2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 20. kesäkuuta 2020

Antaumuksellista satuilua tänään ja aina

Valtioiden fasistiotteet vahvistivat sen itsestäänselvyyden, että ihminen ei vaikuta millään lailla ilmastoon – mutta asia toki käännetään päälaelleen meedioston kanavoinnilla:

Korona osoitti ilmastonmuutoksen valtavan haasteen: vaikka maailma pysähtyi, ei hiilidioksidin määrä ilmakehässä ole vieläkään vähentynyt

Vaikka mitään vaikutusta mihinkään ei ole olemassa, halutaan rimpuilla tämän naurettavan idioottihöpinän voimalla jälleen lisää veroja. Tämä on silkkaa politiikkaa, ja politiikka on aina täsmälleen käänteistä sille mitä sen väitetään kulloinkin olevan – paitsi silloin kun sattuu olemaan silkkaa huuhaata. 

Psykopaatit tykkäävät testailla miten tolkutonta luikuria voidaan lasketella. On epäilemättä silkkaa viihdettä seurata miten lakeijat ensin kirkkain silmin tuuttaavat järkyttävän kokoisia valheita – ja niille nyökytellen massat suostuvat aivan päättömiin natsimeininkeihin mitään koskaan kyseenalaistamatta.

Talous­romahdus ja massa­työttömyys uhkaavat korona­viruksen runtelemaa Intiaa – Maa on jo ryhtynyt avaamaan talouttaan, mutta sekään ei välttämättä riitä

Taikavirus ei myöskään Intiassa ole aiheuttanut mitään – mutta valtiofasismi on, ihan niin kuin kaikkialla muuallakin. 

Talousromahdus on rakennettu valmiiksi globaalin pyramidihuijauksen sisään – ja laskun maksavat aina ne, joilla siihen ei todellakaan ole varaa.

WHO varoittaa ”uudesta ja vaarallisesta vaiheesta”– Tuoreen tutkimuksen mukaan koronavirus levisi Italiassa jo joulukuussa

"Uusi" ja "vaarallinen" vaihe. Ninjavirus on ilmeisesti kehittänyt uusia temppuja terroristijärjestön narratiivissa. 

Se, että tämä maaginen partikkeli oli olemassa joulukuussa, ei ole mikään uusi tieto. Flunssakausi on muutenkin hyvin usein pistetty koronaviruksen piikkiin – väärin toki sikäli että virukset ovat puhtaan teoreettinen (ja täysin todentamaton) hypoteesi kaikin puolin –, mutta jos edes jotain kerronnansisäistä logiikkaa halutaan hakea, niin siinäkin on jälleen kerran tarinoijilla sukset ristissä. 

Flunssakaudet tuppaavat iskemään silloin kun auringonvalo ja siis D-vitamiinin saanti vähenee – koska D-vitamiini on olennainen osa immuunipuolustusta. 

Cövid on ihan vaan flunssakausi, johon on niputettu kaikki mahdollinen samaan kasaan. Jokainen aivojaan käyttävä tietää tämän, mutta aivojen käyttöähän ei kovasti paljon kannusteta silloin kun halutaan tehdä bisnestä. 

Sen takia kaikki valtavirtameediot valehtelevat rystyset valkoisena päivästä toiseen – petturiainesta kun ovat.

Kahdelle lentoyhtiölle huomautus koronaohjeiden uhmaamisesta

Lentäminen on jo valmiiksi melkoista kyykyttämistä, mutta nämä pari lenskariyhtiötä on radikaalisti päättäneet ruokkia asiakkaitaan (törkeetä touhua):
Ruokatarjoilua lennoilla on ohjeistettu vähentämään, mutta kummatkin lentoyhtiöt ovat tarjoilleet lennoillaan edelleen ruokaa ja juomaa.
Sikamaista touhua. Miksei ihmiset voi syödä kotonaan? Miksi pitää tulla ihmisten ilmoille taiteilemaan kaikkien niiden muoviin käärittyjen miniannosten kanssa? 

Sopii toivoa, että matkustus mahdollisimman pian tapahtuu syväjäädytettynä arkuissa; ei pääse silloin vaaralliset flunssapandemoniat leviämään niin helposti – siis lennon aikana ehkä. Syväjäädyttely saattaa aiheuttaa flunssan oireita, mutta kunhan se tapahtuu turvallisesti tasan kahden metrin päässä muista ihmisistä niin... Jee.

Iranissa ylittyi 200 000 koronavirustartunnan määrä – virukseen liittyviä kuolemia yli 9 500

Ja tottahan toki propagandalöylyä lyödään kiukaalle: kaikki joiden kanssa CNN ei ole väleissä, on saaneet kokea koronan kauheampana kuin kaikki muut. 

Ei toki oikeasti, mutta koska koko pelleily on huijausta alusta loppuun, niin ymmärtäähän tuon. Hienoa on seurata miten partaveitsenterävät penaalit paukuttavat samaa sumeilematonta skeidaa päivästä toiseen. Se on antaumusta se, vissiin.

Ei kommentteja: