2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 1. toukokuuta 2020

Merkittäviä lupauksia

Mengelöinti jatkuu yhä uusilla juonenkäänteillä:

Jopa nenätestiä tehokkaampi – uusi tutkimustulos voi mullistaa koronatestauksen täysin: suomalaisprofessori pitää havaintoa merkittävänä

Jopa tehokkaampi? Onko luotettavuus siis peräti yli 20%? Huikeaa.

Olen ehkä maininnut joskus, että covid-1984 on edelleen täysin hypoteettinen konsepti – kuin myös muut koronavirukset, joita on moniaita. Mutta jatketaan ihmeessä tämän merkittävän jippokikkailun parissa:
Ylilääkäri? Tässä firmassa on tosiaan pelkkiä johtajia ja yli-ihmisiä – mutta heitä näyttää riittävän. Hyvä että joillakin vielä on duuni. Enivei, yliprelaatti tässä vissiin havainnollistaa, miten varikset suht läheisessä tulevaisuudessa tulevat nokkimaan tahallaan aiheutetun nälänhädän uhreilta silmät.
Yhdysvaltalaisen Yalen yliopiston tuore tutkimus osoittaa, että uuden koronaviruksen sylkitesti voi olla jopa nenätestiä tehokkaampi. Suomalaisprofessorin mukaan tutkimustulos on lupauksia herättävä.
Yale aka the Skull & Bones? I'd be spitting at this.
Tutkimuksen mukaan koronavirusta esiintyi syljestä otetuissa testinäytteissä enemmän kuin pääasiallisesti käytössä olevien nenätestien näytteissä. Yalen yliopiston tutkimuksesta uutisoi muun muassa CNBC. 
CNBC? Tämä on varmaan ihan eri pulju kuin MSNBC (eli Kill-Bill Gates O'Hellin oma pikku pr-toimisto).
Suomen hallitus on kertonut uudeksi koronastrategiakseen testaa, jäljitä, eristä ja hoida -hybridimallin.
Melkein jo tunnustetaan, että kyse on hybridisodankäynnistä omia kansalaisia vastaan. "Testaa", jäljitä kaikkia koko ajan, eristä kaikki toisistaan, ja hoida ihmiset päiviltä tekosyyn varjolla.
Yalen yliopiston tutkimus on kuitenkin vasta alkusoittoa siihen, että sylkitestausta saataisiin laajamittaiseen käyttöön. Lisää tutkimusta asiasta tarvitaan. 
– Täytyy pitää jäitä hatussa, Vapalahti toteaa. 
 Onko tämä professorin hoitosuositus? Jäitä hattuun? Käykö uimalakki? Pysyisi jäät kivammin tallessa kun siinä on se kuminauha.

...Tokihan tässä sylki"testissä" on se hyvä puoli, että kun nenäonteloiden ronkkiminen saattaa pitää ihmisiä "testeistä" loitolla, niin helpommin hoidettava vanha kunnon sylkitesti, jonka voi tehdä ihan kotona... Kumma että tätä ei tultu miettineeksi ennen sen sadistisen metodin rivakkaa käyttöönottoa. 

"Uusi" "testi" on helpompi ja nopeampi ja moni varmaan kuvitteli että se ensimmäinen "testi" olisi ollut juurikin tuollainen (koska "näytteenoton" toimintamallia ei jostain syystä alkuun ikinä kerrottu) – mutta asiantuntijoilla tulee ensimmäiseksi mieleen mahdollisimman invasiivinen metodi? Se, josta jo valmiiksi tiedetään että se ei toimi edes omassa fiktiivisessä kehyksessään. 

Jännä. Ihan kuin ihmisiä vain koulittaisiin alistumiseen?

Ei kommentteja: