2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Valkoinen karanteeni

Ai kauhia:

Valkoisen talon koronatartunta herättää huolta: Useat huippuasiantuntijat jättäytyneet karanteeniin

Tämä on PR-stuntti. Ihan niinkuin Boris Johnsonin sairaalareissu. Tätä maagista ninjavirusta ei ole olemassa, mutta sopivan rammaattisella tarinoinnilla voidaan edelleen saada ihmiset kuvittelemaan, että jotain pelättävää tässä tilanteessa voisi olla.

Fauci on Gatesin jatke – entinen (ja siis nykyinen) palkollinen. Molemmat nettoavat tsiljardeja, jos he saavat tämän röyhkeän huijauksen ajettua maaliin saakka – ja he tulevat tekemään aivan mitä hyvänsä sen eteen. Nämä ihmiset ovat psykopaatteja, ja ihmishenget eivät merkitse bisneksen tuoksinassa yhtikäs mitään.

Fauci sattuu olemaan myös jesuiitta. Nämä ristuksen sotilaat eivät piittaa rakkauven tuplakäskystä; heidän tehtävänään on aiheuttaa sekasortoa, epäilystä ja eripuraa millä hyvänsä keinoin, ja lypsää kaikki tielle sattuvat siinä samalla – hyväntekeväisyyden kaavussa.

Kyseinen kultti on soluttautunut yhteiskunnan joka tasolle mm. perustamalla kouluja, tietysti. Mitä nuorempana tyypit saadaan värvättyä, sen varmempaa on, että käskyjä ei kyseenalaisteta edes vahingossa.

Tämä kaikki saattaa kuulostaa jonkun korvaan __________teorialta, mutta tälle teorialle on olemassa paljon kouriintuntuvampaa todistusaineistoa kuin vaikkapa virusten olemassaololle. Tai alkuräjähdykselle, joka siis sekin oli jesuiitan kekkaisu.

Ei kommentteja: