2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 27. huhtikuuta 2021

Saman psykoosin sisällä

 Jos koronapelleilyä ajattelisi vaikkapa futismatsina, näyttäisi pahasti siltä, että melkein kaikki pelaajat potkivat samaan maaliin joukkueista huolimatta: maaliin jonka nimi on pelko.

Aurinko tosiaan auttaisi (kaikkeen), mutta tokihan ihmiset on jo vuosikymmeniä opetettu lääppimään karsinogeenisiä "suojakertoimia"kin iholleen... Ehkä tuo ihminen yrittää tappaa itsensä lämpöhalvaukseen, kun ei vain kestä enää sitä, että missään ei ole mitään järkeä.

Vierasjoukkue [..."allopatia" tarkoittaa "vierasesineiden aiheuttamaa tuskaa"] hysterisoi yleisöä mielikuvitusviruksella, joka on 0,001% tappava – josta ei tiedä onko sairas vai terve, jne. Tämä joukkue sulkee koko maailman, mutta joka paikassa eri tavalla – ja tuo markkinoille testaamattoman myrkkyruiskeen.

Tämä peli olisi hyvin helppo voittaa: virusten olemassaoloa ei ole koskaan todistettu. Toki vierasjoukkueella tuntuu olevan kenttä täynnä pelaajia, mutta heitä on silti edelleen huomattavasti vähemmän kuin yleisöä – puhumattakaan niistä joita ei kiinnosta tulla edes stadionille ilveilyä seuraamaan.

Kotijoukkueesta valitettavasti näyttää ainoastaan muutama pelaajaa ymmärtävän, että mielikuvitusviruksia ei ole koskaan ollut olemassa – mutta heitä pusketaan omienkin voimin ulos kentältä. 

Etsi kuvasta "pandemia"™.

Kotijoukkue on jostain syystä valinnut pelata täsmälleen samoilla säännöillä kuin vierastuskajoukkuekin: sen sijaan että todettaisiin pelivälineen olevan tyhjä, pelotellaankin ihmisiä sillä, että olemattoman viruksen geenimanipuloitu "vastavirus" tarttuu rokotetuista rokottamattomiin – ja rokotettujen oma immuunijärjestelmä tappaa rokotetut (ja kaikki muutkin) sitten kun "oikea virus" iskee.

Käytännössä kumpikin joukkue pelaa vimmaisesti häviöstä: tässä pelissä ei kerta kaikkiaan voi voittaa. Kaikki kuolee – paitsi ne jotka eivät alunperinkään tulleet stadionille. Säännöt pätevät vain jos niitä suostuu uskomaan. 

Viruksia ei ole olemassa. Niitä ei ole koskaan todennettu. Tarttuvia tauteja ei ole koskaan pystytty todistamaan olemassaolevaksi konseptiksi; on vain myrkytys- ja puutostiloja. Rokotukset aiheuttavat myrkytyksiä, mutta näitä myrkytyksiä ei voi tartuttaa kehenkään.

Eksperttispesialisti todistaa elektronimikroskooppikuvalla "koronaviruksen"™.

...Tokikaan en ole yhtään yllättynyt, jos näihin "rokotteisiin" on ympätty jotain nanomatskua*, joka todella voi levitä (ja jos halutaan, nanopölyä voi yksinkertaisesti pölläyttää ilmaan) – mutta genetiikka on edelleenkin enimmäkseen fantasianarratiiveja, ja tässäkin nanoskeemassa olisi kysymys lähinnä myrkyttämisestä. Sofistikoituneesta myrkytyksestä, mutta myrkytyksestä siltikin. Vähän niin kuin novitshok tappaa, paitsi myrkytetyn, myös kaikki hänen ympäriltään – toisin kuin Navalnyin tapauksessa. 

*LISÄYS: Jo pelkästään jokaisesta rokotteesta löytyvä alumiini on nanopartikkelien muodossa. Se päätyy aivoihin aiheuttamaan neurologisia ongelmia. Se aiheuttaa jatkuvan tulehdustilan. 

Tämä on totta: rokotteet aiheuttavat sairauksia. Suurin osa selviää näistäkin myrkyistä hengissä – ja kaikesta rojusta on mahdollista hankkiutua eroon simppelisti paastoamalla.

Edelleen ainoa patogeeni ("lääkkeiden" ja "hoitojen" lisäksi) on itse kertomus. Tavoitteena on pelon ja hämmennyksen lietsominen. Nyt molemmat joukkueet tekevät sitä – eikä kummankaan tarinointi perustu todennettuihin faktoihin.

Ja sama hysterisointi jatkuu – tietysti – ilmastointiskientologian puolella. Teidän ei tarvitse raahautua tälle stadionille, jossa kaikki joukkueet pelaavat koko ajan samaan maaliin olemattomalla pelivälineellä. Maailmassa on paljon olennaisempia asioita kuin nämä fiktiiviset larppaukset.

Aaand: action!

Eksperttispesialistit säveltävät päivästä ja vuodesta toiseen täysin naurettavia sepustuksia, joilla meediosto sitten hankkii asiakkaita, jotka laiskuuttaan maksavat siitä että heille valehdellaan kaikesta koko ajan.

On jo piii.iiitkään ollut aika lakata kuuntelemasta eksperttispesialisteja. On pitkään ollut aika viskata poliitikot oikeisiin töihin, ja ruveta itse kukin rakentamaan asioita joiden rakentamisesta jotain ymmärtää.

Tässä "tuntemassamme" maailmassa kaikki on valetta. Aivan kaikki. Verot on laillistettua ryöstöä; lääkärit yrittävät tappaa potilaansa – mutta hitaasti. Poliisi on rikollisjärjestö. 

Tämä juttu löytyy vielä (toistaiseksi) arkistoituna (ei tietenkään enää alkuperäisestä lokaatiosta). Aika hyvä ennustus.

Aivan kaikki on kusetusta.

Jokaisella univormulla on yksi viesti: "En osaa ajatella omilla aivoillani." Moni näistä toki kuulostaa siltä kuin ajattelisivat peräti elegantisti. Heitä kutsutaan eksperttispesialisteiksi. 

Heitä on koulutettu (kuin koiria) vähintään neljä ylimääräistä vuotta muihin nähden – joten he todella osaavat laverrella ummet ja lammet erityisalueestaan. Kun vuosia toistetaan asioita joita ei ole olemassa, niistä vähitellen tulee asioita, jotka näyttävät olevan olemassa.

Akatemian eksperttispesialistien joukosta löytyy varmasti tohtoroituina vaikkapa niitä, jotka osaavat kertoa Keski-Maasta kaiken, hyvin koherentisti. Keski-Maata ei kuitenkaan ole reaalitodellisuudessa – kuten ei ole myöskään viruksia. Virologit kärsivät todella pahasta deluusiosta – ja koska virologialla on myrkytetty lähes kaikki tieteet, koko maailma joutuu elämään saman huuruisan psykoosin sisällä. 

"Tieteen" hullut päivät on jatkuneet sukupolvien yli – mutta eikös Stockakin saatu jo konkkaan?

Ei kommentteja: