2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 21. toukokuuta 2020

Mutanttien hyökkäys

Koronaporno jatkuu uusilla vanhoilla käänteillä:

Kiinassa huolestuttavia havaintoja: Koronavirus muuntumassa tuntemattomalla tavalla?

Kysymysmerkki otsikon perässä kertoo, että vastaus on ei. Koska kukaan ei tiedä mitä tämä ihmeviirus muutenkaan on tekevinään, voidaan kehittää aina uusia kuvioita, jotka eivät mitenkään voi pitää paikkaansa. Mutta toimittajien pitää jotain keksiä.
HUSissa näprätään laitteita sillä aikaa kun odotellaan josko joskus ilmaantuisi myös potilaita.
Kiinassa tutkitaan parhaillaan koronaviruksen uutta aaltoa. Maan koillisosassa havaitut uudet koronatapaukset oat ilmenneet eri tavalla kuin alkuperäiset tapaukset Wuhanin kaupungissa.
Kyseessä on siis eri tauti. Tai jotain muuta. Vaikka alunperinkinhän tekijöitä oli useampia kuin tämä nykyhetken kaikennielevä monokausaatio.
Bloomberg uutisoi havaintojen vihjaavan, että virus saattaa olla muuttumassa tuntemattomalla tavalla. Samalla sen torjunta hankaloituu.
Vihjailua. Voi tätä tieteen loputonta alennustilaa.
Havaintojen mukaan uudet tautitapaukset ovat olleet aiempaa pidempään oireettomia.
Ihmiset ovat siis olleet terveitä, mutta sitten sairastuneet johonkin. Vähän niin kuin aina. 
Tämän takia viranomaisten on hankalampi rajata virusta ennen sen leviämistä. Koillisosan tautitapaukset ovat vaurioittaneet enimmäkseen potilaiden keuhkoja, kun taas Wuhanin tapaukset kohdistuivat moniin osiin kehossa.
Kysymys on siis ainakin kahdesta eri oireyhtymästä, joilla voi olla ties kuinka monta eri syytä. 
Tutkijat eivät vielä täysin tiedä, muuntuuko koronavirus merkittävästi vai johtuvatko havaitut muutokset yksinkertaisesti siitä, että nyt tautitauksia havaitaan kokonaisvaltaisemmin kuin mitä Wuhanissa alkuun kyettiin havainnoimaan.
Tutkijat eivät vieläkään tiedä mitään. Niin kuin eivät alunperinkään tienneet.
Kiinan koillisosan maakunnat ovat palanneet jälleen tiukempiin rajaamistoimiin juuri kun asukkaat luulivat pahimman ollleen ohi.
Näinhän nämä plandemiat rakennetaan. Ensin hötkytään, sitten melkein rauhoitutaan, kunnes aloitetaan uusi hötkyily mahdollisesti vielä järjettömämmällä panikoinnilla. Silkkaa saippuaoopperaa.
– Ihmisten ei tulisi olettaa, että tautihuippu olisi ohi eikä varautumista tule lopettaa, totesi tartuntatautien tohtori Wu Anhua Kiinan valtion televisiossa tiistaina.
Pelkoa ei pidä pysäyttää. Pelko pitää ihmiset terveinä vaikka laskeekin immuunitasoa.

Onneksi Saksassa on sentään keksitty pätevä ratkaisu ninjavirusten hyökkäysten torjuntaan:

Ei kommentteja: