2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 29. toukokuuta 2020

Tökkää mua

Valtaosa suomalaisista on ilmeisesti idiootteja:

Uutissuomalainen: Valtaosa suomalaisista aikoo ottaa koronarokotteen

...joten kerrataan jälleen: yhtäkään rokotetta ei ole koskaan kaksoissokkotutkittu. Koko virusteoria on huuhaata, ja sen takia rokotteet tungetaankin täyteen raskasmetalleja ynnä muuta myrkkyä. Rokotteiden adjuvantit siis aiheuttavat sairastumista – koska virukset siihen eivät kykene.

Tämä edelleenkin on useimmille käsittämätön väite, mutta senpä takia kannattaisi hieman syventyä asiaan. Ja kun sanon "hieman", tarkoitan kunnolla – sen verran että oikeasti tietää mistä on kyse. Lääketieteellisen jargonin opettelu ei vielä ole asian ymmärtämistä.
Vanhimmat vastaajat ovat varmimpia rokotuksen ottamisesta.
Suomalaisista liki 70 prosenttia on täysin tai melko varmoja siitä, että he ottavat koronarokotteen, jos ja kun sellainen Suomessa on saatavilla. Tämä selviää Uutissuomalaisen Tietoykkösellä teettämästä gallupista.
Olisi taas mielenkiintoista tietää mitä on kysytty ja miten. Ei tosin ole yllättävää, että ihmiset ovat sen valtiouskoisempia mitä vanhempia ovat; heillähän on pisin aivopesu takana.
Vastaajista 6 prosenttia ilmoitti, ettei ottaisi rokotetta ja 16 prosenttia piti epätodennäköisenä rokotteen ottamista. Noin joka kymmenes ei osannut sanoa kantaansa.
Onneksi joukossa on myös ajattelevia yksilöitä. Toki osa näistäkin tekee päätöksensä tunteen eikä tiedon pohjalta – mutta se laaja enemmistö ei osaa eikä halua ajatella. Tämä unissakävelijöiden massa takaa sen, että ennemmin tai myöhemmin rokotukset tulevat pakollisiksi – vaikka yksikään fakta ei tue moista pakkovaltaa. 

Rokotusintoilijoiden omat argumentit riitelevät keskenään, ja perustuvat puhtaasti irrationaaliseen pelkoon. Pelon vallassa ei kyetä kognitiivisiin toimintoihin, ja tehdään yhä typerämpiä päätöksiä – joiden vaikutuspiiriin halutaan sisällyttää myös ne, jotka vielä ajatteluun kykenisivät; ne jotka haluaisivat itse kantaa vastuun omasta elämästään mammavaltion diktatuurin sijaan.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Hanna Nohynek sanoo Uutissuomalaiselle pitävänsä erittäin hyvänä tuloksena sitä, että kaksi kolmesta on koronavirusrokotteen ottamisesta täysin tai melko varma.
Tämä Nohynek on sen verran paljon ollut äänessä, että hän todnäk tulee nettoamaan melkoisen sievoisesti näistä myrkkyruiskeista.
Koronafiiruxeen ei järjenkäyttö liity millään tavalla

Ei kommentteja: