2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Ilmaa, hengitystä ja injektioita

Jotain funtsittavaa kaiken pravdameedian keskelle:

Indoor climate in nursing homes can be dangerous for the residents

Ihmisten pitäminen sisätiloissa vaikuttaa terveyteen negatiivisesti – erityisesti vanhusten kohdalla. Samaa asiaa myös täällä:
Tämä "sairaiden talojen syndroomahan" koitettiin juuri männäpäivänä esittää naurettavana – koska nimitys kuulostaa jossain määrin elottomien objektien antropomorfisoinnilta. Kuitenkin kyse on jälleen varsin simppelistä asiasta: huono sisäilma heikentää terveyttä – ja koneellinen ilmastointi tuppaa kierrättämään sisäilmaa.

Mitäs muuta tässä aamun mittaan on silmään pistänyt? Vaikkapa tällainen tutkimus:

Infant mortality rates regressed against number of vaccine doses routinely given: Is there a biochemical or synergistic toxicity?

Rokotteiden määrä nostaa kuolleisuutta.
Suomessahan taidetaan antaa ensimmäisen vuoden aikana 13 rokotetta, jolla onnistutaan olemaan tuolla alapäässä. Kätkytkuolemat tuppaavat tulemaan rokotusten jälkijunassa. 

Olisi tosin mielenkiintoista nähdä tilastoa lapsista, joita ei rokoteta ollenkaan – joskin tämä määrä lienee melkoisen olematon, koska tätä järjestelmää pyöritetään rutiininomaisesti, ja pidetään yllä emotionaalisilla henkilöönkohdistuvilla hyökkäyksillä. Mikään ei tue tätä "tiedettä", mutta sitähän ei nähdä kaiken junttaamisen alta.

Thimerosal-Derived Ethylmercury Is a Mitochondrial Toxin in Human Astrocytes: Possible Role of Fenton Chemistry in the Oxidation and Breakage of mtDNA

Tiomersaali on elohopeaa, jota käytetään n. 60%ssa rokotteista. Se rikkoo genomia. Sillä ei ole mitään asiaa ihmiselimistöön, mutta sinne sitä vain työnnetään.

Seuraavakin on ihan yleisesti tiedossa:

Measles-mumps-rubella Vaccination Timing and Autism Among Young African American Boys: A Reanalysis of CDC Data

Hyvin yleinen rokote, joka tilastollisesti katsoen todellakin aiheuttaa autismia. Muistaakseni kaikille -80-luvun puolivälin jälkeen Suomessa syntyneelle on tuikattu tämä piikki.
When comparing cases and controls receiving their first MMR vaccine before and after 36 months of age, there was a statistically significant increase in autism cases specifically among African American males who received the first MMR prior to 36 months of age.
Tokihan tässä on tutkimuksen kohteena ei-ihan-(vielä)-suomalainen etnisiteetti, mutta rotujahan ei jonkun tieteen mukaan ole olemassa...

Loppuun pari kuva-arvoitusta. 1) Mikä näitä kaupunkeja yhdistää?
Wuhan
Madrid
Milano
Lisävihjeeksi:
Toinen arvoitus:
Kuvissa on viisi eri virusta, ja yksi eksosomi. a) Mikä näistä on eksosomi? b) Miksi vain yhdessä kuvassa on värit? c) Miksi tuo yksi näyttää aivan erityyppiseltä... jutskalta? d) Mikä näistä on korona?

Ei kommentteja: