2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Fiksejä odotellessa

Tämähän oli odotettavissa:

Läpimurto Israelissa: tutkijoiden kerrotaan löytäneen vasta-aine koronavirukseen

Kyseinen "vasta-aine" on epäilemättä saanut "vapaaehtoisia" testihenkilöitä Palestiinan keskitysleiriltä. Israel tuppaa olemaan kaikessa aseteknologiassa eturintaman sakkia tämän onnekkaan järjestelyn ansiosta. Ja sen, että kyseiselle regiimille työnnetään rahaa ja aseita – kaikista sota- ja ihmisoikeusrikoksista huolimatta – katkeamattomana virtana.
Yksi monista juhlituista massamittaisen ihmiskokeen insinööreistä.
Israelin puolustusministeriö
Heh heh: "puolustus"ministeriö... Kas kun ei rakkauden ministeriö.
kertoo läpimurrosta koronaviruksen vasta-aineen kehittämisessä. Puolustusministeriön mukaan Israelin biologisessa tutkimusinstituutissa (IIBR) on onnistuttu löytämään vasta-aine, joka neutralisoi koronaviruksen.
Hirmu nopeaa toimintaa! Tämähän oli vireillä jostain syystä heti kun kaikki panikointi alkoi; juuri nimenomaan oltiin sattumoisin tutkimassa tätä nimenomaista brittiläisen firman patentoimaa sars-covid-"virusta". What are the odds?
Puolustusministeriön lausunnossa huomautetaan, että uuden vasta-aineen löytäminen on edistysaskel koronapotilaiden parantamiseksi, mutta kyseessä ei ole laajaan käyttöön tarkoitettu rokote.
IIBR kertoi viime kuussa aloittaneensa rokotetestaukset hiirillä. Lisäksi viruksesta parantuneilta potilailta on kerätty vasta-aineita, joiden uskotaan auttavan tutkimuksissa.
Slam dunk! Se on siinä; ei muuta ku piikkiä käsivarteen. Jos kerran uskotaan, että "vasta-aineet" saattavat ehkä auttaa tutkimuksissa... 

Olin tässä männäpäivänä näkevinäni jonkun Iltakoronapaniikkilehden otsikon, joka meni suunnilleen näin "Rokote on jo olemassa. Miksei sitä vielä saa? Spesialisti kertoo". Minä haluan nähdä nämä innokkaat toimittajat ottamassa sen ensimmäisen rokotuksen (heti THL:n jälkeen): ihan ensimmäisenä livelähetys siitä, kun toimittajat ja poliitikot ottavat satunnaisesti valittuja rokotteita ennen kuin kenellekään muulle annetaan ainuttakaan piikkiä. Ihan seurataan jokaiselta tämän hysterian promoottorilta miten piikki pureutuu lihaan ja sisältö tyhjentyy perille saakka. Sitten odotellaan vuosi ja seurataan mikä on toimittajien ja poliitikkojen (ja THLn rikollisten) vointi – ja sitten, jos joku välttämättä haluaa tätä myrkkyä itseensä tuikattavan... Siitäpä sitten vain. Siitä ei tule olemaan mitään hyötyä. Haittaa kylläkin.

Ei kommentteja: