2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 27. helmikuuta 2021

Poljin, minä yksinäni

Ad hoc -eksegetiikkaa näin viikonlopun ratoksi: kabbalistien mukaan tooran jokainen virke on yksi vuosi Aatamin & Eevan luomisesta. (Ad hoc astuu heti tässä kohtaa kuvioon sikäli, että kun vastikään kuuntelemani rabbi käytti ilmaisua "sentence", joka heti kättelyssä voi tarkoittaa joko lausetta tai virkettä – tai vaikkapa jaetta ehken... mutta ei anneta tämän nyt häiritä.)

Kabbalistien mukaan elämme nyt Jesajan... ööö... kirjaa? (En ole pipliaa avannut ihan äsken.) Tarkemmin (jos nyt satuin oikein ynnäilemään) olemme Jesajan luvussa 63, ja jakeissa 3-4:

Koston päivä, lunastettujen vuosi. There will be blood?

Ja mitäpä siis on lähitulevaisuudelta odotettavissa

Siionin loistava tulevaisuus / 60 – 66
Jesaja on messiaskirja – mikä saattaa kieliä siitä, miten ristittyjen messiaksen nimi liippaa tuota nimeä melkoisen läheltä. 

Sikäli kuin tiedän, (ja miksen tietäisi? Olenhan kuullut/lukenut joidenkin joskus näin teoretisoineen:) kristinusko oli Flaviuksen keisarisuvun sepitettä – saman klaanin joka hävitti sen temppelin sieltä maailman ilmeisestä keskipisteestä, ja alttarilta pöllimänsä tooran perusteella duunasivat messiaasta vähän leppoisamman version. 

Jesajan versio on totaalihävityksen tuova sotapäällikkö, mutta Jeesus on ihan että: "Hei, kamaan, jos keisari haluaa veroja, niin kandee maksaa veroja. Tiäks."

Jos juudan heimon nimellä kulkevalta poppoolta kysytään – ja tässä kohtaa joudun liudentamaan samaan sakkiin myös niitä samalla nimellä kulkevia, jotka ovat aivan eri mieltä (koska joka kultissa on lahkoja vaikka muille jakaa – ja sitten vielä ne ääriainekset, joilla on ihan omat säännöt) – Siionin loistava tulevaisuus tarkoittaa länsimaiden täydellistä hävitystä.

Tämä siis talmudinsa tuntevien rabbien suulla. Heidän käsityksensä mukaan kaikessa on kyse heidän (bättre folk) ja ristittyjen ikiaikaisesta... Tai siis, tarkennetaan: kyse on Edomista, joka on tässä aikain kuluessa ehtinyt olla Egypti, Babylon, Persia ja Rooma – joista kaikki ovat orjuuttaneet juutalaisia (mutta samalla päästäneet heidät aina päättäville paikoille). Johtaja-orjia, jotka pyörittävät koko yhteiskuntaa: eittämättä sietämätön tilanne aina.

Rooman jatke sitten on katolinen kirkko, joka on tämän messiaanisen mittelön pahis. Luonnollisestikin katolisuuden piiriin lasketaan kaikki ristillisyys, eikä ehkä syyttä. Länsimaat ovat Edom, eli henkilöitynä Amalek.

Tässä jumalallisessa suunnitelmassa on vielä kolmas osapuoli: Ishmael, jolla tarkoitetaan muslimeja. Käytännössä tämä lopunajan kuvio menee näin: Israel pyörittelee peukaloitaan, kun Amalek ja Ishmael tuhoavat toisensa – ja jos joku ei ole huomannut: juuri näin tapahtuu vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. 

Länsimaat pommittavat arabeja, ja sisäisen latvaroson takia tuovat sitten pommittamiaan ihmisiä elintasoturisteiksi, jotka halveksuvat koko länsimaista elämäntapaa... 

Ja mikä taho on tämän itsetuhoisen ajattelumallin länkkäreille istuttanut? Minkä ihmeen takia hyvinvointivaltiot sabotoivat järkipuolilla sepitteillä kaiken – syyttelevät itseään ja toisiaan kaikesta (myös [ja varsinkin!] asioista joita ei oikeasti tapahdu)?

Jos joku on yhtään seurannut vaikkapa Mossadin toimintaa, niin tämä "peukaloiden pyörittely" on hiukan paljon aktiivisempaa touhua: nämä talmudis-rabbiiniset zohar-purim-kabbalistit ovat ajaneet tilannetta jo yli sata vuotta juuri tähän suuntaan. ...Tai päätellen siitä kuinka monesta paikasta tämä herrakansa on ajettu ulos vuosisatojen aikana... Hiukan pidempäänkin. 

Joku voisi melkein kuvitella, että tässä on ihan tietoisesti rakennettu toimintamalli (Aleksandr Solzhenitsynin näkemys asiasta), jota toistetaan kaikkialla niin pitkään kunnes isännillä menee hermo – ja sitten sälytetään syyt nimenomaan niille, joiden vieraanvaraisuudesta siihen saakka on kaksin käsin kauhottu. Uhriutumista ja retaliaatiota – ja taakse jääneitä raunioitettuja yhteiskuntia.

Israel perustettiin vuonna 5708 – juuri niin kuin toora ennusti. Sitä ennen oli holokausti (moneen otteeseen ympäri Eurooppaa) – tai niin ainakin lehdistö jaksoi jankuttaa kunnes kerronta todella lähti lentoon. (Ja kuka omistaa lehdistön? Tämä ei ole mitään salaista tietoa, he kyllä ihan kainostelematta kertovat asian – koska he, orjuutetut, jotenkin aina samalla pyörittävät koko yhteiskuntaa.)

Kuusi miljoonaa juutalaista kuoli moneen kertaan jo ennen Hitleriä. Aina kuusi miljoonaa – ja tähän maagiseen lukuun kuusi (6) liittyy vaikkapa se, miten "paluusta" kertovassa jakeessa on yksi sana kirjoitettu tahallaan väärin, ja tuosta tahallaan väärin kirjoitetusta sanasta puuttuva kirjain on gematrisesti katsoen 6.

Ja kun koko Israelin olemassaolo on käytännössä megalomaanisen vehkeilyn tulosta, jossa pelataan skenaarioita niin pitkään että voidaan siirtyä seuraavaan skenaarioon... Tämä on hyvin pitkälti narratiivinen mittelö.

Paavin mielestä hän omistaa koko maailman. Juutalaisten mielestä muut eivät ole mitään muuta kuin enintään palvelijoita – ja muslimit ovat samaa mieltä, paitsi tietysti siitä kenen pitää palvella ja ketä. Voi olla että kärjistän hiukan, kun maailman väestöstä psykopaatteja tosiaan on vain jotain alle 5%

Joka uskonlahkosta löytyy omat salakähmäjoukot, jotka ajavat jumalallista missiotaan mitä saatanallisimmin keinoin: jesuiitat tekevät mitä hyvänsä saadakseen koko maailman kumartamaan ikuisesti paaville – vaikka siinä missiossa on pitänyt myös murhata jokunen paavi hitaasti ja tuskallisesti; juutalaisilla on oma sabbateanistis-frankistinen kulttinsa, joka on kääntänyt kaikki paheet hyveiksi ja päinvastoin... 

Salaseuroja riittää, ja psykoottisimman jäsenotoksensa takia ne tuppaavat turmelemaan mitä kuvottavimmilla tavoin kaiken mihin suinkin pääsevät käsiksi – ja ne todellakin haluavat päästä käsiksi aivan kaikkeen. Tiedustelu"palvelut" suorastaan kuhisevat tätä poppoota, joiden modus operandi on esittää olevansa eri uskontokuntaa kuin mitä on. 

Lienee sietämätöntä elää ikänsä näissä sisäpiireissä (mutta minkäpä sitä luonnolleen voi...). Kehenkään ei voi luottaa missään asiassa, kun satunnaisen kirjainyhdistelmäviraston akenttina salamyhkäävät satunnaisen ritarikunnan kätyrit esittävät siionisteja tekeytymällä jihadisteiksi (ja ennen kaikkea: mahdollisimman normaalin oloisiksi kivoiksi naapureiksi, jotka auttavat aina ja jaksavat kuunnella kaikki tilitykset) – eikä näillä uskonsotureilla ole kaikki munkit alunperinkään olleet ihan samassa vigiliassa, joten... no, ei käy kateeksi. 

...Paitsi ympärileikattuja kävisi jos haluaisi psykopaatiksi, heiltä kun on leikattu omatunto pois ennen kuin sellainen on ehtinyt syntyä. (Oikeasti, sen takia ympärileikkaus on olemassa – ja juutaksen heimohan hoitaa nämä hermopäätteet pois kuleksimasta heti syntymän jälkeen, mikä eriytymättömään psyykeen tuottaa myös eksistentialistisimman kivun tunteen, joka hautautuu jonnekin alitajuntaan kosmisen kauhun kellariin. Islamistit pääsevät sitten kokemaan täydellisen avuttomuuden juuri puberteetissa, mistä käsin loputon katkeruus ja epäluottamus sanelee loppuelämän ihmissuhteet suuntaan tai toiseen alisteisiksi.)

Eli että oliko tämä koronapelleily nyt sitten talmudistien vai jeesuksen soturien keksintö? Eivät taida tietää itsekään. Tietääkö vaikkapa Kookkaan Uudelleenkäynnistyksen pääjehu kenen puolella on? Isänsä pyöritti pakkotyöleiriä natseille, ja Klasu sitten on kovasti kaveerannut näiden jumalan valittujen kanssa. Ei taida olla ihan kaikki kellot tornissa hänellä kylläkään – mikä on hirmu ylläri, kun maailmanorjuutussuunnitelmansa kuitenkin kaikin puolin tervejärkiseltä vaikuttaa, ja kannatettavalta, ja noin, eikä yhtään umpikahjolta tai sellaiselta.

Napoleonillekin jäi vähän traumoja kun sattui syntymään juuri sille saarelle, jolle jesuiitat oli justiinsa ajettu maanpakoon. Hiukan piti teutaroida ympäri Eurooppaa – minkä jälkeen jesuiitat saivatkin palata takaisin mantereella. Jännä miten joskus vaan kaikki jotenkin natsaa.

Ei kommentteja: