2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 9. toukokuuta 2020

Luulotautia koko kansalle

Plasebo eli tässä tapauksessa nosebo on voimakas joukkojenhallinta-ase:

"Kävelen ulkona ja yhtäkkiä tunnen tipahtavani" – Satu ja monet muut suomalaiset ihmettelevät outoja oireitaan, pääsy koronatesteihin monelle kysymysmerkki

Kun meediosto pommittaa jatkuvasti taudin oireilla, ja varsinkin oireilla jotka on yhdistetty keinotekoisesti fantasiakoronaninjapornokerrontaan, ihmiset alkavat kuunnella kroppaansa vainoharhaisesti. 

Kun sama vähän outo tuntemus sattuu toistumaan kahdesti, ruvetaan kauhulla odottamaan kolmatta kertaa. Kun se kolmas muljahdus tapahtuu, ollaankin valmiita ventilaattoriin.

Meidän kroppamme on kahdella tapaa jännä: ensinnäkin sen sisällä tapahtuu koko ajan kaikkea outoa, johon ei tule kiinnittäneeksi huomiota – ja toiseksi kroppa pyrkii vastaamaan odotuksia. Jos odotuksena on, että elimistössä on jotain häikkää, elimistö tuottaa jotain häikkää. Sitten ei tarvita muuta kuin lääkäri, ja kierre on valmis.

Meediosto, joka jatkuvasti jauhaa kauhutarinoita ja lietsoo täysin perusteetonta pelkoa, pitäisi vetää vastuuseen siitä, että aiheuttavat ihan oikeaa sairastumista, ja itsemurhia ynnä muuta skeidaa. Kauhumaalarit olisi syytä potkia pihalle toimestaan, ajaa koko firma konkkaan ja taluttaa koko porukka Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen – koska tämä kaikki on ytimeen saakka rikollista.
Onko sinulla tuntemuksia? Olet todennäköisesti kippee, ja se kippee on tietystikin körönäth.
– Se alkoi yöllä, tuntui kun joku olisi istunut rintakehän päällä. Sitä kesti yhteensä 3,5 viikkoa.
Incubus. Ennen vanhaan tämä tunnettiin nimellä incubus. Demoni joka istuu rintakehän päällä keskellä yötä. Myös sana "painajainen" tarkoittaa juurikin tätä tilaa – ja painajaiset ovat seurausta siitä, että murehditaan asioita joita ei ymmärretä ja joihin ei siis osata suhtautua; joita siis pelätään vaikka ei edes tiedetä mitä pelätään (...Useimmiten – ja varsinkin nyt! – se pelon aiheuttaja on pelkkää mielikuvituksen tuotetta).
Sydän hakkasi, tuntui etteivät keuhkot täyty. Satu otti yhteyttä lääkäriin, joka neuvoi ettei vielä kannattaisi lähteä vastaanotolle tartuntariskin vuoksi.
Tämä on paniikkihäiriö. Meediasta tarttunut.
Influenssarokotuksen hän oli ottanut jo edellisen vuoden puolella.
Se, mikä meediasta ei ole tarttunut, on se, että Wuhanissa oli pakollinen flunssarokotuskampanja juuri ennen tätä maagisen fiiruxen tappavaa paraatia. Samoin Lombardiassa. Rokotukset aiheuttavat sairastumista, koska ne ovat olemassa sitä varten. Ihmisten halutaan olevan sairaita – ja siis riippuvaisia valtiosta, samalla kun yksityiset konglomeraatit käärivät voittoja juurikin sairauden ylläpitämisestä.

Ämpärimediassa on tällä kertaa Päivi Hannula intoutunut lietsomaan luulotautia oikein oirekyselyn voimalla. Kun oikein kauheasti kasaa tuntemuksia, niin ne tuppaavat viraalisti leviämään. Todella vastuullista toimintaa.

Ei kommentteja: