2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Älä vaan itse huolehdi omasta terveydestäsi

Lääkemyrkkyjen tyrkyttäjät jatkavat tuttua linjaa:

Syötkö sinäkin ravintolisiä turhaan? Tällaisia haittoja siitä voi olla

Mitäs, syötko sinä puolestasi allopaattisia lääkkeitä turhaan? Siitä vasta haittoja onkin!
Jo ruoasta saadaan riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita.
Eikä saada. Tehomaatalous on köyhdyttänyt maaperän. Ruoasta on poistettu kaikki rasva, minkä takia sinne ympätään sokeria. Mitä prosessoidumpaa safkaa, sen vähemmän ravintoa, ja sen enemmän kemikaaleja jotka eivät kuulu kehoon.
Kaartisen mukaan ravintolisiä käyttävät erityisesti vanhukset sekä korkeasti koulutetut henkilöt.
– Arvelen tämän johtuvan siitä, että näissä ryhmissä on vahvasti terveystietoisia henkilöitä.
Ämpärimedian mukaan nämä korkeastikoulutetut ja terveystietoiset ihmiset eivät kuitenkaan yhtään tiedä mitä tekevät syödessään ravintolisiä. Katsotaanpa miksi:
– Ravintolisien jatkuvan käytön tulisi aina perustua terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tehtyyn arvioon, jossa otetaan huomioon ruokatottumukset, Kaartinen sanoo.
"Terveydenhuollon" ammattilaiset eivät tiedä näistä asioista yhtikäs mitään. Heidän duuninsa on tuupata petrokemiallisia myrkkyjä kehoon. Rockefeller-franchise tekee kaikkensa, jotta ihmisruumista katsottaisiin mahdollisimman atomistisesti – jolloin sitä roplataan kuin konetta, jonka jokainen komponentti on toimivinaan jotenkin irti kokonaisuudesta. Tämä takaa kassavirran, koska ketään ei koskaan paranneta, vaan hivutetaan vähitellen yhä huonompaan kuntoon.
Ruoan tulisi olla pääasiallinen ravintoaineiden lähde.
Niin tulisi. Se vain ei ole ihan helppoa, kiitos teollisen ruoantuotannon, jossa pyritään täyttämään pakkaukset mahdollisimman halvalla. Ja kuten sanottua – sairaushuoltamolaitoksen ansiosta – elintärkeä rasva poistetaan ja se korvataan sokerilla, joka on syövän polttoaine. Lisäksi "pahaa [evil] kolesterolia" (joka siis ei ole kolesterolia, vaan peptidi joka kuljettaa kolesterolia, joka se taas on elintärkeä joka ainoan solun toiminnalle) poistetaan rikollisella myrkytyksellä monen kehosta, jolloin se ravinnosta saatava ravinnemäärä ei todellakaan riitä enää mihinkään. Ja kun "ruokasuositukset" on vuosikymmeniä olleet perseellään, ihmiset yksinkertaisesti syövät liian usein ja liikaa hiilareita.
Jos käyttää useita vitamiini- ja kivennäisainelisiä monipuolisen ruokavalion kanssa pitkään yhtäjaksoisesti, turvallisen saannin rajat voivat ylittyä.
Tämä on todella, todella vaikea saavutus – toisin kuin lääkkeiden kohdalla; ne nimittäin aloittavat elimistön tuhoamisen heti ensimmäisellä napilla, ja näiden lääketuhojen "vähentämiseksi" kirjoitetaan lisää myrkkyjä – koska bisnesmalli nyt vaan sattuu olemaan myrkkyjen myynti hautaan saakka. Lisäravinteet sitten ovat aineita, joita elimistö oikeasti tarvitsee, muttei saa siitä köyhdytetystä ruoasta jota ravitsemuksesta mitään ymmärtämättömät kemikaalikonsultit ovat jo vuosisadan ajan sabotoineet.
Yliopiston Apteekin farmaseutin Leena Äyräpään mukaan ravintolisien ja rohdosvalmisteiden käyttö on pääosin turvallista, kunhan noudattaa pakkauksen annosohjeita. Rohdosvalmisteet voivat kuitenkin joskus aiheuttaa yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa.
Pakkauksen annosohjeet on tehty varmistamaan, että ihmiset syövät liian vähän kaikkia ravinteita – jotta lääkekauppiaat voivat tulla käärmeöljyineen kuppaamaan mahdollisimman suurta asiakassegmenttiä. Lisäravinteisiin pätee sama asia kuin kaikkeen muuhunkin: kannattaa ottaa selvää siitä, miten kroppa toimii – ja muistaa että teurastajantakkeihin pukeutuvat myrkkykauppiaat eivät halua sinun tekevän niin. He haluavat myydä sinulle synteettisiä kemikaaleja.

Ei kommentteja: