2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 9. toukokuuta 2020

Tieteellistä sosialismia: korona

Jankkausta:

THL julkaisi korona­mallinnoksen taustaoletuksia – asiantuntija: ”taudin vakavuutta on aliarvioitu”

Hei, mä olen Tuomas, ja mun kokopäiväduuni nykyään on jankata tätä yhtä ja samaa ilman mitään perusteita
Aivelon mukaan mallinnukset käyttävät oletuksena huomattavasti matalampaa taudin vakavuutta kuin monissa muissa mallinnuksissa on käytetty. Toisin sanoen koronaviruksen vakavuutta on aliarvioitu.
Ei. Jos mallinnukset tuottavat erilaisia tuloksia, tulokset ovat paskaa. Niistä yksikään ei ole oikeassa, koska ne ovat ennustuksia. Profetioita. Tuomiopäivän ennusteita. 

Todellisuus on se, että tässä on rikottu yhteiskunta valheellisen panikoinnin takia. Flunssan oireisiin on ympätty kaikki mahdolliset oireet – mikä se kertoo kelle tahansa selväjärkiselle, että huijaukseen upotetaan mitä hyvänsä jotta sitä voidaan pitää yllä. 

Samaan aikaan Gatesit ja Rockefellerit ja Bezosit ostavat aivan kaiken ruoantuotannosta lääketuotannon kautta valvontateknologiaan – myydäkseen sen kaiken sitten ylihinnalla meille takaisin. Täysin automatisoitu maatalous, automatisoidut teurastamot, labrassa valmistetut lihankorvikkeet, terminaattorisiemenet, geenimanipuloidut keinokohtulapset... Nämä ihmiset haluavat omistaa koko muun väestön omistamalla kaiken sen mitä syömme, mitä teemme, mitä olemme.

Ja samaan aikaan poliittiset pelinappulat ruuvaavat totalitarismiruuvia ihmisten niskaan kausiflunssan takia. ...Älykkäissä ihmisissä on se vika, että heille voidaan myydä mikä tahansa narratiivi kunhan se on kiehtovan kompleksinen – ja sen takia yliopistot on täynnä idiootteja, jotka on kurssitettu epäasioiden asiantuntijoiksi. Nämä ihmiset eivät kerta kaikkiaan näe mitä ympärillä todella tapahtuu silloin kun eteen lyödään ekseli.
– Tässähän vertaillaan sitä, miten muissa maissa on oletettu, miten paljon tulee sairaalahoitoa vaativia potilaita. Monissa muissa, esimerkiksi saksalaisissa ja norjalaisissa, mallinnuksissa vakavien sairaalahoitoa vaativien osuus on oletettu huomattavasti suuremmaksi. THL:n mallinnuksessa on epäselvää, mistä heidän lukunsa tulevat, Aivelo arvioi.
Minulle on epäselvää mistä lähtien oletukset ovat olleet mitään muuta kuin oletuksia. Mistä lähtien se, että joku heittää veikkauksen ilmoille, ja laskee mukaan kaikenmoisia muita veikkauksia, on ollut tiedettä? Mistä lähtien... Hektinen, eikös joskus männävuosina ollut olemassa huvittava konsepti nimeltään "tieteellinen kommunismi"? Tämähän on juuri tuota: internatsismia jota ollaan perustelevinaan yhteisellä hyvällä samaan aikaan kun suurin osa ihmisistä kurjistuu ja muutama politrukki vetää kaiken välistä. 
– He mainitsevat, että luvut perustuvat Wuhanista saatuun dataan. Siinä ei kuitenkaan kerrota, miten he ovat päätyneet juuri noihin lukuihin, jotka eivät ole suoraan mistään julkaisuista. Osasta paremetreistä, kuten taudin itämisajasta ja tartuttavuusajasta, kerrotaan mihin tutkimuksiin ne perustuvat. Taudin vakavuudesta ei kuitenkaan ole vastaavaa tietoa.
Nuhasta tehdään hirmuinen peikko, ja sitten tahkotaan kaikenlaisia lukuja ihmisten pelottelemiseksi. Mikään ei täsmää, mutta kun lukujen loputonta suoltamista vain jatketaan, kukaan ei huomaa kiinnittää huomiota siihen, että tässä pidetään hirveää meteliä tyhjästä – samalla kun jotkut tahot sosialisoivat kaiken itselleen.
Aivelon mielestä koronataudin vakavuuden arvioiminen on kiinni siitä, miten suureksi tartuntojen määrä lasketaan. Hän viittaa Oxfordin tutkimukseen, eli jos tartuntojen saaneiden määrä arvioidaan isoksi, tällöin taudin vakavuus on arvioitu pieneksi.
Asiaa pallotellaan artikkelissa ihan samoilla käänteillä kuin viimeiset kuusi viikkoa. Flunssakauden huippu ohitettiin aikaa sitten, mutta nämä natsit vain kampeavat rajoituksia jotka eivät vaikuta mielikuvitusviruksiin millään lailla, mutta kylläkin rikkovat yhteiskunnan. Nämä ihmiset ovat psykoosissa, jonka on laukaissut psykopaattien räikeä huijaus.

Ei kommentteja: