2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 27. huhtikuuta 2020

Kaikki on hengenvaarallista

Tähän kohtaan disclaimeri: en tiedä otsonaattoreista yhtikäs mitään, enkä myöskään otsoniterapiasta ylipäätään. Sen kuitenkin tiedän, että allopaattinen rockefeller-lääke"tiede" käyttää hyökkäyspropagandaa hyvin aktiivisesti kammetakseen (monesti parantamiseen pyrkivät/pystyvät) kilpailijat markkinoilta. Joten vilkaistaanpa tätä:

Otsonaattoreita kaupitellaan koronaviruksen torjuntaan ‒ Tukes älähti: Älä käytä, voi olla hengenvaarallinen

Otsikossa hittisana "älähti" lupaa objektiivista tiedonjakamista. Samoin ilmaus "voi olla hengenvaarallinen". Allopaattis-idiopaattisista "hoidoista" lähes kaikki voivat olla hengenvaarallisia, ja niillä on todella tapettu ihmisiä paaa.aaaljon enemmän kuin kehdataan myöntää. Joten jatketaan:
Ostonikaasua tuottavia laitteita eli otsonaattoreita kaupataan tällä hetkellä aktiivisesti koronaviruksen torjuntaan. Tukes varoittaa, että niistä ei ole tutkimusnäyttöä koronaviruksen torjunnassa ja lisäksi osa otsonaattoreista tuottaa otsonikaasua niin tehokkaasti, että laitteet voivat olla asiantuntemattoman henkilön käsissä hengenvaarallisia.
"Ei ole tutkimusnäyttöä", jälleen kerran vanha kunnon keskusteluntukahduttaja, joka joko pitää paikkansa tai sitten ei. Hyvin usein ei pidä.

Lisäksi tämä idioottimainen rajaus "koronaviruksen"™ erikoisasemasta. Kuten olen moneen, moneen kertaan todennut, kyseisen pöpön olemassaoloa ei ole koskaan todennettu – eikä se ole ainoa terveysuhka maailmassa.
Otsonaattorit ovat otsonikaasua tuottavia laitteita, joita kaupitellaan esimerkiksi virusten, sienien ja homeiden torjuntaan työ- ja asuintiloista, autoista tai rakenteista. Koronavirusepidemian aikaan otsonaattoreita on kaupattu myös viruksen torjuntaan.
Tukes kuitenkin varoittaa, että laitetta ei kannata haksahtaa ostamaan.
Tukesin puolueellisuus näkyy siinä, mihin se kiinnittää huomiota ja miten. Kännykkäsäteilyssä ei ole mitään huomautettavaa, kemoterapia on ihan jees – vaikka siinä on kysymys vain ja ainoastaan kehon kokonaismyrkytyksestä jolle ei ole olemassa minkäänsorttista perustaa saati oikeutusta... Mutta otsonaattorit on terminaattoreita.
‒ Otsonointia ei tule käyttää koronaviruksen torjuntaan, koska sen tehokkuudesta virusta vastaan ei ole tutkittua tieteellistä näyttöä ja pahimmillaan otsonaattorin käyttö voi aiheuttaa hengenvaaraa, Tukesin tiedotteessa kirjoitetaan. 
Edelleen: körönäfiiruxen torjuntaan ei voi käyttää oikein mitään, koska sitä ei ole olemassa. Ja pahimmillaan mikä tahansa voi aiheuttaa hengenvaaraa. Moni on kuollut kotiinsa, mutta siitä huolimatta mielikuvitusviruksen takia kaikki terveet ihmiset on teljetty juurikin noihin maailman vaarallisimpiin paikkoihin.
Tukes kertoo, että otsoni aiheuttaa jo pieninä pitoisuuksina terveyshaittoja, esimerkiksi ärsyttää hengitysteitä. Lyhytaikainenkin altistuminen voi heikentää keuhkojen toimintaa tai pahentaa astmaa.
Astma muuten on seurausta pöpöhysterisoinnista, rokotuksista ja siitä, että ihmiset eivät saa luontaisesti kehittää immuunipuolustustaan. Allopsykopatian mukaan ihmisiä pitää joka hetki suojata kaikelta näkymättömältä, eristää kaikesta – ja tästä seuraa mm. liuta allergioita.
Otsonointia voidaan hyödyntää tapauskohtaisesti hajujen poistossa esimerkiksi savuvahinkojen yhteydessä. Tällöin otsonointi pitää Tukesin mukaan teettää ammattilaisella.
Jos Tukesilta kysyttäisiin, pitäisi mikroaaltouunin käyttöäkin varten olla parin vuoden koulutus ja vuosittain uusittava lisenssi.
Viranomaiset ovat havainneet, että kuluttajille ei ole aina opastettu riittävästi laitteen turvallista käyttöä ja kerrottu otsonin terveysvaaroista.
Viranomaisten duuni on etsiskellä kaikenlaista naputettavaa. Tärkeintä on, että ihmiset eivät missään nimessä kuvittele voivansa itse päätellä mikä on turvallista ja mikä ei. Sen takia jo ennen tätä fasismikaranteenia maassa oli läjä kieltolakeja, joita epäilemättä on hihnalla tulossa käyttöön tästedes vielä enemmän. Vain asiantuntijoiden sekaantumisella voidaan luoda illuusio "turvallisuudesta" ja "terveellisyydestä" ja... No, ihan mistä vain. Koska järjenkäyttö on vaarallista.

4 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Alailmakehän otsoni on yksi parhaiten toteen näytetyistä terveyteen vaikuttavista ilmansaasteista. Otsoni pääsee keuhkojen syviin osiin eli keuhkorakkuloihin asti toisin kuin vesiliukoinen rikkidioksidi, joka jää pääasiassa hengitysteiden limakalvoille. Siksi otsoni ärsyttää keuhkojen limakalvoja ja vaurioittaa keuhkokudosta. Väestötutkimukset osoittavat, että otsoni lisää sairaalaan ottoja hengitystiesairauksien takia. Se lienee toiseksi eniten terveyteen vaikuttava ilmansaaste pienhiukkasten jälkeen.

Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Otsoni#Otsonin_terveysvaikutukset

kasbach kirjoitti...

En tosiaan ole otsonin vaikutuksiin tutustunut, mutta koska tätä nykyä en enää usko virallisia tilastoja ninq yhtään – ja varsinkin vaarallisuusväittämät vaativat sen, että otan itse selvää asiasta ennen kuin kallistun suuntaan eli toiseen... Jos (eli siis kun) on olemassa sellainen kokonainen ala kuin otsoniterapia, on hyvin mahdollista että se myös toimii – ja sitä vain mustamaalataan jotta saadaan myytyä virallisia myrkkyjä. Toki se voi olla myös puoskarointia, sekin.

Mutta en siis tiedä. Otan selvää.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Niin no, uskotaanhan hopeavedenkin parantavaan vaikutukseenkin. Tietenkään nämä ihmiset eivät usko siihen, että hopea liuenneessa muodossa (ionina) kuuluu myrkyllisten metallien raskaaseen sarjaan, raskasmetalleihin.

Ikävä kyllä Suomessa hopeaveden myyminen on kiellettyä. Minä uskon vakaasti siihen että Darwin Award-kandidaateille annetaan tasapuoliset mahdollisuudet palkinnon voittamiseen.

kasbach kirjoitti...

Jep, hopeavedestäkään en mitään tiedä, joten en kommentoi – muuta kuin että näiden kikkakolmosten ongelma on ainakin se, että kuvitellaan yhden maagisen ainesosan jotenkin korjaavan kaiken.

Tähän sortuu sekä valtavirta että huuruisammat laitamat – ja tuo jälkimmäinen häviää ruumisluvussa monen monta kertaluokkaa. Idiotismi tappaa silloin kun mennään maagisen ajattelun puolelle, ja koko läntinen lääketiede on tarkemmin katsoen melkein pelkästään maagista ajattelua.