2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 19. toukokuuta 2020

Kuusi identtistä apinaa, ja ihmiskunta

Hötkyilyn tuloksia:

Toimiko lupaavaksi hehkutettu koronarokote sittenkään? Asiantuntijat huolestuivat tutkimustuloksista

Haseltinen mukaan virusta havaittiin yhtä paljon rokotettujen apinoiden nenästä otetuista näytteistä kuin rokottamattomien apinoiden.
Mistähän tämä voisi johtua? Ehkäpä siitä, että "virukset" syntyvät elimistössä? Että ne eivät tule mistään ulkoa? Että ne ovat vain geneettistä materiaalia, jonka funktiosta "asiantuntijoilla" ei ole mitään käsitystä, koska he katsovat asiaa täysin väärästä vinkkelistä, ennalta valitun putkinäön läpi, piittaamatta siitä mihin evidenssi viittaa?
– Se, että viruskuormat nenästä otettuna olivat identtiset rokotetuilla ja rokottamattomilla eläimillä on hyvin merkityksellistä. Jos sama tapahtuu ihmisissä, rokote ei estäisi leviämistä.
Niin. Tai sitten kysymys tosiaan on siitä, että koko hypoteesi on virheellinen – ja mitään korjattavaa ei ole. Ei ole pandemiaa, ei epidemiaa, eikä virusta.
Britanniassa on jo aloitettu ihmiskokeet samalla ChAdOx1 -rokotteella, jota testattiin kuuteen reesusapinaan.
Tässä kohtaa jostain syystä ei ole pysähdytty miettimään, että "Hmm, tästä ei kyllä ole riittävää tutkimusnäyttöä, jotta voitaisiin siirtyä ihmiskokeisiin". Kuusi reesusapinaa. Kuusi (6). Eikä minkäänmoisia tuloksia. Tiedettä parhaimmillaan.
Vaikka kaikki apinat saivat tartunnan, rokote vaikutti vähentävän viruksen aiheuttaman taudin vakavuutta. Esimerkiksi kukaan apinoista ei saanut keuhkokuumetta, mikä voi viitata osittaiseen suojaan.
Ömm... Mites ne rokottamattomat? Saiko niistä joku keuhkokuumeen? Vai puhutaanko tässä nyt molemmista ryhmistä? "Kukaan" apinoista ei sairastunut, vaikka kaikilla oli "virus"?
– Jos samanlaisia tuloksia saadaan ihmisillä, rokote todennäköisesti tarjoaisi osittaisen suojan tautia vastaan, mutta se ei todennäköisesti vähentäisi viruksen leviämistä yhteisössä.
Tämä on siis venäläistä rulettia. Arvailun perusteella altistetaan terveitä ihmisiä sairaudelle. Huikean eettistä toimintaa.

Ei kommentteja: