2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 2. toukokuuta 2020

Koronakiristäjät

Suojelutoiminnan capo di tutti capo:

”Meillä voi olla loppuvuodesta tilanne, että rajoituksia joudutaan kiristämään” – HUSin toimitusjohtaja puntaroi koronarajoituksia MTV:n haastattelussa

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUSin toimitusjohtaja Juha Tuominen on valmis tarkastelemaan uudelleen Suomessa voimassa olevia koranarajoituksia.
Ovvai? Onko panttivankineuvottelija jo paikalla?
– Näkisin, että vaakakupissa on kaksi asiaa: Toisessa välitön terveys ja ne rajoitusten hyödyt, jotka liittyvät koronasairauteen.
Rajoituksilla ei ole hyötyjä silloin kun vangitaan terveitä ihmisiä (haittoja kyllä on runsaasti) – ja "koronasairaus" on mielikuvituksen tuotetta.
Toisessa vaakakupissa on pitkän aikavälin hyvinvointi ja terveys, Tuominen sanoo.
 Jep. Ninq kollektiivinen henkinen hyvinvointi, jota tässä on terrorisoitu erinäisiä viikkoja – samalla kun yhteiskunnan järjellinen toiminta on täysin rampautettu.
Tuominen muistuttaa, että vaikka rajoituksia nyt mahdollisesti löysätään, ei se tarkoita sitä, että jatkossa olisi luvassa kerta toisensa jälkeen uusia vapauksia.
Niin. Kuten olen alusta lähtien sanonut: jos vaihdat vapauden "turvallisuuteen", et saa kumpaakaan – ja valtio ei koskaan luovuta ottamiaan oikeuksia kokonaan takaisin. Ne pitää vain ottaa – mille tämä byrokraattien väkivaltakoneisto ei sitten taas mahda mitään.
– Meillä voi olla loppuvuodesta tilanne, että rajoituksia joudutaan kiristämään.
Mafiameininkiä. Nämä tyypit ovat ihmisoikeusrikollisia.

Ei kommentteja: