2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 25. toukokuuta 2020

Valikoivaa uutisointia väitetystä valeuutisoinnista

Hirmuista syventymistä osoittaa toimittaja jälleen kerran:

Valeuutinen koronasta Baltiassa kesken Nato-harjoituksen

Kun koko "korona"™ on yksi maapallon kokoinen valeuutiskampanja, on kiintoisaa nähdä, miten juuri Baltiassa on noussut joku erityinen valeuutinen...
Kanadan johtama Nato-taisteluryhmä Latviassa oli koronapandemiaan liittyvän valeuutiskampanjan kohde. Kampanjan uskotaan olevan peräisin Venäjältä, kertoo kanadalainen CBC-kanava.
Poijaat on eksyneet kohtuullisen kauas omilta rajoiltaan puolustelemaan... ketä? Ja miltä?
Venäjävenäjävenäjä. Nato on siis – paitsi että kaikkialla muuallakin – "harjoittelemassa" Venäjän naapurissa, siellä mistä on suunnilleen yhtä lyhyt matka Moskovaan kuin Ukrainasta, joka sekin on venäjäfoobikoiden hallussa.
Eräissä Baltian ja Itä-Euroopan tiedotusvälineissä levitettiin tietoa, että Riikan lähellä sijaitsevalla Adazin sotilasleirillä olisi todettu ”suuria määriä” koronavirustartuntoja.
– Se ei todellakaan ollut totta, taisteluryhmän komentaja eversti Eric Laforest sanoo CBC:lle.
Ettäkö että koronaluvuista annetaan väärää tietoa? Ennenkuulumatonta!
Everstin mukaan joukot toimivat koronapandemian vuoksi ”rajoitetussa ympäristössä”. Hänen mukaansa sotilaat käyttävät kasvonaamioita aina kun mahdollista ja yrittävät kunnioittaa kahden metrin turvavälejä.
 :D Arvatkaa minkä kunnioittaminen olisi vielä parempi: maiden itsenäisyyden. Tätähän Nato ei hyökkäysjoukkoineen tee.
Kun valheelliset raportit tulivat julki ennen viime kuussa pidettyä sotaharjoitusta, CBC:n mukaan Latvian puolustusministeriö ryhtyi välittömiin toimiin valheellisten tietojen korjaamiseksi.
Siinä mahtoi olla urakkaa – kun vastaan tulee vähän kaikkialta jatkuvasti tällaista:

Tens of thousands of coronavirus tests have been double-counted, officials admit

Almost 350,000 more tests have been reported in Government data than people tested since the start of the pandemic.
Mutta keskitytään ihmeessä tähän Venäjän väitetysti levittämään valheelliseen propagandaan:
Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Venäjän tukemia tiedotusvälineitä syytetään pyrkimyksistä aiheuttaa eripuraa Latviassa harjoittelevien Nato-joukkojen ja latvialaisten välille.
Niin; tätähän kutsutaan psykologiseksi sodankäynniksi, jota käydään aivan jatkuvasti joka rintamalla – huolimatta siitä onko varsinaista sotaa julistettu vai ei. Tällä hetkellä hallitukset käyvät sotaa omia kansalaisiaan vastaan – myös Suomessa.

Ja siitä puheenollen:
Hyvä Suami!
Mikä mahtoi olla Suomen joukkueen kunto Wuhanin sotilasolympialaisten jälkeen? Mitään flunssan oireita? Hengenahdistusta? Meinaan että moni muu joukkue tuolta tultuaan raportoi tiettyjä trendikkäitä oireita – ja jenkkilä taas melko pitkälti vaikeni koko tapahtumasta. 

Tämä taas ei sikäli ole ihme: USSA käyttää enemmän rahaa sodankäyntiin kuin koko maailma yhteensä, ja siitä huolimatta maa jäi sijalle 10. Miksiköhän? Hirmu huonossa kunnossa taisivat soltut olla; ei ollut kunnonajoitus ihan osunut kohdalleen vissiin? Vai mahtoiko olla jo tullessa joitain flunssan oireita? Hengenahdistusta? Samanlaisia oireita kuin niillä Fort Detrickin – jonka matskua oli siellä Wuhanin labrassa – naapuruston sähkötupakoitsijoilla?

Ei kommentteja: