2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Mallipaniikkipornokansalainen

Ja jälleen mennään todellisen asian vierestä niin kaukaa kuin suinkin mahdollista:

Brittien johtava korona-asiantuntija tapaili varattua naista rajoituksista huolimatta – joutui luopumaan neuvon­antajan pestistään

Imperiumin yläkoulun mallinnushuijari, joka on vuosikymmenien ajan ollut vastuussa aivan järjettömistä ennusteista, joiden perusteella hallitukset ovat tehneet vielä mielipuolisempia ratkaisuja – joista viimeisin esimerkki on siis terrorisoinut aivan kaikkien maailman ihmisten elämää koko alkuvuoden... Ja nyt kun "koronapandemia"™kin on menettämässä viimeisimmät uskottavuutensa rippeet, pääarkkitehti eroaa koska tuli rikkoneeksi "ohjeistusta" piparinkaipuussaan?
Panomies. Täysin suhteellisuudentajuton uhkapeluri, joka käyttää panoksina toisten ihmisten (ja eläinten) elämiä.
Vuonna 2005 Neil Ferguson ennusti, että lintuflunssaan tulee kuolemaan 200 miljoonaa ihmistä. Jokunen sata kuoli (200000000/ca.〜300). 2001 sama sankari ennusti, että suu- ja sorkkatauti tulisi tappamaan 150000, joten kuusi miljoonaa tervettä eläintä teurastettiin – kun 200 ihmistä heitti henkensä (150000/200 [+6000000]).  2009 sikaflunssan piti tappaa 65000, mutta todellisuus jäi alle puolen tuhannen (65000/<500). Rokotuksia kuitenkin myytiin niin paljon, että lääketuottajat olivat hukkua vahingonkorvausvaatimuksiin – minkä jälkeen noita hyväntekijöitä ei olekaan enää voinut haastaa oikeuteen.
Fergusonin tapaama nainen on naimisissa oleva perheenäiti, joka asuu toisessa talossa. Hän on kuitenkin tiettävästi avoimessa suhteessa.
Tämä on olevinaan olennaista tässä kaikessa. Ei vaikkapa se, että Fergien puljun suurin sponsori on sama kuin WHOnkin: Kill-Bill Gates O'Hell.
– Hyväksyn tehneeni arviointivirheen ja toimin väärin. Olen siksi jättänyt tehtäväni SAGE:ssa.
Kerrankos sitä. Eiköhän tyypin palveluksia vielä tarvita, kun seuraava paniikki pitää loihtia tyhjästä.

Ei kommentteja: