2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Teknokratia auttaa ja paapoo

Näin:

Koronasta varoittavat mikrosirut lapsiin?

Kaikki invasiivinen aloitetaan aina lapsista, koska heidät on helpoin pakottaa. Ja kun lapsena on  traumatisoimalla opetettu siihen, että yhteiskunta voi tehdä sulle ihan mitä vaan, on aikuisena entistäkin vähemmän selkärankaa vastustaa despoottisia otteita.

Ei tokikaan ole ihme, että tämä kroppaan upotettava kyttäyslaite tulee nimenomaan Israelista, jossa on pidetty Mengelen perintöä elossa siinä kuin Göbbelsinkin. Lisäksi juutalaispojat perinteisesti traumatisoidaan jo ennen kuin heidän persoonansa on edes eriytynyt: vauva, jolta leikataan esinahka, tuntee totaalista kipua, joka täyttää koko maailman; aivan kaikki on pelkkää kipua. Muslimeillahan sama operaatio suoritetaan vasta murrosiän kynnyksellä, jolloin kipu ei enää ole yhtä totaalista, mutta nöyryytys on: olet pelkkä subjekti; umma omistaa sinut.
Israelin pääministerin mukaan yksinkertaiset laitteet muistuttaisivat turvaväleistä.
Talous- ja sotarikollinen kertoo, miten kirurginen operaatio hyödyttömän turvavälin muikkarina on hyväksi lapsukaisille. Tämä tuhansia palestiinalaisia murhannut psykopaatti muistuttaa naurettavan lapsellisesta turvavälikonseptista, joka ei perustu mihinkään, mutta joka kivasti epäinhimillistää koko ihmiskuntaa – mitä transhumanistit haluavatkin: rikkoa sielun.
Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on kohauttanut ehdotuksellaan kouluihin ja päiväkoteihin palaavien lasten tarkkailemiseksi.
...koska tärkeintä on kyttääminen. Koko tämä ninjavirusoperaatio on olemassa vain fasistikyttäyksen maksimointia varten. Ja suunnitelmahan etenee vallan mainiosti.
Netanjahun mukaan maan terveysministeriö voisi hyödyntää uutta teknologiaa koronavirusrajoitteiden poiston yhteydessä. Pieni laite ilmoittaisi varoitusäänellä turvavälien laiminlyönnistä.
Piipittäviä lapsia? Tuolla kieltämättä ehdollistettaisiin kakarat todella nopeasti niin, että vaikka mikrosirut joskus poistettaisiin (mitä ei tietenkään tehdä, koska piippaaminen ei ole ihan ainoa funktio...), he osaisivat loppuikänsä pysyä juuri sopivan kaukana kaikista ihmisistä. Ehkä he oppisivat jopa irrationaalisen väkivaltaisesti puolustamaan omaa puskurialuettaan? Eiksois kiva?
– Keskustelin teknologiajohtajiemme kanssa sensorien kaltaisista laitteista, joihin Israel on erikoistunut. Jokaisella henkilöllä ja kaikilla lapsilla – haluan sen lapsille ensin
Totta kai haluat, Bubi. Totta kai haluat.
– olisi sensori, joka hälyttäisi liian lähelle mentäessä. Kuten autoissakin, pääministeri sanoi Jerusalem Post -lehden mukaan.
Näin rinnastetaan ihminen koneisiin – ja tämähän on transhumanismin tarkoitus: tehdä meistä koneita, jotka kätsysti voidaan liittää pilveen, joka integraation huippuna hallitsee ajatuksemme, tunteemme ja tekomme. Toki proggressio tehdään hivuttamalla – niin kuin tähänkin saakka; väkivaltaa käytetään vasta silloin kun subjekti uhkaa osoittaa autonomisuutta.
Tietoturva-asiantuntijat ovat lytänneet ajatuksen epäkäytännöllisenä ja vaarallisena.
Mitäs luulette, kuinka pitkään nämä asiantuntijat saavat pitää duuninsa? Tämä teknologia tulee vääjäämättä – paitsi jos ihmiset havahtuvat ajoissa ja lyövät jarrut päälle heti kun nämä natsit edes harkitsevat rajojen yli astumista. ...Ja potkivat nämä psykopaatit ulos päättävistä asemista – ei anomuksilla vaan päättäväisellä toiminnalla: mielenvikaiset yksinkertaisesti defenestroidaan jos irtisanominen ei muuten uppoa tajuntaan. Psykopaateille anelu on vain alistumisen osoitus, joka heidän sairaissa mielissään tarkoittaa sitä, että valittu suunta on oikea.
Pääministerin toimisto tarkensi, ettei kyseessä olisi keskitetty tietokanta.
...vaan hajautettu? Miten tämä on yksityisten tietojen suhteen positiivista? 
– Se olisi vapaaehtoinen toimenpide, joka auttaisi lapsia noudattamaan turvavälejä.
Tottahan toki: vapaaehtoinen (mutta velvoittava – eli operaatio joka suoritetaan suostumuksen asteesta piittaamatta). Tämä pikkuinen laite auttaisi pilttejä! ...Piippaamalla niin pitkään, että kakara tajuaa pysyä kahden metrin päässä kaikista aina ja aina – lopulta edes muistamatta että tämä viritys on olemassa fiktiivisen fiiruxen takia.
Israelissa on kohuttu poliisin Eagle Eye -tietokannasta, johon on kerätty tietoja ajoneuvojen liikkeistä. ACRI-kansalaisjärjestö on vaatinut poliisiviranomaisia paljastamaan operaation todellisen laajuuden. 
Mitäs luulette, mahtavatko poliisiviranomaiset kovastikin piitata kansalaisjärjestöjen vaatimuksista? Ja mahtaako järjestelmä pitää kirjaa vain ajoneuvojen liikkeistä? Ja vain liikkumisesta? Valtiossa, joka pitää rotudiskriminoimaansa seemiläistä kansanosaa keskitysleirillä, koska juuri tuota etnistä väkeä ei pidetä ihmisinä vaan saastaisina elikoina, joihin voidaan testata uusia lääkkeitä ja sotateknologiaa?

Ei kommentteja: