Hötkyilyn tuloksia:
Toimiko lupaavaksi hehkutettu koronarokote sittenkään? Asiantuntijat huolestuivat tutkimustuloksista
Haseltinen mukaan virusta havaittiin yhtä paljon rokotettujen apinoiden nenästä otetuista näytteistä kuin rokottamattomien apinoiden.
Mistähän tämä voisi johtua? Ehkäpä siitä, että "virukset" syntyvät elimistössä? Että ne eivät tule mistään ulkoa? Että ne ovat vain geneettistä materiaalia, jonka funktiosta "asiantuntijoilla" ei ole mitään käsitystä, koska he katsovat asiaa täysin väärästä vinkkelistä, ennalta valitun putkinäön läpi, piittaamatta siitä mihin evidenssi viittaa?
– Se, että viruskuormat nenästä otettuna olivat identtiset rokotetuilla ja rokottamattomilla eläimillä on hyvin merkityksellistä. Jos sama tapahtuu ihmisissä, rokote ei estäisi leviämistä.
Niin. Tai sitten kysymys tosiaan on siitä, että koko hypoteesi on virheellinen – ja mitään korjattavaa ei ole. Ei ole pandemiaa, ei epidemiaa, eikä virusta.
Britanniassa on jo aloitettu ihmiskokeet samalla ChAdOx1 -rokotteella, jota testattiin kuuteen reesusapinaan.
Tässä kohtaa jostain syystä ei ole pysähdytty miettimään, että "Hmm, tästä ei kyllä ole riittävää tutkimusnäyttöä, jotta voitaisiin siirtyä ihmiskokeisiin". Kuusi reesusapinaa. Kuusi (6). Eikä minkäänmoisia tuloksia. Tiedettä parhaimmillaan.
Vaikka kaikki apinat saivat tartunnan, rokote vaikutti vähentävän viruksen aiheuttaman taudin vakavuutta. Esimerkiksi kukaan apinoista ei saanut keuhkokuumetta, mikä voi viitata osittaiseen suojaan.
Ömm... Mites ne rokottamattomat? Saiko niistä joku keuhkokuumeen? Vai puhutaanko tässä nyt molemmista ryhmistä? "Kukaan" apinoista ei sairastunut, vaikka kaikilla oli "virus"?
– Jos samanlaisia tuloksia saadaan ihmisillä, rokote todennäköisesti tarjoaisi osittaisen suojan tautia vastaan, mutta se ei todennäköisesti vähentäisi viruksen leviämistä yhteisössä.
Tämä on siis venäläistä rulettia. Arvailun perusteella altistetaan terveitä ihmisiä sairaudelle. Huikean eettistä toimintaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti