2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 2. toukokuuta 2020

Kulttimessuaminen tänään

Tältä(kin) näyttää propaganda:

Korona on tappanut maailmalla paljon enemmän ihmisiä kuin viralliset tilastot kertovat – mutta ei Suomessa

Eli: tilastot ovat pielessä. Suomi on ainoa maa, jossa tilastoidaan oikein. Vaikka joka maassa sanotaan samaa ("Meillä tilastoidaan oikein, muualla väärin"), tämä pitää paikkansa nimenomaan Suomessa.

Ja vaikka tilastoja aivan todistetusti koko ajan ruuvataan keinotekoisesti ylöspäin, jossain on hirmuinen läjä koronaruumiita, jotka on jätetty tilastojen ulkopuolelle samalla kun niihin on ympätty kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin "koronatapaukset".

Tätä on propaganda paljaimmillaan. Kerronnassa ei ole järjenhiventä, mutta kun sitä jatketaan päivästä toiseen, vastaanottaja yhdistelee toisiinsa sopimattomista paloista jonkin irvikuvan, jonka täytyy olla totta koska sen kokoonkursiminen on ollut niin vaivalloista.
Koronakultti tykkää käyttää kuolemakuvastoa. Heille kaikki on vain tuomiopäivän odottelua.
Muistatteko sikainfluenssan, joka pelästytti maailmaa vuonna 2009?
Sen, joka ei aiheuttanut juuri mitään, mutta jonka takia otettiin rokotteita, jotka aiheuttivat autismin lisäksi myös narkolepsiaa? Jonka alustavissa mallinnoksissa tämä Imperiumin korkeakoulun Ferguson veikkaili maailmanlopun numeroita silloinkin – ja juuri muuta ei tapahtunut, kuin että ihmisiä sairastutettiin rokotuksilla. Ai niin, paitsi se, että lääkefirmoilta poistetiin kaikki vastuu – koska puoskarointisyytteet uhkasivat tulla turhan kalliiksi.

Ferguson on tunnettu vuosikymmeniä törkeästi väärään osuneista ennustuksista, joita on seurannut hysteriaa ja tahallaan aiheutettua kuolemaa. Esim. suu- ja sorkkataudin ennusteiden vuoksi tapettiin aivan järkyttävä määrä terveitä eläimiä ilman mitään syytä. Ja edelleen tämän rikollisen annetaan vaikuttaa globaaliin päätöksentekoon.
 maailmanlaajuisissa tautiaalloissa eli pandemioissa tilastot tapaavat jäädä puutteellisiksi.
Niinpä tuppaavat jäämään. Tämähän on täysin tarkoituksellista. 
Kansainvälisessä mediassa on alettu julkaista laskelmia, jotka näyttävät, että koronakuolemia on todennäköisesti paljon enemmän kuin mitä viralliset tilastot näyttävät.
...koska flunssa-aalto meni ohi kuudessa viikossa, niin kuin se aina tekee – mutta tässähän ei ole kyse kansanterveydestä (niin kuin "kansanterveydessä" koskaan ei ole).
Myös tartuntojen todellisista määristä sekä tautiin kuolleiden osuuksista tehdään tutkimuksia ja arvioita kiihkeällä tahdilla.
Jeps. Onkos Mykkäpekka tutustunut näiden kiihkeiden "tutkimusten" metodologiaan, vai jutellaanko tässä nyt ihan vaan propagandan merkeissä?
Esimerkiksi The New York Timesin julkaiseman, neljäätoista maata koskevan, laskelman mukaan kyseisissä maissa oli huhtikuun lopulla ”46 000 kadonnutta kuollutta”. Vainajat eivät olleet kadonneet mihinkään, mutta heidän kuolinsyynsä oli todennäköisesti jäänyt tilastoimatta covid-19-taudiksi.
New York Times. Mykkäpekalta on vissiin jäänyt kuulematta, että KeskusÄlytysToimisto käytännössä rahoittaa tämänkin roskapaperin. Mutta siis: "46000 kadonnutta kuollutta", jotka eivät ole kadonneita, mutta heitä vain ei ole tilastoitu covid-1984 -potilaiksi. Miksiköhän? Koska "tautia" ei ole diagnosoitu, ja vainaja on kuollut selvästikin johonkin aivan muuhun?
Brittilehti Financial Times puolestaan päätteli omissa laskelmissaan, että globaalisti koronavirukseen on saattanut kuolla 60 prosenttia enemmän ihmisiä kuin mitä tiedetään. Näin ollen perjantaiaamuun mennessä kirjatut noin 234 000 koronakuolemaa olisivatkin noin 374 000 kuolemaa.
Hupsistakeikkaa! Luvut ovatkin eri lukuja, koska algoritmit kertovat niin. Ja lähtöarvot olivat mitä? Nämä pikku detaljit jotenkin jäävät aina kertomatta.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n tutkimusprofessori Seppo Koskinen sanoo, että kuolintilastoista voi todella yrittää päätellä raportoimatta jääneitä koronakuolemia, tosin monella varauksella.
Älä? Voihan sitä todella yrittää päätellä: "Täällä sarakkeessa on tilaa, joten siellä täytyy olla ruumiita"?
Hän käyttää esimerkkinä Espanjaa, jossa tilastoitiin 9. maaliskuuta ja 12. huhtikuuta välillä
Miksi juuri tämä aikaväli? Miksei käytetä vaikkapa koko alkuvuotta? ...Koska luvut näyttäisivät tasan päinvastaista.
26 200 kuolemaa enemmän kuin tavanomaisina vuosina. Se oli 67 prosenttia normaalilukujen yläpuolella.
Kyseisenä aikana Espanjan viranomaiset ilmoittivat 17 200:n kansalaisen kuolleen koronaan. Niinpä tilastoihin jäi 9 100 espanjalaisen lisäkuoleman mysteeri: ylikuolemat miinus koronakuolemat verrattuna normaaliajat.
”Hypoteesi on, että ne ovat kirjaamattomia koronakuolemia”, Koskinen sanoo.
Huomaatte varmaan mikä tekniikka tällä kertaa on käytössä? Kirjoitetaan aivan helvetin pitkä artikkeli, jossa listaillaan kaikenlaisia lukuja sieltä sun täältä, ja sitten vain odotellaan että halutut johtopäätökset vääntyvät halutunlaisiksi vastaanottajapäässä.

Tiesittekö muuten, että USSAn "koronakuolemista"™ 51% on tapahtunut New Yorkissa. Maassa on lähemmäs 400 miljoonaa ihmistä, mutta körönään kuollaan lähes ainoastaan Nyjorkissa. Metkaa, eiks?
Euroopan unionin tilastotoimisto Eurostat on pyytänyt jäsenmaita ilmoittamaan kuolleiden määrän vapaaehtoisesti viikoittain, kun yleensä vastaavia lukuja on toimitettu kuukausittain.
Khm. Normaalia tilastointia – mitä se sitten missäkin maassa sattuu olemaan – on siis vaihdettu lennossa. Brittein saarilla on ainakin ihan todistetusti tehty tilastointia tuplana: viikottaiset luvut lisätään kuukausittaisiin lukuihin. Mutta niin kuin "artikkelin" alussa todettiinkin: kaikki muut maat tekevät tämän väärin; Suomi ei.
”Koronavirusepidemian aikana Euroopan maissa on noussut tarve seurata kuolleiden määrän kehitystä lähes reaaliaikaisesti”, Suomen Tilastokeskus tiedotti torstaina.
Meedia tosiaan tykkää jauhaa näitä lukuja "hetki hetkeltä" – vaikka ihmiset kuolevat ihan muista syistä huomattavasti lukuisammin, ja korona on siis yksi flunssan alalaji (ja virukset on virtuaalinen konsepti, jota ei ole koskaan todistettu minkään taudin osalta).
Seppo Koskisen mukaan tilastointi ja niihin liittyvät vaikeudet vaihtelevat huomattavasti eri puolilla maailmaa, myös hyvin kehittyneissä maissa. Hän sanoo, että esimerkiksi Britanniassa on arvioitu, että koronakuolemia on tuplasti sen verran kuin mitä tilastot näyttävät.
Kuten sanottua, Britanniassa on tilastoitu kaikki tuplana, mutta tässä annetaan ymmärtää, että sekin lukema pitäisi vielä tuplata. Näitä lukuja voi pyöritellä aivan miten päin vain. Mykkäpekan mukaan kokonaiskuolleisuus on noussut, vaikka se on laskenut. Nämä ihmiset ovat psykoosissa.
Tällaiset lukemat haastavat monessa maassa väittämän, jonka mukaan korona tappaa lähinnä vanhuksia, jotka olisivat kuolleet muutenkin jostain toisesta syystä.
Totta kai haastavat. Lukemat on riittävän abstrakteja haastamaan aivan mitä vain. Tarvitsee vain valita miten haluaa kehystää hakuehdot.
Joissakin maissa virallisten tietojen ja arvioiden välinen kuilu on huikea. Esimerkiksi Ecuadorin Guayasin maakunnassa oli Financial Timesin mukaan kirjattu kuuden viikon tarkastelujaksolla 245 koronakuolemaa, mutta kuolleita oli 10 200:aa enemmän kuin vastaavana aikana keskimäärin.
Toki. On lukuja, ja sitten on lukuja. Niitä verrataan toisiinsa, ja sitten hypitään johtopäätöksiin – jotka aina tukevat haluttua agendaa. Tämä on tendenssitutkimusta, jonka ainoa tarkoitus on hämmentää vastaanottajia niin, että he edelleen antavat byrokraattien päättää elämästään.
Syitä koronakuolemien alikirjaukseen on monia. Esimerkiksi joissakin maissa testaamista on tehty vähän ja sairaaloissa on hoidettu vain pientä osaa koronapotilaista. Euroopassakin moni hoivakotikuolema on jäänyt kirjaamatta.
Mites ne ylikirjaukset sitten, Mykkäpekka? Se ohjeistus, jonka mukaan jokainen, joka voidaan mitenkään hivuttaa koronasarakkeeseen, myös laitetaan sinne – vaikka virusta ei ole koskaan ikinä todennettu, eikä varsinkaan tiedetä sen aiheuttavan sairastumista; testit ovat kaikkea muuta kuin luotettavia; taudin diagnosointi ylipäätään on mahdotonta, ja oireet näyttävät olevan sen verran monitahoisia, että kyse aivan selvästi – alkeellisellakin logiikalla – on useammasta kuin yhdestä tekijästä, jotka kuitenkin viranomaisohjeistuksella tilastoidaan yhteen ja samaan sarakkeeseen. Tämä koko artikkeli on suoraa valehtelua, Mykkäpekka – ja jos et ymmärrä tätä, kannattaisi hakeutua johonkin muuhun duuniin.
The Economist -lehden mukaan esimerkiksi Indonesian pääkaupungissa Jakartassa hautajaistilastot antavat viitteitä siitä, että virallisiin tilastoihin olisi kirjattu vain noin viisi prosenttia koronakuolemista.
The Economist on maailman rikkaimman suvun ikioma pamfletti. Sen viimeisin kansi näyttää tältä:
Artikkeli jatkaa vielä ties kuinka pitkään tätä padan hämmentämistä. Sen kaiken tarkoitus on pitää lieka sopivan kireänä: "Älä kyseenalaista. Tee vain mitä käsketään."

Ei kommentteja: