2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 8. maaliskuuta 2021

Unapproved, yet permitted

 Lääkärit ovat tappaneet taas seitsemän potilasta lisää, mutta huumorilehti Demokraatti kommariperinteiden mukaan vääntää todellisuuden mutkalle (kuten nykyään on tapana):

Suomessa on todettu seitsemän uutta koronaan liittyvää kuolemaa

Meneillään tosiaan on kansanmurha, mutta sehän poliittisille toimijoille on lähinnä bonusta.
Terveyden ja hyvinvoinnin hautakivi

Yhteensä koronaan liittyviä kuolemia on kirjattu nyt 774.
...ja kuten hyvin tiedämme, yksikään noista ei ole mielikuvitusviruksen aiheuttamia. Ne ovat kaikki lääkärien suorittamia murhia. 774 iatrogeenistä hengenriistoa.
Sairaalahoidossa viruksen vuoksi on yhteensä 251 ihmistä,

Eikä ole. Sairaalahoidossa ei ole yhden ainutta potilasta olemattoman ninjaviruksen takia. Kaikki näistä on sisällä väärän diagnoosin takia. Jokainen. 

joista 37 on tehohoidossa. 
 ...eli tapettavana. Jokainen tietää, että intubointi on täsmälleen väärä tapa "hoitaa" tätä mielikuvitustautia, ja silti noita röörejä tungetaan ihmisten kitusiin – vaikka teholta päästäisiin tuikkaamalla C-vitamiinitippa suoneen.
THL:n mukaan ainakin yhden koronarokoteannoksen on Suomessa saanut nyt yli 481 300 ihmistä. Toisen rokoteannoksen on saanut yli 84 700 ihmistä.
Vilkaistaanko jotain?

UK Data Show 402 Reports of Deaths Following COVID Vaccines

Mitä välii? Vilkaistaanko jotain muuta?

US Department of Justice 2009 Report on Pfizer Inc. “Largest Health Care Fraud Settlement in Its History”

Pfizer to Pay $2.3 Billion for Fraudulent Marketing

...ja koska meediostoa totuudellisuus ei kiinnosta, samat psykopaatit jatkavat täsmälleen samaa touhua, ja siitä seuraa tätä:

“Fraudulent Marketing”: The Pfizer COVID-19 Vaccine Is an “Unapproved Product” which Is “Permitted for Use”

Rakkaat hyväuskoiset koe-eläimet: teitä kustaan silmään aivan järkyttävällä paineella. 

Ei kommentteja: