2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 22. toukokuuta 2020

Elämiemme temppurata; ei ruokaa sulle

Ice Age Farmer on värkännyt tällaisen kätevän kartan, josta näkyvät satohävikit ympäri pallon. Juuri nyt se näyttää tältä:
Itse kartassa voi kohteista tarkistaa, mikä missäkin on kasvukautta jarruttanut ja satoja tuhonnut. Meedian lemppariplandemia – siis hallitusten järjenvastaiset natsitoimet uudelleennimetyn flunssakauden verukkeella – on pitänyt huolen siitä, että nämä satohävikit tulevat tappamaan miljoonittain ihmisiä nälkään.

Kätevästi on jakeluverkostot rikottu, ihmisten yhteenkuuluvaisuus samoin – samalla kun velkavetoinen pyramidihuijaus, eli  maailman valuuttajärjestelmä, on ajettu ylikierroksille, mikä johtaa hyperinflaatioon – kuten aina tapahtuu.

Mikään tästä ei tule yllätyksenä niille, jotka seuraavat muutakin kuin lööppiotsikoita – mutta nuo lööpit ovatkin tarkoituksella kirkumassa ihmisten keskittymiskykyä pakkaselle. Psykopaattitirehtöörimme muuttavat sääntöjä lennosta, ja seuraavalle levelille päädytään (jos satutaan pysymään hengissä) sillä, että ei kyseenalaisteta sääntöjä.

Parhaiten tällä temppuradalla pärjäävät ne, jotka eivät piittaa säännöistä, vaan tekevät omansa. Nämä ovat tämän sirkuksen tirehtöörejä, jotka perspektiiviharhoilla ohjaavat yleisön huomion epäolennaisiin samalla kun todella tärkeät asiat tapahtuvat nimenomaan yleisössä. Yleisö on se, jota tässä pelataan. Se, mitä itse temppuradalla tapahtuu, on vain harjoiteltua spektaakkelia – ja sinä maksat siitä, mitä tämän teltan sisällä tapahtuu. 

Maksat koko teltan ylläpidon maksamalla siitä, että pääset sisään, ostamalla ylihintaista höttöä, tuomalla rakkaimpasi paikalle kustantamaan tirehtöörin leveän elämän, josta juurettomat, paikasta toiseen kyörättävät työntekijät eivät pääse nauttimaan.

...Sirkus on ehkä maailman kulunein allegoria, mutta tänä pellemaskien aikakautena... Jotenkin sattui tulemaan mieleen. 
EDIT: Samaan aikaan Yhdysvallat polttaa Syyrian vehnäpeltoja ja estää Venezuelaa ostamasta Iranilta öljyä – jota eivät tarvitsisi jos voisivat käyttää omaa öljyvarastoaan; Israel hakkeroi Iranin satamajärjestelmän; Saudi-Arabia estää Jemeniä viemästä öljyä jatkaessaan pommituksia. Täysin tahallista siviiliväestön nälkiinnyttämistä, mutta ketäpä tuo nyt jaksaisi kiinnostaa.

Ei kommentteja: