2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 30. toukokuuta 2020

Virologia brasileira, silmät ummessa kuten aina

Iltakoronapornolehti on aina ollut tosi hyvä asioiden suhteuttamisessa:

Brasilia ohitti Espanjan koronakuolemien määrässä

Maassa on nyt viidenneksi eniten koronaviruksen aiheuttamia kuolemia.
Ja monesko maa mahtaa olla väkimäärällisesti? Sattumoisin viides.
Nämä kaksi ihmistä kaivavat kaikki Brasilian haudat. Tai jotain.
Brasiliassa on perjantaihin mennessä todettu 27 878 koronaviruksesta johtuvaa kuolemantapausta. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP.
Agence France Presse? Vai se toinen? ...Ja tokihan tässä kohtaa unohdetaan se, että yhtäkään virustartuntaa koskaan ei ole todennettu – koska virologia on puoskarointia, joka ei perustu mihinkään muuhun kuin villiin veikkaukseen ajalta ennen elektronimikroskooppeja.
Maa meni lukujen myötä Espanjan ohi koronakuolemien määrässä. Espanjassa tauti alkaa hellittää otettaan.
Flunssakausihan tosiaan meni jo aikaa sitten. Ja jos katsotaan suhteutettuja lukuja:
Brasiliassa ollaan edelleen reippaasti Espanjan lukujen alla suhteellisesti, ja nuo käyräthän taittuvat aina kuuden viikon jälkeen – koska niiden on mahdoton nousta eksponentiaalisesti rikkomatta luonnonlakeja.
Brasiliassa on todettu uusia koronatapauksia maailmanlaajuisella tasolla toiseksi eniten Yhdysvaltojen jälkeen. Eniten viruksesta johtuvia kuolemantapauksia on tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Britanniassa, Italiassa ja Ranskassa.
Sattumoisin tämä ihmevirus ilmaantuu innokkaimmin aina sinne, missä on eniten ilmansaasteita. Ja missä on eniten ilmansaasteita, on myös eniten otettu turhia/haitallisia flunssarokotteita, ja nopeimmin tuotu viidennen sukupolven matkapuhelinmikroaaltosäteily mahdollisimman pervasiivisesti käyttöön. 

Barcelonan yliopistossa juuri julkaistiin tutkimus, joka vahvistaa vanhoja tietoja siitä, että matkapuhelinsäteily – ja varsinkin 5G – todellakin aiheuttaa ongelmia kehossa. Tietenkään tästä tutkimuksesta ei valtavirtameediassa pukahdella pihaustakaan.
Maan tautihuipun uskotaan olevan edessäpäin, ja asiantuntijoiden mukaan koronatapausten määrä saattaa olla todellisuudessa jopa 15 kertaa tilastoitua suurempi.
Tottahan toki. "Asiantuntijat" tykkäävät pelotella ihmisiä ilman minkäänmoisia perusteita. Nämä spesialistit on syytä toimittaa johonkin josta käsin eivät pääse hallusinaatioillaan sotkemaan normaalien ihmisten elämää. Sama koskee koronalehdistöä, jonka vastuuton valehtelu on jo tähän tultaessa niittänyt melkoisen synkkää satoa – ja koska yhteiskunnat on tällä jatkuvalla valeuutisoinnilla rikottu siellä sun täällä, jälki tulee olemaan vielä pahempaa seurausten eskaloituessa.

Ei kommentteja: