2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Oikoluettuja otsikoita

Mökkikauppa käy fasistihallinnon takia kuumana: "Jokainen voi kysyä itseltään, haluaako istua mökkilaiturin nokassa vai lentokoneessa maski naamalla"


Pihalla leikkimistä on rajoitettu, luokkia järjestelty uudelleen ja retkipäiviä lisätty – näin koronajugendin ihmisoikeuksia tallotaan

Ämpärimedia mallintaa täysin varmoja [so. "varmistettuja"] koronakuolemia, joita vapaa eläminen tulevaisuudessa tulee aiheuttamaan – jos nyt holhoamattomaan elämään on muka pakko koskaan palata.

Miten Suomi saadaan huijattua aikanaan ottamaan myrkkyä käsivarteensa? THL ja STM eivät hötkyile: ”Täytyy pitää silmät kiinni todellisuudelta”

Mitä on "riittävän tehokas ja turvallinen"? Sellaista rokotetta ei tähän päivään tultaessa ole vielä valmistettu, joten rima lienee melko alhaalla.

STM linjasi: Sosiaalihuollossa käytettävä suojainta – asiakkaiden parissa työtä tekevien vapaa hengittäminen on toissijaista


Ministeri Ohisalo uskoo: Hallituksen fasismin takia yökerhoja avataan ehkä jopa myöhemmin kuin kahviloita


Hallituksen fasismi ja meedian hysterisointi aiheutti "epidemian" Laakson sairaalassa, yli 80 sairastui ennen täysnatsismia – Johtajalääkäri: Olen pahoillani potilaiden tartunnoista (tai mitä täällä nyt sitten onkaan tapahtunut)


Swedbank ennustaa: Suomen talous kärsii hallituksen fasismista enemmän kuin Ruotsin, länsinaapurin työttömyys nousemassa silti korkeammalle – kiitos kaikkien muiden maiden fasismin


Ei kommentteja: