2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Täysin tukossa, komisario Palmu

Sadat autot kokoontuivat Tampereen Hakametsän jäähallille – parkkipaikka täysin tukossa

Valtion asioihinsekaantumisjoukoista, päivää
Hehe. Ja tämä oli ilmeisesti ongelma? Syystä että?
Hakametsän parkkipaikalle kokoontui niin paljon autoja, että poliisi oli käytännössä voimaton eikä sillä ollut mahdollisuuksia puuttua tilanteeseen.
Aivan hirveetä. ...Paitsi että minkä takia voimattoman polliisin olisi pitänyt tähän jotenkin sotkeentua? Tiedän kyllä virallisen verukkeen, mutta jos noin järjellä ajattelee? Ihmiset kokoontuivat yhteen ja samaan paikkaan. Kuulostaa ihan perimmäisen ihmisoikeuden toteuttamiselta.
Nuorten kokoontuminen alkoi purkautua itsestään noin kahdelta yöllä, kun paikalle olleet nuoret poistuivat paikalta.
Jep. Eli hir-veen vaarallista oli taas.

Tässä ehkä joku saattaa panna merkille, että kun riittävän monet ihmiset päättävät olla piittaamatta natsisäädöksistä, väkivaltakoneisto ei voi sille yhtikäs mitään. Tämä on vinkki.
Poliisi kykenee valvomaan kokoontumisrajoituksia muiden tehtäviensä ohessa. Poliisin tilannekeskuksesta muistutetaan hallituksen asettamista rajoituksista.
– Kyllä niitä tulisi noudattaa.
Eikä tarvii. Kyseessä on joukkojenhallintaoperaatio, joka ei perustu mihinkään. Virusta ei ole. ...Juu, ihmiset sairastelevat, mutta kuten olen jo todnäk sataan kertaan sanonut, koko pöpöteoria perustuu täysin virheelliseen hypoteesiin, jota ei ole kuunaan todistettu. Siis: karanteeni™ perustuu mitä epätieteellisimpään fantisointiin, ja päättömillä ohjeilla koko maan rampauttanut valtiovalta on todistanut olevansa kaikkea muuta kuin valtansa arvoinen.

Ei kommentteja: