2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 26. toukokuuta 2020

Traumaohjelmointia

Näin muokataan rahvaan mielipidettä suotuisaksi omien oikeuksiensa kaventamiselle:

Talouskriisin torjunta yhtä tärkeää kuin koronan leviämisen estäminen, arvioi valtaosa suomalaisista – 59 prosenttia valmiita tinkimään elintasostaan tilanteen yli pääsemiseksi

Talouskriisin on aiheuttaneet hallitukset nimeämällä flunssakauden koronakaudeksi™ – ja nyt ne haluavat verottaa viimeisetkin killingit kansalaistensa säästöpossuista. Meedia luonnollisestikin auttaa prosessissa minkä ehtii, koska sattuu olemaan olennainen osa hallintoa: totuusministeriö.
Kun kyselyn perusoletukset on pielessä, saadaan vastaajilta ihan mitä hyvänsä vastauksia lypsettyä

Voiko Finnair estää pääsyn koneeseen, jos asiakas ei suostu käyttämään maskia? Näin vastaa juristi – Entä tuleeko maskipakko myös juniin? 

Maskit eivät hyödytä, mutta haittaa niistä on. Maskipakko siis vaarantaa kansanterveyttä vielä vähän lisää karanteenipelleilyn jatkeena. Tämä on terveysfasismia, jonka vaikutukset ulottuvat kauas tulevaisuuteen. Mitkään hallitusten toimista ei ole hyödyttäneet suunnilleen ketään muuta kuin konglomeraatteja. Mengelöintiä skientismin varjossa. Näiden säädösten sorvaajat olisi syytä toimittaa ihmisoikeustuomioistuimiin, ja poistaa päättäviltä paikoilta loppuiäkseen.
Yritys voi velvoittaa asiakkaan käyttämään kasvomaskia, sanoo kuluttajaoikeuksiin erikoistunut asianajaja Tuula Sario
Eikä voi. Tuulan logiikalla yritykset voisivat myöskin velvoittaa asiakkaansa puukottamaan itseään tai ampumaan itseään päähän, tai hirttämään itsensä päästäkseen kauppaan. Tuula on idiootti.
Finnair on tiettävästi ensimmäinen suomalaisyritys, joka edellyttää asiakkailtaan suun ja nenän suojaamista koronaviruksen vuoksi. Maskipakon on kerrottu olevan voimassa elokuun loppuun saakka. 
Ja tämähän on siis fasismia. Siinä on kyse vain ja ainoastaan ihmisten nöyryyttämisestä – ja hengittämisen vaikeuttamisesta, joka se taas aiheuttaa kortisolin nousua jne. Tämä kaikki on mielisairasta; näillä määräyksillä on juuri päinvastainen vaikutus kuin mitä niillä väitetään olevan.
– Yritys vastaa siitä, että sen palvelujen käyttö on turvallista. Tällöin yritys voi velvoittaa, että käytetään turvavälineitä, sanoo Tuula Sario.
Jos yritystä ohjeistetaan väärin, yrityksen on mahdoton todella vastata mistään. Nämä psykoottiset ohjeistukset perustuvat psykoottisiin profetioihin, jotka eivät perustu kerrassaan mihinkään.

Ei kommentteja: