2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Orjien hyminää, opittua avuttomuutta

Miksi ihmeessä?

HS-gallup: Iso osa suomalaisista on tyytyväisiä hallituksen toimintaan koronakriisissä

Tämä lienee mammavaltion aikaansaannosta: ihmiset eivät enää edes kuvittele tulevansa toimeen ilman valtion mikromanagerointia. Toisaalta: tähänhän hallitukset pyrkivät – ihmisten orjuuttamiseen niin, että väki ei edes tajua olevansa orjia.
Miksei kaikilla vois olla tämmösiä turvapöytiä koko ajan ja kaikkialla? Niin paljon turvallisempaa olis se.
Kenenkään mielestä ei ole omituista se, että inhimillisen kanssakäynnin väliin pystytellään pleksejä – ikään kuin koko ihmiskunta olisi kadottanut immuniteettinsa yhden kevään aikana. Ikään kuin tuo voisi olla jotenkin edes mahdollista.

On tavallaan ihan hyvä, että satutaan sijaitsemaan melko lailla maailman laidalla, jolloin ikävimmät lieveilmiöt eivät tunge tänne ihan ensimmäisenä – mutta siinä on ongelmana se, että väki jatkaa tuutilullaa siinä kuvitelmassa, että Minnesota ei koskaan tule ylettymään tänne. Kyllä se tulee; sen on tarkoitus kulottaa koko pallo.

Hallitusten käskyntottelijoilla on tapana kokeilla miten pitkälle voidaan mennä. Kun on menty liian pitkälle – oikeasti tai sitten ei – palaa monelta käämi, ja poltetaan poliisiasema. Samalla palkatut provokatöörit rikkovat paikkoja aivan väärissä osoitteissa, mikä ohjaa lauman tyhmimmät ryöstelemään kun sattuu olemaan mania päällä.

Suurin osa ihmisistä seuraa terroristimeediaa äimänä: ohhoh, tuolla tommosta – ilman minkäänmoista reflektointia sen suhteen, että voisiko olla kyse jostain muusta kuin mitä pintatasolla näyttäisi tapahtuvan. 

Nämä pällistelijät ovat juuri niitä ihmisiä, joita viedään kuin pässiä narussa; jotka samalla ovat elimellisen tärkeitä diktatuurin etenemiselle. Juuri sivustakatsojien valtuutuksella on aikanaan järjestetty mestausnäytöksiä ja noitavainoja – jotta varmasti uppoaisi tajuntaan, että just sä olet voimaton kaiken edessä. Että just sulla ei voi olla mielipidettä jos et satu kuulumaan asiaanvihittyjen joukkoon. Että just sä et mitenkään voi vaikuttaa siihen, mitä just sun elämässä tapahtuu. Että isimammavaltion pitää päättää miten sä peset kädet, ja miten usein.

Minneapolisin mellakoissa pidätetyistä valtaosa asuu muualla – kuvernööri epäilee valkoista ylivaltaa kannattavia ryhmiä

Jep. Tässä on nimenomaan rassismista kyse. Vaikka mellakointi tapahtuu täsmälleen samalla reseptillä kuin Antifan ja BLMn riehunnoissa. 
Aiemmin tänä vuonna Yhdysvaltain tiedusteluviranomaiset varoittivat Venäjän valtion pyrkivän lietsomaan rotujännitteitä ennen marraskuun presidentinvaaleja.
Ainiijjoo: Venäjä. Sehän tämän kaiken onkin taas aiheuttanut.

Ei kommentteja: