2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Koulut & fantasiafiiruxet

Artikkeli, joka kertoo ehkä enemmän kuin haluttaisiin:

Tansanian presidentti haukkuu maansa koronalaboratorion – testasi koronatestien luotettavuutta erikoisella tavalla, joka paljasti totuuden

Magufulin mukaan positiivisen koronavirustuloksen saaneet ihmiset saattavat olla täysin terveitä. Presidentin mukaan myös laitoksen välineistö ja henkilökunnan ammattitaito ovat kyseenalaisia.
Presidentti kertoi lähettäneensä salaa laboratorioon useista eläimistä, hedelmistä ja jopa moottoriöljystä otettuja näytteitä. Tulosten mukaan papaijalla, viiriäisellä ja vuohella oli koronavirus.
Tämän artikkelin perusoletuksenahan tietystikin on ajatus, että ne siellä kehitysmaassa eivät vain osaa hommiaan – mutta olen täysin vakuuttunut siitä, että tulos olisi hyvin samanlainen missä tahansa – koska sitä virusta ei siis ole koskaan todennettu. Yksikään labra ei yhtään tiedä mitä ovat tekevinään siellä. Testit antavat arvontatuloksia, koska virukset eivät aiheuta sairastumista.

Toki meedia jatkaa junttaamistaan. Tarinaan ilmaantuu todella omituisia kiemuroita matkan varrella kun oireissa ei ole minkäänlaista koheesiota – mutta juuri sen takia pelottelutaktiikka toimii edelleenkin. "Jos ei tiedetä minkä kanssa ollaan tekemisissä, niin sittenhän sen täytyy olla vaarallista."
Tässä parannetaan haamupotilasta haamuoireista haamusairaalassa jossa sattuu olemaan luppoaikaa keskellä kaikkien aikojen pahinta plandemiaa.
Vaan kun ei ole. Se tiedetään, että terveiden eristäminen rikkoo yhteiskunnan, ja laskee immuunitasoja; tässähän ei ole mitään yllättävää, mutta kun idiootit johtavat ja muut haluavat vain että joku muu kertoo mitä tehdään...
Tansaniassa on todettu 480 koronatartuntaa ja 16 ihmistä on kuollut viruksen seurauksena. Väestöön suhteutettuna Tansaniassa on kuollut 8 ihmistä miljoonaa asukasta kohti. Suomessa vastaava suhdeluku oli sunnuntaina 42.
Tansaniassa on siis ainoastaan koulut suljettu. Suomessa taas halutaan nimenomaan ne auki vielä pariksi viikoksi. Sinänsähän tuolla ei ole mitään merkitystä – mutta itse kullakin stressikäyrä nousee kun jatkuvasti pitää kääntää elämä ympäri. 

Koululaitoksestahan nyt muutenkin on pelkkää haittaa ihmisen kehityksen kannalta – mutta se, että yhden lukukauden sisään siirrytään ihan uuteen etäopetussysteemiin, ja sitten takaisin, ja sitten lähdetäänkin jo lomille... Paras ratkaisuhan olisi että koulut suljettaisiin kokonaan. Tai siis että oppivelvollisuus lakkautettaisiin.

Anskumä tarkennan: opettajathan voisivat toki jäädä opettamaan kun se heille luontainen tapa elää on, ja toki oppimiselle voisi olla omat pytinkinsä (jotka jo kätevästi sattuvat olemaan olemassa) – mutta ihminen oppii parhaiten (ja itse asiassa ainoastaan) etsimällä itse tietoa juuri siitä mikä sattuu milloinkin kiinnostamaan. 

Opettajien duuni olisi siis pikemminkin tuutorointi: oppimaan oppimisen jeesiminen. Yhtäältä jokainen oppilaskin olisi samalla... Kun siis jokaisella meistä on olemassa tietoja ja taitoja, joiden tuntemus auttaa opastamaan eteenpäin niitä, jotka eivät juuri nyt satu tietämään mistä suunnasta pitäisi etsiä mitäkin tietoa. 

Meidän tietomme on kollektiivista silloinkin kun sen annetaan olla individualistista, ja kun kehittymisen annetaan tapahtua orgaanisesti, syntyy ihmeitä: koko yhteiskunta alkaa kehittyä yhä kiihtyvään tahtiin – ja täysin odottamattomilla, mutta aina rakentavilla tavoilla.

Jonoissa ja riveissä istuminen silloin kun päähän yritetään tunkea standardoitua skeidaa, josta suurin osa ei edes pidä paikkaansa... No, se on yksi syy siihen, että ollaan tässä tilanteessa.

Itse omasta oppimisesta vastuussa olevien ihmisten yhteiskuntaa ei voi pysäyttää naurettavan, lapselliseen konseptiin nojautuvan tekosyyn nojalla; autonomiset ihmiset kyseenalaistavat kaiken koko ajan – varsinkin järjenvastaiset kampanjat, joista jo ensinäkemältä huomaa, että jotain on pahasti pielessä.

Mutta valtiohan ei halua autonomisia ihmisiä – juurikin edellämainitusta syystä. Koko rikollisjärjestö olisi aikaa sitten poistettu käytöstä, ihan orgaanisesti. Itse asiassa jotain hemmetin eduskuntaa ei olisi olemassakaan, kuorimassa veroina kaiken tuottavan motivaation graniittikalteriensa taakse.

Ei kommentteja: