2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 11. toukokuuta 2020

Tutkijain teoriat demonstroivat intellektuaalista deklinaatiota

Ei hyvänen päivää:

Tutkimus ennustaa ihmisten tyhmenevän vuosisadan loppuun mennessä – syynä liikaa kohonneet hiilidioksiditasot

Nämä tutkijat on kyllä ihan edelläkävijöitä tässä tyhmenemisasiassa. Ihmiset ovat pitkän aikaa tyhmistyneet ravinneköyhästä ruoasta, ylettömästä kemikaalikuormasta, lisääntyneestä liikkumattomuudesta sekä yhä lisääntyvästä säteilystä johtuen – minkä yhtenä merkkipaaluna onkin puheena oleva ilmastointiskientologia, jota tässäkin jutussa vaihteeksi promotoidaan melkoisen räikeällä premissillä.

...Tiedättekö muuten mikä lisää hiilidioksidin määrää hengitysilmassa henkilötasolla? Hengityssuojaimet. Ehkä näillä tutkijoilla on ollut sellaiset taajaan käytössä – kun on tää kauhee ninjavirus [jolta kuonokopat toki eivät suojaa] koko ajan lurkkimassa kaikkialla?
Korkeiden hiilidioksidipitoisuuksien haitat ajattelulle esimerkiksi huonosti ilmastoiduissa koululuokissa on tiedetty pitkään, mutta tulevaisuudessa voimme olla tilanteessa, jossa ulkoilman hiilidioksiditasot ovat niin korkeat, että sisäilma on haitallista kaikkialla.
Katsotaanpa sitten vaihteeksi taas tätä klassikkokuvaa:
Eipä mulla muuta tähän.

Ei kommentteja: