2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 8. toukokuuta 2020

Kokoomuksen fasistisiipi talloo Helsingin julistusta

Ihmisoikeusrikollisista aimo joukko on intoutunut esittelemään älyllistä lyhytkasvuisuuttaan:

Joukko kansanedustajia esittää maskipakkoa julkisissa tiloissa

Minäpä se olenkin fasisti, joka haluaa haitallisen kuonokopan ihan kaikille – mutta vain siihen asti että saadaan vielä haitallisempi rokotus markkinoille. Koska se on normaalia.
Lääkärikansanedustaja ja sosiaali-ja terveysvaliokunnan varapuheenjohtaja Mia Laiho (kok.) on jättänyt toimenpidealoitteen hallitukselle kasvomaskien käytön velvoittamiseksi kaupoissa, joukkoliikennevälineissä sekä julkisissa tiloissa, joissa turvavälistä ei voida huolehtia.
Voisi kuvitella, että lääkäri tajuaisi puhuvansa valetieteeseen puettua fasismia – mutta hän on ilmeisesti liian tyhmä tajutakseen mitä suustaan ulostaa.
STM ja hallitus eivät ole suosittaneet kasvomaskin käyttöä julkisissa tiloissa. He ovat perustelleet kantaansa sillä, että kasvomaskeista voi olla jopa haittaa,
koska niistä ei ole mitään muuta kuin haittaa. Silti Laihon Mia haluaa kuonokopan kaikille koska
– Kasvomaskin käytön velvoittaminen olisi tärkeä työväline kohti normaalimpaa arkea.
"Normaalimpaa arkea"? Onko Mia joskus käynyt ihmisten ilmoilla?
Kokoomusedustajan muistuttaa, että kasvomaskin käytön lisäksi on tärkeä muistaa myös muut torjuntatoimet, kuten fyysinen etäisyys,
...joka ei perustu mihinkään...
käsienpesu, käsien desinfiointi
...joka heikentää immuniteettia...
ja yskimishygienia.
On tärkeä muistaa, että tämä kaikki on yhtä pitkitettyä laajamittaista ihmiskoetta, jonka räikeitä käytäntöjä vastaan allekirjoitettiin 1976 kansainvälinen Helsingin julistus (tästähän ei suomenkielisestä wikistä löydy kuin lyhyenläntä referaatti):
The fundamental principle is respect for the individual (Article 8), their right to self-determination and the right to make informed decisions (Articles 20, 21 and 22)
Tuo "informed decisions"han ei päde edes puoskaristoon. Kukaan ei tiedä yhtään mitä ollaan touhuamassa. Kaikki on täysin kokeellista – ja subjekteina koko ihmiskunta.
regarding participation in research, both initially and during the course of the research. The investigator's duty is solely to the patient (Articles 2, 3 and 10) or volunteer
Meistä suurin osa ei ole vapaaehtoisia, eikä potilaita – mutta nämä natsit jatkavat päivästä toiseen hivuttamistaan. 
(Articles 16, 18), and while there is always a need for research (Article 6), the subject's welfare must always take precedence over the interests of science and society (Article 5), and ethical considerations must always take precedence over laws and regulations (Article 9). 
Taikauskoista fasistijippoilua kannattaa muutama muukin reaalimaailman kognitiivisesti liian haastavaksi kokeva:
Laihon tekemän toimenpidealoitteen (TPA 62/2020 vp) ovat allekirjoittaneet myös kokoomusedustajat Marko Kilpi, Timo Heinonen, Heikki Vestman, Kai Mykkänen, Ville Kaunisto, Anne-Mari Virolainen, Terhi Koulumies, Sari Sarkomaa, Pauli Kiuru, Kari Tolvanen, Sofia Vikman, Sinuhe Wallinheimo, Heikki Autto ja Sari Multala.
Samaan totalitaariseen taikauskopoppooseen ilmoittautuu ilmeisesti myös toimittaja Antti Kirkkala. Nämä ihmiset ovat mielisairaita.

Ei kommentteja: