2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 9. toukokuuta 2020

Kierroksia säikyttelyyn

Böö:

Rottavirus leviää jälleen ihmisiin – kukaan ei tiedä miksi

Minä tiedän: koska halutaan pelotella ihmisiä mysteeriviruksilla. Kyseessä on jälleen yksi osa-alue siitä ohjelmasta, jossa ihmisten halutaan uskovan auktoriteetteja, ja kuolemanpelossa tekevän aivan mitä hyvänsä idioottimaista asiantuntijadiktaattorit keksivät teettää.
Meitsi todellakin tietää mitä tekee
Rotista ihmisiin leviävä hepatiitti on tutkijoille täysi mysteeri.
Epäilemättä; sitä ei nimittäin ole olemassa.
Hongkongissa vuonna 2018 ensimmäisen kerran havaittu ihmiseen siirtynyt rottakannan hepatiitti E ihmetyttää tutkijoita, kertoo CNN.
Clinton News Network. Nyt luotankin heti ihan täysillä!
– Yhtäkkiä meillä on virus, joka voi hypätä katurotista ihmisiin, sanoo tohtori Siddharth Sridhar.
Ohhoh! Kukahan mahtaa maksaa Sidun palkan? Kaverin puolesta kysyn.
Viruksen oireisiin kuuluu kuume, keltatauti ja laajentunut maksa. Sitä tavataan rotilla, eikä kahden vuoden aikana ole vielä selvinnyt kuinka virus siirtyisi ihmiseen.
...koska se ei siirry.
Todettuja tapauksia on kuitenkin jo reilu kymmenkunta.
Onko tämä nyt niitä kuuluisia "varmistettuja" koronatartuntoja?
– Ja liikkeellä voi olla sadoittain sairastuneita diagnosoimattomia ihmisiä, Sridar arvioi.
Epäilemättä. Oireettomia kantajia. Toinen aalto onkin yhtäkkiä mutatoitunut lepakkotaudista rottataudiksi – ja kukaan ei tiedä miten. Tämmöstä nyt vaan tuppaa sattumaan näinä lopun aikoina. Jos Sidulla olisi joku mallinnos ekselillä tehdä, niin kaikki olisi selvää, ja voitaisiin sulkeutua maailmalta vielä vähän enemmän.
Aivan turhaa tutkijoiden työ ei kuitenkaan ole ollut.
Ömmm... Okei?
Rottavirukseen on olemassa jo testi.
Totta kai on! Tämä on epäilemättä peräti yhtä luotettava kuin körönätesti, jonka tulokset on vain 80% väärässä. Toisaalta tuon parempaa tulosta on mahdotonta saada, jos ei ole koskaan ikinä edes todentanut yhtäkään virusta koko "tieteenalan" olemassaolon aikana.
Myös viruksen yleisyyttä rotilla ympäri maailmaa on selvitetty. Tartuntoja on kuitenkin vaikea estää niinkauan kuin mekanismia ei tunneta. Osa sairastuneista tulee myös alueilta, joissa rottia ei juuri ole.
Pannahinen, tämä rottavirus siirtyy teleportterilla! Tai siis... No, tuo on ainoa mahdollinen mekanismi. Nyt tarvitsee enää selvittää miten teleporttaus tapahtuu.
Sridhar arvioi, että rottakannan hepatiittiviruksen siirtyminen ihmiseen ei kuitenkaan ole uusi asia.
– Minusta tuntuu, että tätä on tapahtunut jo pitkään. 2017, 2018 ei varmasti ole ensimmäinen kerta kun tätä maailmassa on tapahtunut.
Ei varmalla olekaan! Jos tohtori näin sanoo, niin näinhän se tietystikin on. Kiitti hei, Perttu Koistinen, tosi syväluotaavasta analyysistä.

Ei kommentteja: