2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 2. toukokuuta 2020

Ruudinkeksijäin detonaattorit

...saattavat posauttaa setin omalle naamalle:

HU: Koronakriisissä voi muhia aikapommi, lääkärit huolissaan

Niin, oliko se eilen, kun puhuttiin ruutitynnyristä, ja nyt on sitten siirrytty hiukan modernimpaan – terroristisempaan – kielenkäyttöön. Koska terrorismiahan tämä kaikki on.
Terveysasemien käynnit ovat vähentyneet murto-osaan kriisiä edeltävästä ajasta.
...mikä on loistavaa! Ihmiset ovat ehkä panneet merkille, että eivät tarvitse teurastajantakkeihin pukeutuneita käärmeöljykauppiaita päättämään omasta elämästään, vaan voivat ihan itse seurata mitä kropassa tapahtuu, ja omaehtoisesti tehdä tarvittavat säädöt jotenkin muuten kuin kemiallisilla patenttilääkkeillä?
Lääkärit ovat joutuneet julkisesti maanittelemaan ihmisiä hoitoon,
Heh heh. Aivan mainiota.
jotta vakavien sairauksien hoitamattomuus ei synnyttäisi aikapommia terveydenhuoltoon, Helsingin uutiset kertoo.
"Vakavat sairaudet"™ ovat allopaattisen huumekartellin keksimiä nimiä vaivoille, jotka on aiheutettu kemikaaliylikuormalla, säteilyllä, hormonihäiritsijöillä ja loputtomalla stressillä. Lääkkeet eivät auta näihin "sairauksiin", koska lääkkeillä ei koskaan yritetä parantaa pohjimmaista ongelmaa – eli kaiken saastuneisuutta, niin ajatusten kuin ympäristönkin.
Tämä on johtanut Helsingissäkin siihen, että lääkäreiden jonotusaika on tippunut kiireisissäkin paikoissa 15 minuuttiin.
Sulla on aika silloin kun se on, ja lääkäri tulee kun tulee. Koska hän on paikan hidalgo.
– Hoitamattomana pitkäaikaissairaudet pahenevat tai diagnoosi saattaa viivästyä vaikeuttaen hoitoa.
"Hoitamisella" tarkoitetaan jälleen kerran hidasta myrkyttämistä. Kaikista näistä "sairauksista" pääsisi eroon yksinkertaisesti sillä, että katsotaan vähän mitä syödään – ja varsinkin sitä, ettei pupelleta koko aikaa, jotta kroppa pääsee tekemään sitä, johon se on kouliutunut vuosimiljoonia: pitämään elimistön mahdollisimman hyvässä kunnossa. Mutta sellainenhan toki vaikeuttaa "hoitoa", joka ei ole hoitoa.
Ylilääkäri muistuttaa, että pitkäaikaissairaidenkin pitää hakeutua esimerkiksi aiemmin suunniteltuihin kontrolleihin tai olla yhteydessä terveysasemalle, jolloin tehdään hoidontarpeen arvio.
Eikä tarvitse. Nämä haaskapääskyt vain haluavat pitää kaikki muut riippuvaisina itsestään, siinä kaikki.
Nyt Helsingin terveysasemien verkkosivuille on jo ilmestynyt tiedote, jossa vakuutetaan, ettei vastaanotolle tulemista tarvitse pelätä.
Heh heh. ...Kyllä tarvitsee. Tuo systeemi imaisee jokaisen, joka ovesta sisään erehtyy, syövereihinsä niin, että pois pääsee vain haudan kautta (tai no, jättämällä menemättä pääsee; eivät ne kotoakaan hae jos ei erikseen kutsu lanssia hakemaan). Sairashuoltamosysteemissä potilas ei koskaan parane.
– Terveysasemat ovat auki, eikä varattuja aikoja tarvitse perua. Terveyspalveluissa on turvallista asioida, tiedotteessa sanotaan.
"Terveyspalvelut" on kaikkea muuta kuin turvallisia. Ne ovat käänteisiä oopiumiluolia, joista puuttuu se illuusiokin hyvästä olosta – jonne mennään vain, jotta olo olisi vähemmän huono, edes hetken, edes joskus, vähän. Mutta se vain heikkenee – ei siksi, että tauti pahenisi, vaan siksi, että sivuoireet pahenevat. Sairashuoltamojärjestelmä on rikollinen konglomeraatti, jonka tarkoitus on tappaa kaikki, mutta hitaasti jotta saa lypsettyä kaiken rahan ja elämänenergian maksimaalisesti.

Ei kommentteja: