2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 18. toukokuuta 2020

Puoskarit hötkyilevät uskomushoitonsa kanssa

Näitähän ei ole siis koskaan kaksoissokkotestattu:

Koronarokote Suomessa käytössä poikkeusluvalla jo ensi syksynä? Ensin Suomen pitäisi päättää rokotusstrategia: "Ei ole ollenkaan selvää, keille kaikille annoksia riittää"

...mutta epäilemättä väki tulee jonottamaan myrkkyä kuin ämpäreitä. Ja kun niistä tulee sivuvaikutuksia – jotka itse asiassa ovat ihan vain tämän uskomushoidon sisäänrakennettuja ominaisuuksia – niistä ei puhuta. Lääketehtailla ei ole minkäännäköistä vastuuta lopputuloksesta – huolimatta lukemattomista vammautuneista & steriloiduista, tai siitä että tämäkin "epidemia" todennäköisesti on suoraa seurausta flunssarokotteista.
Pahassa epidemiatilanteessa voitaisiin saada erityislupa koronarokotusten käyttöön ennen lopullista myyntilupaa, mutta siihen liittyy riskejä. 
Ei olisi ensimmäinen kerta. En nyt muista mikä rokote vain yksinkertaisesti vaihdettiin myyntiluvattomaan versioon – ihan täällä Suomessa – sen jälkeen kun edellisestä oli löytynyt häikkää. ...Ja tuskin oli ainoa kerta se.
Kaikissa tapauksissa Suomen tulisi etukäteen miettiä strategia, kenelle rokote lopulta annetaan kun sellainen saadaan kehitettyä.
Tässäkin kohtaa iloisesti unohdetaan se, että ikinä ei ole todistettu virusten aiheuttavan yhtikäs mitään. Tällä verukkeella on tehty todella rumaa jälkeä – mutta tämähän on allopatian modus operandi.
– Jos kaikki menee hyvin, voisi suomalaisryhmillä olla ensimmäisiä rokoteaihioiden annoksia poikkeusluvalla käytössä jo ensi syksynä. 
Kaikki ei mene hyvin. Ensimmäinen rokotettava, ja asiat alkavat mennä alamäkeen. Mutta sehän ei Nohynekin Hannaa hidasta.
Nohynek antaa esimerkiksi ebolan, jota vastaan on rokotettu rengasmallilla.
– Kun on ebolatapaus, rokotetaan tapauksen ympärillä olevat ihmiset, terveydenhuollon ammattilaiset ja läheiset kontaktit, Nohynek kuvailee.
Ebola, taas koronan yhteydessä. Kyseessä on täysin erilainen tauti – vaan tärkeintähän onkin saada jollain perusteella myytyä mahdollisimman paljon ampulleja.
Toinen tapa on tunnistaa riskiryhmät ja rokottaa heidät. Ne voisivat olla esimerkiksi ikäihmiset ja lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat, tai työn vuoksi riskiin joutuvat henkilöt.
Riskiryhmien rokottaminen on eutanasiaa, koskapa rokotteet on täynnä raskasmetalleja ja ties mitä kemikaalia joka ei kuulu elävään ruumiiseen (vaikkapa myös rokotteista löytyvä formaldehydihän on siis aine jota käytetään ruumiiden säilömiseen). Toisaalta Kill-Bill "Lopullinen Ratkaisu" Gates O'Hellin faija oli eugeenikko, joten pojasta polvi paranee.
Filantrooppien kekkerit – mukana myös koronalla rutosti tienaava Fauci
Nohynekin mukaan rokotetutkimuksessa olennaisia ovat sen antama suoja, turvallisuus ja tehokkuus. 
Sehän ei siis anna suojaa, koska sen väitetään tehoavan virukseen jota ei ole koskaan todennettu eikä siis tiedetä mitä tehdään. Rokotteilla ei ole mitään tekemistä turvallisuuden kanssa, ja edellämainituista syistä tehokkuus on reippaasti miinuksella. 

Se, minkä rokotetutkimuksissa pitäisi olla olennaista, olisi kyseisen käärmeöljykaupan siirtäminen edes johonkin tieteeksi miellettävän protokollan piiriin – mutta tämähän ei ole koskaan ollut olennaista, koska ihmisten terveys on täysin samantekevä näille puoskareille.
Valvovan viranomaisen Fimean tietoon ei ole tullut, että suomalaiset tutkimusryhmät olisivat edenneet testauksiin ihmisillä. Kun sen aika tulee, rokotetta testataan vapaaehtoisiin koehenkilöihin.
Tämä on mengelöintiä. Rikos ihmisyyttä vastaan. Nämä vapaaehtoiset eivät yhtään tiedä mihin ovat sekaantumassa – joten vapaaehtoisuus perustuu valehteluun.
Suomessa ei ole laadittu rokotestrategiaa koronavirusta varten. Tähän käytetään pandemiavarautumissuunnitelmaa vuodelta 2012, joka sisältää rokottamisen suunnitelman pandeemisen influenssan osalta. Suunnitelma laadittiin aikaisempia SARS- ja MERS-pandemioita varten.
...jotka nekään eivät olleet lähimainkaan pandemioita, vaan ainoastaan edellisiä yrityksiä saada aikaiseksi paniikki jonka varjolla myydä rokotteita.
Kansallinen rokoteasiantuntijaryhmä KRAR tapasi viime viikolla ja tarkasteli kansainvälistä tutkimusnäyttöä rokotteista. Nohynekin mukaan KRAR pitää tärkeänä, että Suomi hankkii koronarokotteen niin pian kuin mahdollista.
Jälleen hoppuilu näyttää olevan ykkösprioriteettina. Kannattaisi varmaan ensin ihan aidolla kriittisyydellä lukaista mitä tutkimusnäyttöä väitetään löytyvän, ja sitten katsoa mitä jätetään sanomatta. Sen jälkeen ottaa selvää miksi ne asiat jätetään sanomatta, jne...
Nohynek sanoo suomalaisen koronarokotetutkimuksen edistyvän hyvin, mutta yhä löytyy ratkaisemattomia seikkoja. Ne liittyvät kaikki siihen, ettei taudista tai viruksesta tiedetä vielä tarpeeksi. 
Älä? Jumalauta nämä ihmiset ovat... Te ette tiedä asiasta yhtikäs mitään! Te olette vuosikymmenestä toiseen ymmärtäneet koko virologian väärin, mutta sitähän te ette tajua tunnustaa.
Merkittävimmät kysymykset ovat, millainen immuniteetti tautiin muodostuu, ja mikä mekanismi saa aikaan vakavamman tautimuodon rokotteen johdosta.
Väitteen alkupuolen vastaushan on: ei minkäänlaista, koska immuniteetti muodostuu taudin sairastamisen yhteydessä. Jälkimmäinen puoli väittämästä ei sitten tarkoita oikein mitään: "mikä mekanismi saa aikaan vakavamman tautimuodon rokotteen johdosta"?
Nohynekin mukaan näin kävi denguekuumeen kanssa. Vasta kaksi vuotta rokotteen käyttöönoton jälkeen huomattiin, että rokotteen saaneet naiset saivat vakavamman muodon taudista. 
Jaa, niin, siis tässä ihan tunnustetaan se, että rokotteet tosiaan saattavat aiheuttaa juurikin sen taudin jolta ovat suojaavinaan  – ja vieläpä ankarampana kuin mitä se luonnollista kautta puhjettuaan olisi.
Rokote oli käynyt virallisen kolmivaiheisen kliinisen testauksen, asiaa ei pystytty todentamaan tutkimuksissa. Rokote vedettiin lopulta pois myynnistä.
Ja asia oli sillä selvä? Ei mitään vastuuta myrkyttämisestä? ...Ja tämä "kolmivaiheinen kliininen testaus", mitä se piti sisällään? Tuskin plaseboa, koska sellaista ei rokotetestauksissa koskaan käytetä. Sokkoutusta? Edes yksinkertaista sellaista?

Näillä ihmisillä ei pitäisi olla mitään asiaa julkisuuteen valetieteensä kanssa – vaan siellä patsastelevat kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

2 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Lopeta nyt jo se lapsellinen jankutus siitä, että viruksia - ja varsinkaan tätä koronavirusta - ei ole edes olemassa. Koska virusten aiheuttamiksi väitettyjä tauteja, kuten esimerkiksi tuhkarokko, puutiaisvälitteinen enkefaliitti tai vaikkapa huuliherpes on koko lailla kiistämättä olemassa, niin ehkäpä alennut selittämään, mikä kyseiset oireilut sitten aiheuttaa. Ellet pysty antamaan edes jonkinlaista järkeenkäypää vaihtoehtoa viruksille näiden aiheuttajina, niin annapa varsin olla! Blogosfääri kiittää.

kasbach kirjoitti...

Olen jo antanut järkeenkäyvän vaihtoehdon, joten sopii laittaa rillit silmille ja lukea vähän tarkemmin. Virusten suhteen todistustaakkaa ei ole täytetty, joten jatkan jankkaamista kunnes asia verifioidaan – koska koko virusteoria perustuu nimenomaan jankuttamiseen, mikä tosiaan on lapsellista enkä varsinaisesti jaksaisi toistaa itsestäänselvyyksiä. Konsepti kompastelee omaan koheesionpuutteeseensa joka käänteessä, minkä pitäisi jo sinällään mitätöidä väitteet – mutta kun kysymys on uskomusjärjestelmästä, niin mehän tiedämme miten niiden sisällä toimitaan kun profetiat menevät pieleen: tehdään lisää profetioita.

En myöskään usko, että juuri sinä olet koko blogosfääri. Jos haluat olla lukematta, voit ihan vapaasti tehdä niin.