2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 4. toukokuuta 2020

Larppausrullaussuunnitelma

Jahans, fasistihallitus jatkaa samaa fasistilinjaa kuin tähänkin saakka:

Alivaltiosihteeri Martti Hetemäen exit- ja jälleenrakennustyöryhmän tekemässä 1. vaiheen raportissa pohditaan myös kysymystä, voidaanko epidemia tukahduttaa pysyvästi niin, ettei se enää palaa.

Olemattoman epidemian pysyvä tukahduttaminen onnistuu sillä, että lopetetaan larppaaminen – mutta tähänhän ei ole päädytty.
”Epidemian väliaikainen tukahduttaminen (niin että tartuntoja ei enää syntyisi) saattaisi olla mahdollista, jos nykyisiä rajoitustoimia jatkettaisiin täysimääräisinä useita kuukausia eteenpäin.
Jos epidemia olisi olemassa, sitä ei pystyttäisi tukahduttamaan vaikka joka ainoa ihminen olisi vuoden erossa kaikista muista ihmisistä. Ja varsinkin, kun kyse on mielikuvitusviruksesta...
Koska pandemia on globaali,
Ei ole mitään pandemiaa. Plandemia ehkä, muttei pandemiaa.
epidemian uudelleenkäynnistymisen uhka olisi kuitenkin pysyvä
Juu ei pidä paikkaansa.
eikä rajoituksista voitaisi luopua hyvin pitkään aikaan, vaan niitä pitäisi jatkaa jopa vuosien ajan.”
 ...paitsi jos haluttaisiin palata todellisuuteen. Voitaisiin lopettaa tämä pelleily kuusi viikkoa sitten, kärvistellä flunssat, jotka ovat seurausta vilustumisesta ja aineenvaihdunnan häiriötiloista – joita ilmaantuu huomattavasti harvemmin jos syö vitamiineja ja mineraaleja päivittäin, ja loputtoman pupeltamisen sijaan antaa kropan hoitaa itsensä kuntoon – ja elää edelleen normaalissa maailmassa, jossa ei ole tuhottu elämiä tekosyyn nojalla.

Mutta ehkä se edellinen maailma oli vain jo yliajalla – niin kuin olikin –, ja tarvittiin täysi psykoosi siihen, että päästään edellisen harhan lumouksesta. Tuota jälkimmäistähän ei ole vielä tapahtunut; saas nähdä kuinka pitkään mennään vielä laput silmillä.
Raportissa todetaan, että jos käytössä olisi tehokas ja kaikille riskiryhmille hyvän suojan antava rokote
Sellaista ei ole. Ei ole koskaan ollut. Rokotteista on aina ollut pelkästään haittaa.
nopealla aikataululla (esimerkiksi jo tänä syksynä) niin tilanne olisi erilainen.
Jep. Kamikazemeininkiä hitaasti hiipivän psykoosin sijaan.
”Tällä hetkellä optimistisimmatkin arviot ovat, että rokotetta todennäköisesti joudutaan odottamaan vuosia, eikä sen onnistuneesta kehittämisestä ole takeita.
Ei ole takeita, ei. Rokote kyllä tulee, ehkä useampikin, mutta sellaista josta olisi hyötyä mielikuvitusvirusta vastaan... Plasebosta voisi olla, mutta mitään ulkoa tuotua ratkaisua ei tarvita. Parantuminen ja terveenä pysyminen on elimistön oman toiminnan tukemista; ei mitään kikkailua.
Vaikka turvallinen ja tehokas rokote saataisiin kehitettyä
Sellaista ei ole. Ei ole koskaan ollut. Rokotteista on aina ollut pelkästään haittaa. Jos vasaralla lyö naulaa, jota ei ole olemassa, rikkoo seinän ja sormet.
poikkeuksellisen nopeasti esim. 1–2 vuodessa, rokotetta pitäisi saada valmistettua ennätysmääriä, jotta se riittäisi koko maailmalle.
Jos lyödään seitsemää miljardia naulaa, joita ei ole olemassa, rikotaan koko ihmiskunta.
Raportin mukaan epävarmuutta liittyy myös rokotteiden tehoon.
Niiden teho on täysin negatiivinen. Olen ehkä jo jokusen kymmentä kertaa selittänyt, miksi sillä ei voi olla positiivista vaikutusta. Jos "korjataan" olemattomia ongelmia, aiheutetaan todellisia ongelmia.
”Rokote voi tuoda tulevaisuudessa apua epidemian kausittaisten aaltojen hillintään,
Ei voi.
mutta on epätodennäköistä, että sen avulla ehditään vaikuttaa merkittävällä tavalla käynnissä olevaan pandemian ensimmäiseen globaaliin aaltoon.
Totta. Koska sitä ei ole.
Hallittu muttei liian voimakas hidastaminen,
Joudun näköjään toistamaan itseäni melko lailla: olematonta ei voi hidastaa – hallitusti tai muutenkaan.
jolla ehkäistään terveydenhuollon ylikuormittumista ja sen aiheuttamia terveyshaittoja ja ylikuolleisuutta, on strateginen tavoite, jonka avulla lopulta voidaan kaikista rajoituksista luopua ilman suurta uuden epidemia-aallon riskiä.”
Että saakin olla todistamassa näin harhaisen maailmankuvan vyöryntää. Onhan se kokemus, tavallaan.

Sanna Marin: Näin Suomea avataan – ravintolat auki asteittain heti kesäkuussa

Heti alle kuukauden päästä! Mutta asteittain toki. Hötkyminen on sallittua vain kaiken sulkemisessa.
Koronafasistien kokoontumisajot
Hallitus linjasi neuvottelussaan eilen ja tänään toimintasuunnitelmasta koronakriisin hallinnan hybridistrategiaksi sekä viruksen aiheuttamien rajoitusten vaiheittaisesta purkamisesta.
"Virus" ei ole aiheuttanut mitään; koronahallitus on aiheuttanut kaiken. Tai toki, jos haluaa nähdä hallituksen viruksena, niin sitten osuttaisiin oikeahkoon – paitsi että virukset siis eivät ole todellisia eivätkä aiheuta myöskään todellisia tuhoja.

Mutta onko hallituskaan todellinen? Sillähän on valtaa vain jos sen ehdotuksista suostutaan piittaamaan.

Ei kommentteja: