2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 11. toukokuuta 2020

Pöpöproffan satutunti

Järkyttävä määrä silkkaa valehtelua:

Bakteeriopin professori neuvoo: Näin vankistat vastustuskykyäsi korona-aikana – “Sitä pidän nyt ykkösasiana"

Mikä on bakteeriprofessorin mielestä ykkösasia? Lääkärissä käynti – tuo maailman nopein reitti hautaan.
Professori Pentti Huovinen toimi kymmenen vuotta sitten THL:n organisaatiossa valmiuspäällikkönä, kun sikainfluenssaepidemia riehui maailmalla.
Sikainfluenssa ei riehunut. Siihen (väitetysti) kuoli jokunen sata ihmistä maailmanlaajuisesti. Sen varjolla tungetut rokotukset sen sijaan tuottivat mm. narkolepsiaa vanhan tutun autismin lisäksi. 
Videolla hän kertoo, kuinka koronavirus "ei ole mikään tavallinen" tauti.
Kyllä se on. Se on ihan tavallinen flunssa. Meillä jokaisella on jäljellä vasta-aineita, jotka ovat peruja niistä lukuisista flunssista, jotka ovat elimistössämme tuottaneet korona-vasta-aineiksi nykyään väkisin "tunnistettuja" peptidejä – vaikka niitä ei kerta kaikkiaan pystytä erottamaan toisistaan.
Pena laskettelee luikuria kymmenen vuoden teehooäl-kokemuksella. Kuulokkeet estävät sen, ettei korvien heiluminen pistä liikaa silmään.
Turun yliopiston bakteeriopin professori Pentti Huovinen kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, että oman kehonsa vastustuskykyä voi tukea ja kasvattaa monin tavoin. Yksi asia on muita selvästi tärkeämpi:
Jos sairastat jotain perussairautta, niin pidä huolta sen tasapainosta.
Minkä tasapainosta? Perussairauden? Vastustuskyvyn?
– Riippumatta sairaudesta: Älkää jättäkö lääkärikäyntejä tekemättä, jotta nämä meidän perussairaudet tulevat hoidettua. Sitä pidän nyt ykkösasiana, Huovinen painottaa.
Sairauden tasapainosta Pena tässä näyttää huolehtivan: lääkäri pitää terveyden loitolla kivasti – ja sehän se on se ykkösasia.
Lue myös: Alle kouluikäinen lapsi saanut sairaalahoitoa koronaviruksen takia Suomessa
En todellakaan lue. Koronavirusta ei edelleenkään ole koskaan tunnistettu yhdestäkään näytteestä – koska sitä ei osata tehdä. Koko pöpöteoria on silkkaa fantasiaa. Nämä "asiantuntijat" pitäisi vähitellen kuskata ladon taa (häpeämään; ei tietenkään ammuttavaksi), koska he tekevät itse asiassa ruumiita teollisessa mittakaavassa mielipuolisilla diagnooseillaan.
Myös perusterveiden ihmisten elintavoilla on suuri merkitys kehon kykyyn taistella mikrobeja, eli muun muassa bakteereja ja viruksia vastaan. Muun muassa ruokavaliolla on tärkeä rooli siinä, ja perinteistä ruokakolmiota kannattaa noudattaa.
Ruokakolmio on syy siihen, että ihmiset ovat vuosi vuodelta kehnommassa kunnossa. Jokainen tietää tämän, mutta Pena se vaan jaksaa valehdella.
– Sitten toisia asioita ovat muun muassa ruoka, stressi, uni ja liikunta, Huovinen listaa. 
Hyvin listattu. Mites ne ratkaisut joita otsikossa oltiin lupaavinaan?
– Jos näitä kaikkia katsotaan, niin esimerkiksi ruoan vaikuksesta kuidut vaikuttavat immuunivasteeseemme. On tiettyjä bakteereja, jotka pitävät kuiduista.
Kuiduistakin on jauhettu ties kuinka pitkään ilman mitään perusteita. Bakteeriprofessorit voivat pulista jargonia asiasta, mutta se ei muuta sitä, että kuitujen vaikutus on täysin toissijainen.
Käsidesin käyttö korostuu nyt korona-aikana. Samalla allergiatutkimukset ovat osoittaneet, että elimistömme täytyy kohdata mikrobeja, jotta vastustuskykymme kehittyy normaalisti.
Voiko jatkuvasta käsidesin käytöstä olla jotain haittaa? Huovinen ei näe siinä riskiä.
Eipä tietenkään näe. Pena on nimittäin tyhmä kuin saapas, tai sitten valehtelee tahallaan, jotta bisnes rullaisi kivasti.
Voidaan sanoa hieman liioitellen, että käsidesi poistaa käsistämme vain roskapöpöjä, eli viruksia, jotka aiheuttavat hengitystieinfektioita ja toki sairaaloissa sairaalabakteereita.
Siinä Pena ihan pikkuisen liiottelee kyllä: käsidesi ei erottele mitä mikrobeja tappaa. Se tappaa kaiken elämän käsistä. Me emme tule toimeen ilman viruksia ja bakteereja, koska me olemme enimmäkseen juurikin viruksia ja bakteereja. Meitä ei olisi ilman niitä olemassa.
– Kun ajatellaan ympäristön merkitystä tartuntalähteenä, niin se on selvästi pienempi kuin toinen ihminen. Ihmiset ovat selkeästi se tärkein tartuntalähde.
Ja loppukaneettina se kaikkein isoin vale. Pena ei ole koskaan kuullutkaan hormonihäiritsijöistä, tai raskasmetallien aiheuttamista sairauksista. Penan tehtävä selvästikin on sairastuttaa ihmisiä valehtelemalla koko ajan ilman mitään pidäkkeitä. Juuri nämä tyypit pitävät ihmisiä allopaattisen sairaushuoltamoketjun vakkariasiakkaina kehdosta hautaan.

Ei kommentteja: