2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 16. toukokuuta 2020

Happivajeista "tutkimusta"

Tämän ei pitäisi olla kellekään uutinen, mutta ilmeisesti on:

Tutkimus: Maan kiertoradan vaihtelut ovat vaikuttaneet 66 miljoonan viime vuoden aikana merenpinnan tasoon ja jäätiköitymiseen enemmän kuin CO2-pitoisuudet

Kuka tahansa alkeellistakaan logiikkaa käyttämään tottunut tietää tämän, mutta nykytyperäätiön aikana asiasta pitää ilmeisesti erikseen julkaista tutkimus...
Tämän piti olla todellisuutta jo vuosituhannen vaihteessa
Viimeksi kuluneiden reilun sadan vuoden aikana ihmisen toiminta on kuitenkin tärkein merenpinnan nousuun vaikuttanut tekijä, tutkimus toteaa.
...Ja siinä menee tämän tutkimuksen uskottavuus. Merenpinta on noussut täsmälleen samaa vauhtia koko mittaushistorian ajan – siellä missä nousee eikä laske. Kuten hyvin tiedämme, merenpinta nimenomaan laskee täällä Suomenniemellä – mutta teknarin toimituksessahan tämä(kään) ei näytä tulevan mieleen.
Hiilidioksidi on yksi Maan ilmakehän haitallisimmista kasvihuonekaasuista ja parhaillaan etenevän ilmastonmuutoksen osittainen aiheuttaja.
Mistä nämä ihmiset tulevat? Miten todellisuuskäsitys voi keikahtaa noin vinoon? Hiilidioksidi on elämälle täysin välttämätön kaasu (jonka lisääntyminen seuraa lämpenemistä eikä päin vastoin), mutta nämä tolppa-apinat jaksavat jauhaa sen "haitallisuudesta" ikään kuin tätä yksinkertaista tosiasiaa ei olisi rautalangasta väännetty ties kuinka pitkään.

Tokihan ihmisten tyhmistyttäminen on ihan tarkoituksellista – koska se helpottaa vaikkapa tällaisten juuri päällä olevien "koronakriisien"™ luomista ja ylläpitämistä –, mutta että ihmiset, joiden duuni on ajattelu... Kerrassaan huikeaa on tämä propagandan penetraatioaste.

Ei kommentteja: