2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 18. toukokuuta 2020

Selektiivisesti viraalinen tulevaisuuden kehto

Näyttääkö tämä jotenkin loogiselta?:
"Todellisuudessahan" luvut ovat tuotakin omituisempia: jostain syystä "virus" maalittaa nimenomaan alueidensa taloudellisia vetureita. Jos kartta olisi jaettu jotenkin muuten kuin maanrajojen mukaan, nähtäisiin että Kiinassa oli lähinnä vain Hubein alueella ongelmia, Italiassa Lombardian ympäristössä (alkaen reippaasti edellisen vuoden puolella – kuin myös vaikkapa Ranskassa ja ties missä) – ja Yhdysvaltojen "epidemia" löytyisi lähes kokonaan New Yorkista.

Eivätkä käyrät noudata minkäänmoista logiikkaa nekään:
Yhdysvallat (ja siis New York) on ihan omilla kierroksillaan. Tämähän ei tilastollisesti sen enempää kuin epidemiologisesti katsoen ole mitenkään mahdollista – mutta silti näin jostain syystä on tapahtuvinaan.

Tämä ei tokikaan ole ihme sikäli, että kyseessä on mielikuvitusvirus, jota ei osata diagnosoida koska kyseistä pöpöä – tai mitään muutakaan "virusta" – ei ole koskaan todennettu taudinaiheuttajaksi. Edes fiiruxten olemassaoloa ei ole todistettu. Näin ollen on melkoisen helppo lavastaa mysteeriviruksia ties minne täysin toisistaan poikkeavilla diagnooseilla – ja numerot voivat siis olla ihan mitä hyvänsä niiden halutaan näyttävän.

Yksi asia, joka näitä lukuja yhdistää, on rockefeller-franchise – eli siis sairaushuoltamoketju. Kyseinen huumekartellihan on olemassa rahantekoa ja ihmisten hallintaa varten – ja tuo hallintapuoli tuleekin ottamaan melkoisia kierroksia jos ihmiset eivät tajua herätä ajoissa.
Mitä kertovat "koronatartuntojen" käyrät?
Onko "koronakuolemissa" havaittavissa mitään poikkeavaa suhteessa "koronatartuntoihin"?

Vaikuttaako "koronatestaus" johonkin jotenkin – vaikka ei edes tiedetä mitä ollaan testaavinaan?
 DARPAllahan on suunnitelmissa injektoida tuommoinen geelipakkaus ihon alle. Kyseinen pakkaus integroituu elimistöön, ja samaan aikaan toimii sekä lähettimenä että vastaanottimena. Sen lisäksi, että se kertoo pilveen kaiken mitä teemme, missä olemme, millä fiiliksellä jne., sillä voi myös vaikuttaa vaikkapa mielialaan ja ylipäätään kaikkeen mitä kropassa tapahtuu. Ts.: meistä tehdään koneita, joita voidaan kauko-ohjata. Meidän sisäinen todellisuutemme tulee olemaan muokattavissa ulkoapäin.

Tässä kohtaahan meidän DNAmme tulee olemaan jo rikottu niillä "vapaaehtoisilla" rokotteilla, joita ei siis ole suinkaan pakko ottaa – paitsi jos haluamme päästä ulos yhtä lailla "vapaaehtoisesta" karanteenista™. So.: jos haluamme elää edes jotenkuten normaalia muistuttavaa elämää (ja olemme onnistuneet olemaan saamatta mitään "sivuoireita" preventiivisistä "hoidoista", jotka eivät perustu mihinkään).

Kuulostaako scifiltä?
Profusa was awarded a $7.5 million grant from the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) and the U.S. Army Research Office to develop implantable biosensors for the simultaneous, continuous monitoring of multiple body chemistries
Tämän systeemin tarkoitus – noin pintatasolla –  on ilmoittaa viranomaisille, milloin olet tulossa kipeäksi. Siis: et ole itse edes huomannut mitään oireita, mutta valkotakkiset nappaavat sinut karanteeniin sieltä missä nyt satut olemaankin. Koska byrokraatit haluavat pitää kaikki "turvassa".

...Mutta siis mehän saimme DARPAlta koko tämän intternetinkin, ja siitä on ollut tähän mennessä pelkkää hyötyä? Eihän moisilla filantroopeilla mitään taka-ajatuksia voi olla? Eihän?

Ei kommentteja: