2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 11. toukokuuta 2020

Kuolemankauppiaat, ja heidän sponsorinsa

Nuorsuomalaisten Koronasanomat myy haitallisia tuotteita:

Tuhannet olisivat valmiita altistumaan koronavirukselle vapaaehtoisesti, ja sillä voisi olla suuri vaikutus rokotteen kehittämiseen

Tällä tekstillä muokataan tietä epätieteelliselle käytänteelle, josta ei ole mitään hyötyä – mutta todistetusti hyvin, hyvin paljon haittaa.

Anskumä kerron jotain, mitä näissä propagandapläjäyksissä jätetään aina kertomatta. Se uusi, täysin kokeellinen RNA/DNA-rokote on vielä invasiivisempi kuin nämä vanhat myrkyt. Siinä ei käytetä (valitettavan) tutuksi tullutta ruiskua, vaan kolmipiikkistä pistoolia.

Miksi kolmipiikkistä? Sen tähden että koska tuo vieras geneettinen materiaali pitää saada – ei suoneen vaan – solujen sisään, solut pitää rikkoa sähköllä. Kyseessä on paljon tuskallisempi kokemus kuin se hyödytön/haitallinen piikki johon on totuttu.

Tällä kidutustuokiolla on seurauksena se, että elimistöön on syötetty geneettistä materiaalia, jonka vaikutuksesta ei tiedetä mitään – ja tarkoituksena on mutatoida koko ihminen. Tästä saattaa kaikkien muiden mahdollisten komplikaatioiden (vaikkapa kuolema) lisäksi seurata esim. steriliteetti – tai hyvin, hyvin mahdollisesti steriliteetti jälkipolvelle, joka koostuukin jo aivan eri ihmisrodusta. Kyseessä on eräänlainen ihmismuuli: sellainen voidaan kyllä tehdä lajien välisellä siitoksella, mutta se ei voi lisääntyä – koska sen perimä koostuu kahdesta eri otuksesta.
”Ei ole reilua tehdä koetta 50-vuotiaalle, mutta voi olla hyvinkin reilua ja perusteltua tehdä se 20-vuotiaalle”, sanoo THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek.
Teurastajien liiton ties kuinka mones yli-ihminen on sitä mieltä, että on ihan "reilua" tehdä ihmiskokeita nuorilla (lisääntymisikäisillä siis). Hyvä tietää ketkä näitä eugeniikkajuttuja ajaa.
Hei sinä terve nuori aikuinen, kiinnostaisiko tehtävä rokotekehityksen koehenkilönä? Ottaisit kokeellisen koronarokotteen, ja sitten sinua yritettäisiin tarkoituksellisesti tartuttaa viruksella.
Haku on ainakin toistaiseksi täysin kuvitteellinen. Tällaisia kokeita ei vielä suunnitella,
Kyllä suunnitellaan. Kaikki "kuvitteelliset" skenaariot ovat olleet käynnissä jo pitkään; niistä vain ei puhuta. Muistetaan ne 239 kertaa kun jenkkilässä on myönnetty tehdyn vammauttavia/hengenvaarallisia lääkekokeita ihmisille, jotka eivät ole tienneet osallistuvansa kokeeseen (ja tämä luku pelkästään vuosien 1949-1969 välillä). Toimittajaksi tekeytyvä Mikko Puttonen ei tietenkään tiedä tätä vaikka lempparilehtensä WashPostkin on aiheesta kirjoittanut.
mutta niistä puhutaan jo vakavasti, kun koronapandemia ja sen torjuntatoimet kurittavat kovalla kädellä maailmaa.
Pandemiaa ei ole. Kokonaiskuolleisuus on laskenut, koska ihmiset eivät ole rampanneet entiseen tahtiin sairaaloissa – jotka ovat tyhjillään, koska mitään pandemiaa tosiaan ei ole. Eli ainoa, joka "kurittaa kovalla kädellä maailmaa" ovat körönätoimet™ – joille ei ole mitään tieteellistä perustetta, joilla tuhotaan ruoantuotanto- sekä jakelu, ja rikotaan alkeellisimpiakin ihmisoikeuksia. Mutta jatketaan ihmeessä tämän käärmeöljykauppiaiden mainospuheen seurassa:
Jo yli 14 000 vapaaehtoista on ilmoittanut valmiutensa ihmisaltistuskokeisiin. Ilmoituksia on kerännyt altistuskokeita kannattava 1 Day Sooner -järjestö omalla sivustollaan.
Kyseessä on siis lääketehtailijoiden propagandakampanja, jolla suostutellaan ihmisistä vapaaehtoisia idiootteja koekaniineja johonkin, josta kukaan ei tiedä seurauksia. Mitkä järjestöt mahtavat rahoittaa tämän toiminnan? Ei kerrota. Se vain jotenkin on olemassa.
On myös arvostettuja tutkijoita, jotka kannattavat altistuskokeita.
Jaa? Että kaikkia heistä ei vielä halveksita, vaikka syytä olisi?
Vihurirokkorokotteen 1960-luvulla kehittänyt Pennsylvanian yliopiston emeritusprofessori Stanley Plotkin kertoi Science-lehdelle, että huolellisesti tehdyt altistuskokeet ratkaisivat parissa kolmessa kuukaudessa, onko rokotteesta mihinkään. Normaalimenetelmillä se vie tyypillisesti vuosia.
Eli yhden kuvitteellisen rokotteen keksinyt puoskari haluaa vauhdittaa puoskarointia. Kannattaa panna näitä nimiä korvan taakse.
Maailman terveysjärjestö WHO:n työryhmä on äskettäin laatinut ohjeet, miten koronarokotteen altistuskokeet pitää tehdä eettisesti hyväksyttävällä tavalla. Samasta aiheesta kirjoitti joukko tutkijoita Science-lehdessä torstaina.
Kyseessä on siis koordinoitu mielipiteenmuokkausohjelma, jossa pehmennetään ihmisten asenteita täysin epätieteellistä, lapselliseen konseptiin perustuvaa, mahdollisesti koko ihmiskunnan geeniperimän tuhoavaa mengelöintiä kohtaan. Hesari osallistuu toki koko prestiisillään tähän eugeniikkaohjelmaan. Sanahelinää:
Vapaaehtoinen ottaa altistuskokeeseen mennessään riskin.
Vaara kuolla koronavirustartuntaan on esimerkiksi kiinalaisaineiston perusteella laskettu olevan 0,66 prosenttia. Se merkitsee sitä, että tuhannesta tartunnan saaneesta 66 kuolee siihen.
Riski kuitenkin korostuu vanhoilla ihmisillä. Nuorilla 20–29-vuotiailla kuoleman riski on vain kolme tuhannesta ja 30–39-vuotiailla kahdeksan tuhannesta.
Juuri nuoria aikuisia altistuskokeisiin kutsuttaisiinkin.
Rokote – jo nykyisellään – on täysin eri asia kuin luontainen sairastuminen. Vaikka keskustelun vuoksi leikittäisiin, että ninjafiiruxet tarttuvat niin kuin tämä taikauskoinen teoria hallusinoi, niiden mukana ei tule ollenkaan samaa määrää vieraita kemikaaleja, raskasmetalleja tai vierasta eläinkudoksessa viljeltyä, labrassa modattua perintöainesta – ei varsinkaan suoraan suoneen. Tai uuden vireilläolevan villityksen tapaan auki räjäytettyihin soluihin.

Näemmä "riippumattoman" teehooällän yli-ihminen Hanna Nohynek on mukana korruptoituneen SAGEN toiminnassa, joka se taas on korruptoituneen WHOn osa. ...Mistä tuleekin mieleen viime syyskuussa julkaistu paperi, jonka on julkaissut WHOn ja maailmanpankin muodostama kirjainyhdistelmä. Tässä paperissa – siis viime syyskuussa – vaadittiin kovasti kaikkien valtioiden sitoutumista tartuntatautien vastaiseen "taisteluun", mm. seuraavin sanankääntein:
Trust in institutions is eroding. Governments, scientists, the media, public health,
health systems and health workers in many countries are facing a breakdown in
public trust that is threatening their ability to function effectively. 
Auktoriteetin mureneminen ympäri pallon koetaan ongelmaksi, koska ollaan päsmäreitä, ja halutaan siis mikromanageroida ihmisiä solutasolle saakka. Ja millaista globaalia toimintaa suunniteltiin tapahtuvaksi viime- ja ensi syyskuun väliselle ajalle?
• The United Nations (including WHO) conducts at least two system-wide
training and simulation exercises
, including one for covering the deliberate
release of a lethal respiratory pathogen.
Jos jollakulla ei englanti ihan taivu: kaksi maailmanlaajuista pandemiasimulaatiota – joista jälkimmäinen on bioterrori-isku. Kill-Bill Gates O'Hell puhuu tästä meneillään olevasta plandemiasta "pandemia ykkösenä", ja "pandemia kakkonen" hänen profeetallisissa puheissaan on nimenomaan bioterrori-isku.

Tokihan tämä ensimmäinenkin feikkipandemia on bioterroria – osaksi ehkä patogeeneillä aiheutettua, mutta ennen kaikkea meedian loputtomalla hysteriajauhannalla. Kuten viime lokakuussa järkätyssä Event 201ssa tolkutettiin, koko operaation keskiössä on "flooding the zone" – ja kuten on huomattu, floodaukselta on mahdoton välttyä.

Ihan tässä äskettäin järjestettiin julkinen telethon, jossa maailman valtioiden terveysgestapoministerit – myös Suomen – sitoutuivat kukin lahjoittamaan veronmaksajiensa varoja tähän täydellisen keinotekoiseen huijaukseen.
Hyvä Suami! Pidetään tiukasti silmät kiinni ja syydetään veronmaksajien rahaa konglomeraateille, niin kyllä tämä tästä.
Eli. Jos kuvio menee niin kuin nämä huijarit haluavat: "toinen aalto" tulee kuin tuleekin (mikä ei ole ihme, sillä sitä on varmisteltu immuniteettiä heikentävällä ylipitkällä kaikkien eristämisellä, kortisolia nostavilla maskeilla ja propagandalla sekä ylidesinfioinnilla) – ja hysterisointi aloitetaan uudestaan, mutta vielä isommilla kierroksilla. Sitten tuodaan nopealla aikataululla rokotteet kehiin – mutta koska niistä ei ole mitään hyötyä ja tilanne vain pahenee, kuvitellaan entistäkin lapsellisemmin, että homma ei toimi ennen kuin kaikki maailman ihmiset on rokotettu väkisin. 

Tässähän ei ole kerrassaan mitään logiikkaa, mutta koko allopatiassahan ei ole järkiperusteita vaan ainoastaan myrkyttämisen propagointia. 

...Tämä myrkkypuoskarien suunnitelma toimii ainoastaan siinä tapauksessa, että ihmiset edelleen suostuvat kuuntelemaan lääkäreitä ja muita maksettuja virkamiehiä – eli sitten kun se "toinen aalto" iskee, väki  kaikesta huolimatta vaeltaa edelleen terveyskeskuksiin hakemaan apua jota sieltä ei koskaan saa – sen sijaan että opettelisi kuuntelemaan omaa kropaansa ja ymmärtäisi että jos sen antaa toimia rauhassa, se korjaa itse itsensä ilman tehdasvalmistettuja kemikaaleja.

Ei kommentteja: