallistumisesta, ja osallistumismaksut päätyvät kansainvälisten konglomeraattien tileille.
Vastaavasti rataverkon kehittäminen vähentää päästöjä ja helpottaa ihmisten liikkumista koko Suomessa, Ohisalo jatkoi.
Maria. Sä et vieläkään ole ymmärtänyt, että hiilidioksidi on aivan välttämätön elämän perusaines? Vieläkään? Sulle ei niinku millään mene tämä jakeluun? Siis millään? Ja sä olet puheenjohtaja?
– Me olemme jo koronakriisin yhteydessä osoittaneet, että pystymme yhteiskuntana päättäväisiin toimiin. Samaan on pystyttävä myös ilmastonmuutoksen torjunnassa, Ohisalo sanoi.
Kaksi fiktiivistä natsifasismioperaatiota. Sun mielestä, Maria, tämä järjetön mielivalta on jotain, mihin pitää pyrkiä, niinkö?
Poliitikot ovat tänä vuonna pitäneet vappupuheitaan virtuaalisesti.
Mikäpä sen nasevampaa. Jos sisältökin on jo lähtökohtaisesti täysin virtuaalista, puhuminen virtuaalisissa kanavissa tekee siitä ehkä totta? Simsalabim.

Ei kommentteja: